Anahtar Deliği - 28.04.2017

Anahtar Deliği - 28.04.2017

Anahtar Deliği - 28.04.2017
MUHARREM USTA MI HAKLI NEVZAT AYDIN MI?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, kötü geçirilen yarı sezon için bazı yöneticileri suçladı. Alınan oyuncuların sorumlusu onlar dedi. Nevzat Aydın bunlardan biriydi. Aydın da sosyal medya hesabından başkana ‘ego yüklü’ göndermesi yaptı. Trabzon’da herşey yolunda giderken neden böyle bir kriz oldu ki? 
Aslında soru şu;
Trabzonspor Başkanı böyle bir açıklama yapma gereği neden duydu?
Sadece suçlusu yöneticiler mi?
Bir kulüpte başarısız olunca yöneticiler başarılı olunca başkan mıdır sorumlu?
Hayır.
Böyle olmaz!
Trabzonspor başkanı herşeyin sorumlusudur.
Hayır eğer bizim bildiğimiz gibi değilse futbolun tabiatına aykırı bir durum var demektir.
Peki başkan ne yapmalıydı? Diye sorduğunuzu düşünüyoruz.
Şunu yapmalı;
Yönetim Kurulu toplantıları olmuyor mu?
Varsa hata yapan medya üzerinden değilde herşeyi burada konuşur yöneticilerini uyarırsın.
Çünkü senin ekibindir.
Peki başkan Muharrem Usta bunu yapmadı da neden böyle bir yola gitti?
İşte o noktada derin mevzular devreye giriyor.
Burdan şunu anlayabiliriz.
Birincisi kesinlikle doğru düzgün yönetim kurulu toplantıları yapılmıyor.
Zaten maçlarda Başkan Usta’nın yanında artık yöneticilerden çok herkes var.
Böyle başarı gelir mi?
Çok zor.
Belkide başkan sezon sonu olağanüstü bir kongre hazırlığında ve onun sinyalini verdi.
“Listemi değişeceğim siz olmayacaksınız” demek istedi.
Kim bilir?

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU RAHATSIZLIĞI

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta seçildiğinde Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun tam karşısında yer alan isimleri de yanına aldı. Onlar Usta’ya, “Hacıosmanoğlu’ndan hesap soracaksın” demişti.
Trabzonspor eski başkanlarından Sadri Şener de Hacıosmanoğlu beni haksız yere adliye koridorlarına gönderdi aynısını yapmalısın. Bu kulübe ben herşeyimi verdim ama o hiçbir şeyini vermeden bir de üstüne üstlük bir sürü yanlış yapıp gitti hesabını sor” dediğini her zaman medyada açıkladı gizlemedi.
Sadece o değil eski bakanlardan Faruk Özak da bunu istedi.
AMa Başkan Usta bundan hep kaçtı. Hiç birşekilde ne hesap sordu ne birşey yaptı. İşte o yönetimde bir grup Hacıosmanoğlu’na hesap sorulmadığı için de rahatsızlık duyuyordu. Bu da krizlerin olmasında etkenlerden bir tanesi. 
Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın.
Derin mevzular dediğimiz konulardan biri bu işte.
Başkan Muharrem Usta Trabzonspor’da dengeler kısmında oynama yapıyor.
Çünkü Bakanlar Süleyman Soylu ve Berat Albayrak’ı yanına aldı. Bir de saha sonuçlar istediği gibi olunca eli güçlenince o gruba, “Yahu bakın işinize artık herşey elimde size ihtiyacım yok” görüntüsü çiziyor. Tabi bu onun sonu mu olur yoksa bu yolda zafere mi ulaşır bilemiyoruz. Tek bildiğimiz Trabzonspor artık şampiyon olmalı! Ve çalınan şampiyonluğunu geri almalıdır.
Trabzonspor bu ülkede devrim yapan bir kulüp!.. 
Bu kulübü iyi yöneteceksiniz.
Yönetmelisiniz.
 
ASKF SEÇİMLERİ REFERANDUMUN ETKİSİ ALTINDA MI?

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimleri Trabzon’da 1 Mayıs tarihinde yapılacak. Zorlu Grand Otel’de düzenlenecek seçimler öncesi saflar netleşiyor. Mevcut Başkan Cahit Erdem ile karşısına aday çıkan Hüseyin Balaban seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.

Cahit Erdem  ve Hüseyin Balaban için kulislerde denilenleri duyuyoruz. Kimi ötekini öteki diğerini farklı nedenlerden dolayı eleştiriyorlar. Bazıları da evet yada hayırcı diye ayırıyor. Cahit Erdem asla siyaseti ASKF’nin içine sokmamdım sokmam da diyor. Br ara Boztepe’de hayırcılarlaydı denildi.  Bu kulislerde konuşuluyor ama Cahit Erdem de bunu yalanlıyor demiştik. Hala bu söylemde olanlar mevcut. Hayırcı diyenlerde.. Dedik ya referandumun etkisinde kalan bir ASKF seçimine doğru gidiyoruz. Ne olacak bakalım.. Neler olacak. Bazı kilit isimler ise halen kararsız.. Bazıları ise Hem Erdem’in yanında gözüküyor hem Balaban’a göz kırpıyor.
Bu tipleri de anlamış değiliz. Biz sadece gördüğümüz durumu aktarmaya çalışıyoruz.
ASKF seçimleri Trabzon için çok önemli.

Bu seçimlerde kazanan Trabzon olacak. Burası kesin. Ama kalp kırmadan, dökmeden olsun istiyoruz.

O GAZETENİN DURUMU NE OLACAK?

Trabzon’da gazeteler ekonomik anlamda sıkıntı yaşıyor. Basın İlan Kurumu’ndan gelen ilan pastası 5’e 6’ya bölünüyor. Bu nedenle sorun yaşanıyor. Karadeniz, Günebakış gazetelerinin sahipleri yanlarına bir iki gazete daha alarak Kuzey Ekspres’e teklif götürdüler. “Gazeteyi alalım kapatalım ilan pastası daha bölünmesin” diye.. Basın ilandan kredi çekip böyle ödeme yapacaklardı. Sonra Kuzey Eskpres bu teklife sıcak bakmadığını öğrendik. Ardından İlkhaber Gazetesi ile anlaştıklarını duyduk. Daha kesin birşey yok. Böyle bir başka gazetede olabilir. Taka’ya da teklif gitmiş olabilir. Şimdilik hiç birşey net değil. Ama önümüzdeki günlerde Trabzon medyasında bir iki gazete eksilebilir. Şimdilik hazırlıklı olun.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler