Anahtar Deliği - 27.11.2015

HABER61 TV FARKI VE OFG Haber61 TV internet televizyonculuğunda uydu kanallarında taş çıkartıyor. “Trabzon’un bir tane uydu kanalı yok” sözünü eriyor. Dolu dolu spor programları ve gündeme ilişkin özel konukların ağırlandığı yayınlarla dikkat çekiyor. Dün

Anahtar Deliği - 27.11.2015

HABER61 TV FARKI VE OFG

Haber61 TV internet televizyonculuğunda uydu kanallarında taş çıkartıyor.

“Trabzon’un bir tane uydu kanalı yok” sözünü eriyor.

Dolu dolu spor programları ve gündeme ilişkin özel konukların ağırlandığı yayınlarla dikkat çekiyor.

Dün Levent Ustabaşı’nın konuğu olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu çarpıcı açıklamalar yaptı. Doğalgaz, ulaşım, trafik her konuda soruları yanıtladı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Haber61 TV’ye çıkacağını öğrenen Beşikdüzülüler de belediye otobüsünün Beşikdüzü’ne gelmesini isteyip Haber61 Haber Merkezi’ni mesaj yağmuruna tuttular ve istedikleri cevabı da aldılar.

Programın tekrarını Haber61 TV’de izleyebilirsiniz.

Ayrıca bugün Başkan Gümrükçüoğlu, Ankara ziyaretleri gerçekleştiricek.

Başkentte Kabinede yer alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji Bakanı Berat Albayrak’ı makamlarında ziyaret edecek.

Trabzon’un yarım kalan projelerinin tamamlanması, dev projelerin hayata geçirilmesi ve sorunların çözümü için her iki Trabzon kökenli bakandan destek isteyecek.

SÜLEYMAN SOYLU’NUN TRABZON EKİBİNDEN ‘HEKİMOĞLU’ SESİ

SÜLEYMAN SOYLU’NUN TRABZON EKİBİNDEN ‘HEKİMOĞLU’ SESİ

Trabzon Ortahisar Belediye eski Başkanı Süleyman Aydoğdu, Demokrat Partilidir. Süleyman Soylu Ak Parti’ye geçtiğinde o da geçti. Birlikte hareket ediyorlardı. Taa ki Aydoğdu Ortahisar Belediye Başkan Yardımcılığında sorun yaşayana dek! Ardından zaten istifa etti. Bu süreçte Soylu’nun Aydoğdu’dan değilde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten yana tavır aldığı söyleniyor. Neyse fazla buraya girmeyelim.

Derin konular.. Şimdi Trabzonspor seçimleri var. Bu seçimlerde Aydoğdu rengini belli etti. İş adamı Celil Hekimoğlu’na destek verecekmiş.

Aydoğdu Hekimoğlu ile ilgili şunları söyledi; “Celil kardeşimiz pırıl pırıl bir isim. Futbolu ve kulüp yönetimini bilen, ekonomik durumu iyi olan, toplumun her kesimi ile diyaloğu bulunan azimli ve başarılı bir iş adamı. Trabzonspor’u bu kaostan kurtarır.”  

HACIOSMANOĞLU ERDOĞDU’DA

HACIOSMANOĞLU ERDOĞDU’DA

Trabzonspor Kulübü Başkanı ibrahim Hacıosmanoğlu da seçim çalışmalarına devam ediyor. Turkay Gümüş, Ali Uzunay, Osman Necip Sevinç ile birlikte Erdoğdu Mahallesi’nde bir kahvede seçim çalışması yaparken görüntülendi. Delegelere yaptığı hataları tekrar etmeyeceğini vaat edip projelerini anlattı.

Kahvehanedeki bordo mavililer de dinledi ve ardından soru yağmuruna tuttu.

Hacıosmanoğlu diğer başkan adaylarından farklı bir seçim stratejisi güdüyor.

Kendince haklı sebepleri var.

Hacıosmanoğlu’nun yanındakiler şimdiden, “Yahu şu an bin oy farkla öndeyiz. Şu an zaten kazandık” diyorlar. 

Öte yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ikinci kez “Bizimle birlikte ol” teklifi götürdüğü Trabzon eski Belediye Başkan’ı, CHP eski milletvekili ve Trabzonspor eski yöneticisi Volkan Canalioğlu, yine “Hayır” dediği öğrenildi. 

MUHARREM USTA’NIN BASIN TOPLANTISI

MUHARREM USTA’NIN BASIN TOPLANTISI

Trabzonspor Başkan adaylarından Muharrem Usta dün basın toplantısı düzenledi. 

Yoğun ilgi vardı. 

Yönetiminin yarısını yanına aldı. Önder Bülbüloğlu, Gençağa Meriç, Ahmet Çubukçu, Gökhan Saral, Orhan İlarslan, Suat Şen..

Güçlü isimlerle ekran karşısına çıktı.

Projelerini açıkladı. 

Kararlı bir şekilde yapacaklarını sıraladı soruları aldı. 

Etkili konuştu.

Salonda bir isim daha vardı.

Listede olup olmadığını öğrenemedik ama sanırız listesinde..

Trabzonspor Basketbol Kulübü eski Başkanı Mehmet Yiğit Alp.

Ekibiyle birlikte Usta’ya destek veriyor.

 KIRMIZI PLAKA İLE GELECEK

 KIRMIZI PLAKA İLE GELECEK

 Geçtiğimiz günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 64. hükümette Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu açıklanan Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu bundan böyle siyasette bakan olarak anılacak.

 AK Parti Trabzon teşkilatı Bakan Soylu’yu ısrarla şehre davet ediyor.

 1 Kasım genel seçim sonucu meyvesini verdi Soylu bakan koltuğuna oturdu, bunun havasını atmamız gerekir anlayışı içinde olan AK Parti teşkilatlarının atla kırmızı plakaya Trabzon’a gel davetlerini, güven oylamasını gerekçe gösteriyormuş.

 Güven oylaması yapılıp da hükümet güven oyu aldıktan sonra Bakan Soylu kırmızı plaka makam aracına atlayıp Trabzon’a gelecek, 1 Kasım seçim teşekkürünü kırmızı plaka ile yapacak.

MUHALEFET İMZA TOPLAYAMADI!

MUHALEFET İMZA TOPLAYAMADI!

 Cumhuriyet Halk Partisi muhalefeti her zaman olduğu gibi 1 Kasım genel seçiminin ardından da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kellesini alıp, seçimin faturasını kesmek için harekete geçti.

 Genel merkez Ocak ayına olağan kurultay kararı alarak muhalefetin önünü kesti.

 Buna rağmen muhalefet olağanüstü kurultayı toplamak için imza kampanyasına devam etti ama yeteri kadar imza toplayamadılar.

 Partide iktidar ile muhalefetin kozlarını paylaşma zemini 16-17 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olağan kurultay olacak.

 KTÜ’DE HAZİRAN 2016’DA

 KTÜ’DE HAZİRAN 2016’DA

 KTÜ’de rektör seçimi 2016 yılı içinde yapılacak.

 Haziran ayında yapılması gerekiyor.

 Seçimin en güçlü rektör adaylarından biri mevcut Rektör Süleyman Baykal.

 Her ne kadar başarısız olduğu konuşuluyorsa da Tıp Fakültesi’nin alternatif bir aday çıkarmaması halinde Baykal avantajlı durumda.

 Baykal, yapılacak seçimi kazanır, Köşk onayı sırasında bir kazaya kurban gider mi gitmez mi orası belli değil.

 Baykal’ın en güçlü rakibi olarak yine Prof. Dr. Orhan Aydın görünüyor.

 Son seçim yarışında Baykal’ı zorlayan Aydın, o gün bugündür çalışmalarına devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler