Anahtar Deliği - Ali Palabıyık yeniden sahnede - 27.08.2022

Gültekin Uysal Trabzon’a geliyor! Ben her şeyden önce Trabzonsporluyum! Siyasetçilerin kafası karışık! Trabzon otogarı ihaleye çıkıyor, Ayvazoğlu dur durak bilmiyor!

Anahtar Deliği - Ali Palabıyık yeniden sahnede - 27.08.2022

ALİ PALABIYIK YENİDEN SAHNEDE
Hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor- Galatasaray maçı Şampiyonlar liginden elenen Trabzonspor için oldukça önem taşıyor. Maçın hakemi Ali Palabıyık hakemlere yapılan 8 Mart operasyonunda liste dışı kalan isimler arasında yer alıyordu. Tahkim Kurulu kararı ile hakemliğe geri dönenler arasında yer alan Palabıyık’ın Trabzonspor’un bu kritik maçına atanması kafalarda soru işaretlerinin yer almasına neden oldu. Basında spor yazarlarının 8 Mart operasyonuna Trabzonspor’u taraf olarak göstermesi umarız hakem yönetimini etkilemez. Çünkü aynı dönem Galatasaray’ın liste dışı kalan hakemler lehine olan tavırları hala tazeliğini koruyor. Böyle kritik bir dönemde Merkez Hakem Komitesi bize göre yanlış demeyelim ama riskli bir atama yapmıştır! Atamaya Trabzonlu MHK üyesinin bir itirazı olmuş mudur bilinmesi gerekir. Çünkü maçta herhangi bir olumsuzluk yaşanması durumunda gözlemcilerin tutacağı raporlar ve hakem yönetimi sorgulanır. Biz şimdiden uyaralım! Çünkü daha hala bir önceki TFF eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu'nun anlattıkları tazeliğini koruyor.

Anahtar Deliği 27.08.2022

GÜLTEKİN UYSAL TRABZON’A GELİYOR!
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Pazar günü Trabzon’a geliyor. Parti Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile birlikte Trabzon’da bir dizi temaslarda bulunacak olan Uysal, Pazar günü saat 11.00’da Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, gazetecilerin sorularını cevaplandıracak.

Anahtar Deliği 27.08.2022

BEN HER ŞEYDEN ÖNCE TRABZONSPORLUYUM!
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Trabzonspor-Kopenhag maçı sonrası sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak, Trabzonspor Yönetimini ağır sözlerle eleştirmişti. Hacısalihoğlu’nun bu sert açıklamaları gündeme oturmuş, bazı kesimler tarafında beğenilmiş, bazıları tarafından da eleştirilmişti. Hacısalihoğlu’na neden bu kadar sert açıklama yaptınız? diye sorduk. Kendisi de bizlere, “ Ben bir siyasetçi olabilirim. Fakat çok iyide bir Trabzonspor taraftarı ve genel kurulu üyesiyim. Trabzonspor siyaset üstü bir kurumdur. Bizlerinde bir taraftar bu şehirde yaşayan sorunlu bir vatandaş olarak eleştiri yapmak en doğal hakkımdır. Bu konuda insanların beni eleştirmelerine saygı duyarım fakat içimden geçenleri de paylaşmaktan geri durmam” dedi.

Anahtar Deliği 27.08.2022

SİYASETÇİLERİN KAFASI KARIŞIK!
Trabzon özelikle mecliste grubu bulunan siyasi parti teşkilatları ve milletvekilleri yarın seçim yapılacakmış gibi harıl harıl çalışıyorlar. Yazın kavurucu sıcağı ve bunaltıcı iklim şartlarında ilçe ilçe gezip vatandaşlarla buluşuyorlar. Zaman zaman vatandaşlardan gelen tepkileri de göğüsleyip, morallerini bozmadan seçim çalışmalarını yürütüyorlar. Bu siyasilerin içlerinde Belediye başkanı olmayı arzulayan, milletvekili olup ta tekrar aday gösterilmeyi bekleyen veya milletvekili adayı olmayı murat eden isimlerde var. Motivasyonlarının kaynağı da bu olsa gerek. Fakat kendi partileri içerisinde yaşadıkları iç çekişmeler, adaylık sürçleri konusunda kafalarında soru işaretleri oluşturuyor. En büyük çekinceleri sahada aylarca çalışıp, emeklerinin karşılığını alamamak! Cumhuriyet tarihinden bu yana Türkiye’de siyasi partilerde yaşanan bir vaka var. Buda siyasi parti genel merkezlerin tepeden milletvekili veya belediye başkanı adaylarını belirleyip, bu isimleri seçileşebilecek yerlerden sıralamaya koymak. Bu yaklaşım yerel siyasetçilerin en nefret ettikleri hadiselerin başına geliyor! Yıllarca kendi ilinde çalışma yapmış, partinin bütün yükünü çekmişken bir anda önüne, suya sabuna dokunmadan gelen isimleri görünce siyasetten soğuyan veya partilerinden istifa eden onlarca ismi saymak mümkün. Bugün Trabzon’daki siyasetçiler her ne kadar canla başla çalışmalarını sürdürseler de kafalarının içinde hep bu kuşku ve düşünce hâkim!

Anahtar Deliği 27.08.2022

TRABZON OTOGARI İHALEYE ÇIKIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yeni otogar binası inşa etmesinin ardından, kullanımda olan mevcut otogar binasının satışı için önümüzdeki birkaç gün içinde ihaleye çıkacağı öğrenildi. Yaklaşık olarak 19 dönümlük bir alana sahip olan mevcut otogarın yerine birçok firma ve şahsın talip olduğu konuşuluyor. Otogar için özellikle AVM, otel ve iş merkezi yapmayı düşünen firmaların ağırlıkta olduğu belirtiliyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Trabzon’daki yatırımlarının büyük bir bölümünü buradan gelecek olan para ile tamamlamayı düşünüyor. Bu yüzden de ihaleyi bir an önce gerçekleştirip, yapımı devam eden inşaatların kamuoyuna söz verilen tarihe yetiştirilmeye çalışıldığı amaçlanıyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eski otogarın satışında gelen paranın büyük bir bölümünü yeni otogar binasına aktaracaklarını söyledi.

Anahtar Deliği 27.08.2022

AYVAZOĞLU DUR DURAK BİLMİYOR!
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, yoğun bir tempoda saha çalışmalarını sürdüren vekillerin başında geliyor. Uzun zamandan beri ilçelerde çalışmalar gerçekleştiren Ayvazoğlu, vatandaş ve kurumlardan gelen taleplerin çözümü için Ankara- Trabzon arasında mekik dokuyor. Sorunları sıcağı sıcağına çözmeye çalışan Bahar Ayvazoğlu, TBMM tatil olduktan sonra Başkent’e giderek bir çok bakan, bakan yardımcısı ve genel müdür ile görüşmeler gerçekleştirerek kentin taleplerini iletti. Ayvazoğlu yaptığı görüşme ve istişarelerden olumlu sonuçlar alarak, Trabzon’a geri döndü.

Anahtar Deliği 27.08.2022

Anahtar Deliği 27.08.2022

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler