Anahtar Deliği 27.04.2016

SERDAR BALİ TRABZONSPOR’U BIRAKACAK MI?   Trabzonspor’un yaşayan efsanelerinden Serdar Bali, derbi maçta Kaptan Onur’un hareketini eleştirip yerden yere vurmuştu. Hatta “Onur bu takımda bir daha oynarsa Trabzonspor’u bırakırım” demişti.   Bali şimdi yenid

Anahtar Deliği 27.04.2016
SERDAR BALİ TRABZONSPOR’U BIRAKACAK MI?
 
Trabzonspor’un yaşayan efsanelerinden Serdar Bali, derbi maçta Kaptan Onur’un hareketini eleştirip yerden yere vurmuştu. Hatta “Onur bu takımda bir daha oynarsa Trabzonspor’u bırakırım” demişti.
 
Bali şimdi yeniden bir açıklama yaptı.
 
Sosyal medya hesabından..
 
Herkes ne yapacak şimdi?
 
Onur affedildi.
 
Serdar Bali Trabzonspor’u bırakacak mı? Diye konuşuyordu.
 
Bali açıklamasında ‘Bırakmayacağını’ belirtirken ince ince de gönderme yaptı.
 
İşte Bali’nin açıklaması; 
 
TV programında "Onur bu takımda bir daha oynarsa Trabzonspor’u bırakırım " dedim ya düşmanlarım " ulan fırsat bu fırsat Ağamız Serdar Bali'den kurtarabiliriz" deyip Araya girdiler Onur'u affettirdiler.
 
Halbu ki ben bu lafı ederken;
 
Kupada ki 5/0 lık Bursa galibiyetinden sonra bu şehrin üstünden uçakla dahi geçmeyeceğim diyen Yılmaz Vural'ın Trabzonspor’a Teknik direktör olarak alındığını biliyordum.
 
Trabzon’da ki Kasımpaşa maçından sonra sahadan çıkarken şeref tribünün önünde "o zamanki milli takım hocası Şenol Güneş'i kast ederek" milli takım hocasının da, tüm Trabzonlularında " Anasını ......" diyerek sahadan çıkan Fatih Akyel'i Bütün uyarılarımıza rağmen Trabzonspor’a Transfer ettiklerini biliyordum
"Ya Fenerbahçe formasını giyerim ya da futbolu bırakırım" diyen Erkan Zengin'i özel uçakla transfer ettiklerini biliyordum.
 
Dolayısıyla Onur'a ne olacağını biliyordum
 
Düzelmesi Gerekenin ne olduğu gayet açık.
 
“TRABZONSPOR’UN PLANI YOK?” 2. SAYFADA
TRABZONSPOR’UN PLANI YOK?
 
Trabzonspor’un durumuna birazda bilimsel yaklaşalım.
 
KTÜ’nün sevilen öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Cantürk Gümüş’e kulak verelim.
 
Cantürk Gümüş şöyle bir tespitte bulundu;
 
Trabzonspor’un bir master planı olmalı. Yani bir büyük plan... Ersun Yanal ya da başka biri bu planın bir parçası ise alınmalı. Yani önce plan... Sonra bu planın içi dolmalı. Yoksa Hami Mandıralı gibi yine hamle kaybı, yine zaman ve para kaybı... İşin başına Piontek gibi birisini genel koordinatör gibi getirilmeli... Sonra bunun A takımdan başlayarak altını doldurmak gerekir”
 
Evet.
 
Ne dersiniz?
 
Haklı değil mi?
 
Ha bir de şunu diyelim.
 
Hocamız konuyu açmışken..
 
Derbi maçta gözden kaçan bir detay var.
 
Trabzonspor yöneticilerinin hepsi süvari.
 
Hiç biri sahaya inip koşturmuyor.
 
İşin ucundan tutacaksın!
 
Tutmazsan böyle olur.
 
“İHO’NUN GÖKHAN DİNÇ’İ ‘TRABZONSPOR KÜME DÜŞSÜN’ DEDİ” 3. SAYFADA
İHO’NUN GÖKHAN DİNÇ’İ ‘TRABZONSPOR KÜME DÜŞSÜN’ DEDİ
 
Trabzonspor Kulübü eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde kulübün basın ve medya sorumluluğuna İstanbul’dan Beşiktaşlı Gökhan Dinç getirilmişti.
 
Dinç dün katıldığı bir tv programında Trabzonspor’a ve camiasına adeta kin kustu. “Trabzonspor küme düşsün!” diyebilecek kadar haddini aştı çirkeflik yaptı. Bu adam bu kulüpte ekmek yedi!
 
Birincisi profesyonelliğe sığmayan etik davranış çerçevesinden çok uzak bir şekilde davrandı. İkincisi 17 yaşında bir çocuğun yaptığı bir olayı tutup bütün camianın üzerine yükledi!
 
Trabzonsporlular da sosyal medya hesaplarından ona tepki gösterdi. “Ayıp ayıp şu kulübün ekmeğini yedin! Sen nasıl bir insansın? Seni ekrana çıkaranlarda suç.. Seni bu kulübe sokanlarda. Şike sürecinde yaşananları konuşmadan nasıl böyle şeyler söyleyebilirsin? Hakemler sahada Trabzonspor’u biçerken sende buna şahit olup basın metinleri hazırlamadın mı? TFF’ye tepkilerin yazıları elinden çıkmadı mı? Şimdi ne değişti de böyle haince konuşabiliyorsun?” diye tepki gösterdiler.
 
Demek oluyorki çalıştığı dönemde de hakemlere, TFF’ye olan tepkileri yazarken de samimi değilmiş..
 
“SOKAĞI HANGİ SUYLA YIKIYORLAR?” 4. SAYFADA
SOKAĞI HANGİ SUYLA YIKIYORLAR?
 
Çarşıbaşı Trabzon’un güzide ilçelerinden biridir.
 
Halkı da çok duyarlıdır.
 
Yine onlardan bir tanesi aradı.
 
Ve dedi kİ; “Belediye hortumlarla sokağı temizliyor yıkıyor. Güzel anladık. Ama kullandıkları su belediye suyu. Neden böyle yapıyorlar. Vergilerimizi suya saçıyorlar. Böyle olmaz”
 
Bizde hemen sorduk?
 
E ne yapsınlar?
 
Nasıl yıkasınlar sokağı?
 
Nasıl temizlesinler?
 
Hangi suyla?
 
Okurumuz hemen ekledi; “Koca dere gözlerine mi girdi? Gitsinler bir kuyu açsınlar oradan su çıkarsınlar.
 
Neden israf ediyorlar?”
 
Bizede makul geldi.
 
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz’a duyurulur.
 
Kuyu açma işlerini de sever.
 
Selamlar Başkan.
 
“MHP TRABZON’DA SULAR DURULMUYOR” 5. SAYFADA
MHP TRABZON’DA SULAR DURULMUYOR
 
MHP Trabzon İl Teşkilatı görevden alınıp Nihat Birinci’ye görev verilmiş o da ekibini kurmuştu.
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye başkaldıran eski bakan Koray Aydın’ın ekibinin görevden alınmasının ardından Nihat Birinci’nin oluşturduğu yönetim her gün sıkıntı yaşıyor.
 
İlçe başkanlarını görevden almaya kalkan İl Başkanı Birinci’nin karşısına herşey konuyor. Son bomba ise Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Çelenk’in listesi..
 
Parti kulislerinde Çelenk’in listesinde bulunan Sami Arkan’ın bu göreve gelmeden önce sosyal medya hesabından MHP lideri Devlet Bahçeli’yi eleştirdiği ortaya çıktı.
 
Araklı İlçe Başkan Yardımcısı Halit Baycan, “Daha iki ay öncesine kadar genel başkanına en büyük hakareti eden adamlar bugün Trabzon’da görevden alınan başarılı bir ilçe başkanının yerine atanıyor. Bu nasıl atamadır?” diyerek tepki gösterdi.
 
MHP’de son gelişmeler bunlar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler