Anahtar Deliği 27.03.2017

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 27.03.2017
AZİZ YILDIRIM TETİKÇİLERİ YİNE BİR ŞEYLERDEN ÜRKTÜ!

Trabzonspor üzerinde oynan oyunlar ortadayken birileri yine maskaralık peşinde.. Trabzonspor’un haklı CAS davasını bahane ederek Trabzonspor’a saldırıyorlar. Kendilerinin üzerinde şike lekesini Trabzonspor üzerinden silmeye kalkıyorlar ve komik duruma düşüyorlar. Daha önce fenerbahçe kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın kullandırttığı ortaya çıkan 12numara adlı twitter adresi dün yine öfke buhranına girdi. Salya akıtarak kulüplerine bıraktığı o şike lekesini örtmeye çalışıyorlar! Hemde bunu Trabzonspor üzerinden güya kumpas adı altında yapmaya gayret sarfediyorlar. 

Bakın kamuoyunu nasıl çarpıtarak yanıltarak açıklama yapıyorlar;

* Trabzonspor adına "avukatlık işleri" gölgesinde; uluslararası spor yargı mercilerine yaptıkları başvurulara destek veren sözde kişiler var.

* Fenerbahçe'nin FETÖ kumpası olan sözde şike sürecinden CAS nezdinde ceza almaları için arka planda bir çalışma yürütülmektedir..

* Şimdi bu yaptıkları ne olabilir?

* CAS kararını verecek. Eli kulağında.. Belkide korkularını böyle yansıtıyorlardır. Bilemiyoruz ama bu şekilde yapanlara diyoruz ki; Güneş balçıkla sıvanmaz!

* Peki bu algı oluşturma çabasında Trabzonspor yönetimi nasıl cevap veriyor? Ne yapıyorlar? Trabzonspor avukatlarını bile hedef gösteren bu güruha karşı neler yapılacak? Acilen toplantı yapılmalıdır. Acilen karar alınmalı ve gereken en büyük tepki gösterilmelidir. Hatta hukuksal anlamda hangi işlem başlatılacaksa yapılmalıdır. Bu algı yönetimiyle kendilerini aklamaya gayret edenlere karşı Trabzonspor suskun kalmamalıdır.

SÜLEYMAN SOYLU’NUN KEYFİ YERİNDE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu özellikle referandum çalışmaları programında Trabzon’a geldiğinde büyük keyif alıyor. Vücut dili bunu gösteriyor dersek daha anlaşılır olur. Yanında ki isimlerde her nedense değişmeye başladı. Vekillerden ise Salih Cora’ya takılmayı tercih ediyor. Esprilerle Cora’ya takılan Bakan Soylu, aldığı cevaplara bazen o kadar gülüyor ki yanındakileri de güldürüyor. Bakan Soylu’nun bu keyfinin referandum için Trabzon’da yapılan anketlerde çıkan sonuçlar olduğu söyleniyor.

TRABZON’DA BİR İLK

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal ÖZTÜRK ve uzmanları, Trabzon SİAD’ı ziyaret ederek bir ilki gerçekleştirdiler. Gençlik Spor İl Müdürü, Proje Ofisi ekibi ile bir STK’yı ziyaret etti.

Karadeniz Gençlik Oyunları ve EYOFF sayesinde Trabzon’daki spor tesisi sayısının Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu belirten Birdal Öztürk, bu tesislerin doğru şekilde kullanılabilmesi için uluslararası organizasyon sayısının artmasının ve mega tesislerin onbeşgünde bir yapılan müsabakalar dışında da kullanılabileceğini belirtti.

Trabzon SİAD başkanı Hasan Kamil Hayali de yaptığı teşekkür konuşmasında; Öncelikle bölgemizde spor adına proaktif bir çalışma sürdüren sayın müdürümüz Birdal Öztürk’e ve ekibine, ziyaretleri için teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti;
Trabzon’da, bulunan 72 adet spor tesisi, Trabzon için çok büyük bir fırsattır. Bu tesislerden doğru yararlanan bir şehir, ileride, sporun pek çok alanında olimpiyat şampiyonları çıkarması bir hayal değildir. Öncelikle TSİAD üyelerinin, bu tesislerden haberdar olmasını, daha sonra da bilfiil kullanmasını sağlamak gerektiğine inanıyorum, dedi.

Buluşmadan, Trabzon’daki ilgili kesimlerle bir çalıştay düzenlenerek, bir spor eylem planı oluşturması eylem planı yapılması çalışma protokolü üzerinde görüş birliği çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler