Anahtar Deliği - 27.02.2017

Anahtar Deliği - 27.02.2017

Anahtar Deliği - 27.02.2017
Abiş Hopikoğlu meselesi nereden çıktı?

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu ile ilgili geçen hafta ‘başkanla arası kötü ayrılacak’ ‘yönetim Abiş Hopikoğlu’nun ipini çekti’ gibi  iddialar üzerine kurulu haberlere sert tepki gösteren manşetler çıktı.
Yani daha iddialar duyulmadan, tartışılmadan, gerçek mi yalan mı bilinmeden karşılığında tonlarca eleştiri haberi yayınlandı.
Şimdi çok fazla bilgi kirliliği olduğundan biz size olayın perde arkasını aktarmak istiyoruz.
Olayın en başında Trabzonspor yöneticisi Önder Bülbüloğlu var. Bülbüloğlu Trabzon’dan kendisini ziyarete gelen bir eski yöneticiyle görüşüyor.
Abiş Hopikoğlu konusunda aralarında bir kaç dakikalık sohbet geçiyor.
Nasıl oluyorsa bu sohbet Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral’ın gazetesine ‘Vay efendim Abiş Hopikoğlu Erzurumlu diye onu görevden almak istiyorlar’ ‘Onu göndermek istiyorlar’ tarzında yansıyor. O bir kaç dakikalık sohbette bunlar varmıydı yokmuydu bilemiyoruz. Neyse o sohbeti de sonra irdeleriz. 
Sonra sosyal medya çalkalandı. Abiş Başkanı yedirtmeyiz diye.. Başkan Hopikoğlu’nun görev süresinin dolmasına 1 yıl daha var. Kulübün 2 milyon borcu var. Kongrede herkes yarışabilir. Abiş Hopikoğlu iddialara, “Taraftarımız gerekeni söyledi” diyerek olayın doğru olduğunu gösterdi. Demekki var birşeyler. Biraz da alındı sanırız…
Neyse basket kulisleri yine havalanmaya başladı. 

Ekrem İmamoğlu’na kuş bakışı 

Efsane Avni Aker’e Veda Belgeseli İstanbul Beşiktaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Trabzon’dan çok sayıda isim katıldı. Faruk Özak, Mehmetali Yılmaz ve Şenol Güneş’in geceye katılmaması dikkati çekti. Geceyi düzenleyen ve belgeseli hazırlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ‘neden davetliler arasında yoklar’ diye sorduğumuzda. Yüzü ekşidi, üzüldüğü kesindi. ‘Bilemiyorum ben davet ettim’ diyerek cevap verdi ve soruyu geçiştirdi. Hepsi de İstanbul’daydı halbuki..
Neyse..
Vardır bir bildikleri.. 
Ekrem İmamoğlu’nu Trabzon’dan basın heyeti ziyaret etti.
Bu ziyarette Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Altuğ Atalay ve Yayın Danışmanımız Levent Ustabaşı da vardı. 
Altuğ Atalay, Ekrem İmamoğlu’nun onun bunun değil halkın adamı olduğunu yorumladı ve projelerini dinlerken sorular sordu. 
Levent Ustabaşı ise, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı” olur ve kazanır dedi. 
Tabi bu yorumlar iki gazeteci de Trabzonlu..
Hemşerisi biraz da ondan olabilir. 
Başkan İmamoğlu Trabzon’da çok seviliyor. Beylikdüzü’nde de..
İstanbul’daki bordo mavi ve Trabzonlular partili partisiz, CHPli olsa dahaki Ak Partilili, diğer sağ kesimdekiler tarafından da takip ediliyor ve ilgi gösteriliyor.
İmamoğlu’na kuş bakışı bakıldığında objektif bir şekilde şurası kesin; “Başaracak”
Bu yolda ilerliyor.

Kim bu sayısal loto talihlisi?

Milli Piyango İdaresi’nce düzenlenen sayısal lotonun 59’uncu çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan kişinin Trabzon’dan olduğu belirlendi. Kuponun yatırıldığı bayinin işletmecisi Osman Türe bakın ne diyor;
Biz bir beklenti içerisinde değiliz Büyük ikramiye çıkan kişi Trabzonspor ve Trabzon’a yatırımda bulunsun yeter” 
Öğrendiğimiz kadarıyla aynı şans 15 yıl önce yine bu bayiye vurdu.
Bayide kupon yatıranların da sayısı arttı.
Şimdi Trabzon’un merkez mahallesi Ortahisar’da sayılsal talihlisi kim diye herkes konuşuyor.
Kim acaba?
Bilen varsa lütfen yazsın bizde merak ettik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler