Anahtar Deliği 26.1.2016

 KAR DÜNYAYI TESLİM ALDI  Şiddetli yağan kar ülkemiz, şehrimiz gibi ABD’nin belli bölgelerini kasıp kavuruyor.  Öyle ki, ABD’nin en büyük ve dünyaca ünlü kentlerinden birinde aşırı kar yağışı nedeniyle sokağa çıkma yasağı geldi, araçların trafiğe çıkması

Anahtar Deliği 26.1.2016

 KAR DÜNYAYI TESLİM ALDI

 Şiddetli yağan kar ülkemiz, şehrimiz gibi ABD’nin belli bölgelerini kasıp kavuruyor.

 Öyle ki, ABD’nin en büyük ve dünyaca ünlü kentlerinden birinde aşırı kar yağışı nedeniyle sokağa çıkma yasağı geldi, araçların trafiğe çıkması yasaklandı.

 Hiçbir ABD vatandaşı bu yasağa karşı çıkmadı.

 Madem ki ağır kış şartları karşısında şehri yönetenler böyle bir karar aldı biz de bu karara uyar, evimizde otururuz dediler ve kısa süreliğine de olsa, kara teslim oldular.

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan F. Gümrükçüoğlu’da vatandaşa çağrıda bulundu ve işi olmayan dışarı çıkmasın dedi.

 Başkan’ın bu çağrısı da zorunluluktan.

 Çünkü, yağan aşırı karla mücadele edip başa çıkmak, cadde ve sokakları kardan temizleyip insanların kullanımına açmak hiç de kolay değil.

 GENEL SEKRETER TARTIŞMASI

 GENEL SEKRETER TARTIŞMASI

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun, Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan’ın Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliğine getirilmesi noktasında tartışma yaşadığı basına yansıdı.

 Yıldırımhan’ın Genel Sekreterlik görevine getirilmesi fikri yeni değil.

 1 Kasım genel seçiminden sonra bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mazhar bize Trabzon’da lazım, Büyükşehir Genel Sekreterlik görevine verin dediği o tarihten beri konuşuluyor.

 Yıldırımhan amanda aman genel sekreter olayım gibi bir eğilim içinde değil.

 Ancak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteğine karşı çıkarak genel sekreterlik görevini kabul etmeyecek gibi bir lüksü de yok.

 Top yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’da, bakalım Gümrükçüoğlu’na yeni bir talimat daha verecek mi, yoksa bunu da deftere mi yazacak?

ANAYASANIN KİTABINI YAZDI

ANAYASANIN KİTABINI YAZDI

Trabzon eski milletvekili Şeref Malkoç, siyasette her zaman aktif olmuş bir isimdir.

 AK Parti’ye geçtikten sonra da işi bitti sananlar yanıldı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en yakınındaki isimlerden biri oldu.

 Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Erdoğan’ın hukuk ve anayasa danışmanı olarak görev yapıyor.

 Bu yoğun temposuna rağmen anayasanın kitabını yazdı, Şeref Malkoç.

 Kitap önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak, eleştirmenlerin kantarından geçecek.

 Belli ki, yeni anayasanın yapılması hususunda Köşk, Malkoç’a çok daha ağır görevler verecek.

 Verilen her türlü görevin üstesinden gelmesini bilir.

 İÇİMİZE SİNMİYOR!

 İÇİMİZE SİNMİYOR!

 Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği Afrika kökenli futbolcusu M'bia, yönetime en çok sorun çıkaran isimlerin başında geliyor.

 Her gün başka bir krizle gündeme gelen bu futbolcu denildiği kadar sorun çıkaran biri olduğunu yönetim kaynaklarından öğrendik.

 Alacağı zamanında ödenmedi diye transfer parasından daha fazla para kulüpten isteyerek, faizci çakırı bile sollayan bu futbolcunun bordo mavili formayı giymeye devam etmesi ve bu futbolcudan maddi manevi fedakarlık beklentisi kimsenin içine sinmiyor.

 Eminiz ki M'bia'nın yaptıkları yönetimin de içine sinmiyordur!

 CHP’DEN GECİKMELİ ANMA!

 CHP’DEN GECİKMELİ ANMA!

 Bir dönemin etkin gazetecilerinden merhum Uğur Mumcu için ölüm yıldönümünde geçmişte etkinlik düzenlenirdi.

 Bir 24 Ocak günü Ankara’da evinin önünde katledilen Mumcu’ya Trabzon’da en çok sahip çıkan ve adına etkinlik düzenleyen isimlerin başında sol cenahın etkin isimlerinden Nuri Aydın gelir.

 Ne CHP’de ne de ADD’de Nuri Aydın etkin olmayınca, Uğur Mumcu ölüm yıldönümü geçtikten sonra hatırlanmış olur.

 Yine de CHP İl Başkanı Turgay Güngör bir gün sonra da olsa bir bildiri yayınlayarak Mumcu’yu andı,

 Güngör açıklama yapmasaydı, sanki hesap soranı mı olur?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler