Anahtar Deliği 26.10.2016

Anahtar Deliği 26.10.2016

Anahtar Deliği 26.10.2016
SÜLEYMAN SOYLU TRABZON EMNİYET MÜDÜRÜ’NÜ NEDEN DEĞİŞTİ? 

İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle 59 ilin emniyet müdürleri değişti. 
Bu değişimden Doğu Karadeniz de etkilendi.
Bölgede;
Polis Başmüfettişi A. Hakan Arıkan, Murat Köksal’ın yerine Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne; Polis Başmüfettişi Sezayi Er, Bayburt Emniyet Müdürlüğü’ne; Bilecik POMEM Müdürü Sadettin Aksoy, Rize Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.
Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal merkeze çekildi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzon’da değişime gitmesi şaşkınlıkla karşılandı. FETÖ Operasyonları nedeniyle mi bu karar alındı?
Bu soru hala belirsizliğini koruyor.
Acaba Bakan Soylu’nun istemediği bir şey mi yapıldı?
Trabzon Emniyeti’nde güçlü bir ekip oluştu.
Başarılı da oldular.
Acaba önce emniyet amiri sonra diğerlerini mi dağıtacaklar?
Bu sorular merak ediliyor.
FETÖ operasyonları Trabzon’da sürerken bir anda bıçak gibi kesilmesinin sebebi neydi? asıl bu soru üzerinde durulursa bu değişimler aydınlanmış olur belkide..
Bilemiyoruz!
Herşey olabilir.
Yani belkide bu değişimler emniyette bir kan değişimine ihtiyaç olduğundandır.
Hayırlısı diyelim.
Yeni Trabzon İl emniyet Müdürü Hakan Arıkan’ın eşi Sanem Arıkan, 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den Ankara 1. Bölge milletvekili aday adayıydı. Ancak listeye giremedi.
Arıkan aday gösterilmeyince bakanlığa döndü. Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü'ne bağlı Halk Kültürü Bilgi Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi.
Sanem Arıkan, 7 Haziran seçimlerinde AKP'den Ankara 1. Bölge milletvekili aday adayıydı. Ancak adı listeye giremedi. 

O DETAYA KİMSE DİKKAT ETMEDİ

Taka Gazetesi’nden Osman Başkır, geçtiğimiz günlerde ince bir detay yazdı.
Kimsenin dikkatini çekmedi.
O detayda Yanal’ın transfer ekibiyle ters düştüğü ifade edildi.
Yani başkan yardımcısı Nevzat Aydın’ın oluşturduğu ekibin. 
Bakın yazıda ne diyor;

BERİ PARDO, YANAL'IN HIŞMINA UĞRADI 
Trabzonspor'un sezon başında scout ekibinde yer alan Performans ve Analizci Beri Pardo, Ersun Yanal'ın hışmına uğradı. Trabzonspor Başkan Yardımcı Nevzat Aydın'ın büyük umutlarla scoutın başına getirdiği Beri Pardo, çok atlayıp zıplamasından sonra Yanal'ın azizliğine uğradı.
Eski Teknik Direktör Hami Mandıralı zamanında A takımla da idmanlara çıkan ve Başkan Yardımcısı Aydın'a A takımda yaşanan gelişmeleri anında uçuran Pardo, bir maçta Teknik Direktör Ersun Yanal'a taktik vererek, “şunu şöyle yapalım bunu böyle yapalım” demesi üzerine Yanal çileden çıktı. Ersun Yanal Performans ve Analizci olarak A takımda görev yapan Pardo'nun, bir daha A takımla idmanlara çıkmaması ve deplasmanlara götürülmemesi için yönetime raporunu sundu. Yani Yanal, aslen yabancı olan bu Türk vatandaşını yanında istemedi.”
Eğer bu iddia doğruysa ki doğru bugüne kadar yalanlayan çıkmadı;
Eleştirileri asla kabul etmeyen Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, bu detayı iyi irdelesinler.
Demekki eleştiriler doğruymuş!
Demekki verilen tepkilerde hiç de yanlışlık yokmuş!
Ve şunu da belirtelim beceremedik özür dileriz diyebilirsiniz.
Bu camia ona da sabredecektir!
Bu camia sizi bırakmaz!
Trabzonspor’un her zaman yanındadır. Merak etmeyin.

OYUNCULARLA SIKI FIKI İLİŞKİLER

Trabzonspor’da aynı hastalık yine tekrar ediyor.
Kulübün çalışanları oyuncularla sıkı fıkı ilişkiler içindeler.
Bu bazen dışarı yansıyor.
Nasıl yanıyor.
Amann sende falan demeyin.
Yahu yansıyor!
Mesela bazı personeller yönetim eleştirildiğinde susarken oyuncuların bazıları eleştirildiğinde aslan kesiliyorlar.
Hayırdır ne oluyor birader sana bu kulübün basın sözcüsü yok mu? demek istiyoruz ama anlamazlar. Onları şımartanlar bellidir.
Bilsinlerki onların kim olduğunu biz iyi biliyor.
Lakin Trabzonspor yönetimi ve Başkan Muharrem Usta’ya seslenelim burdan; Aman başkan. O kadar uğraşıyorsun. Kulüp için çırpınıyorsun. Bu personeller yüzünden yaptıklarını da anlatamaz duruma geliyorsun. Bilesin.

ŞELBETLİ FETİH GÜNÜ VE YERLİ SİNEMA DAVETİ 

Bugün Trabzon’da çeşitli etkinlikler olacak. Bu etkinlikleri gözden kaçırmamak gerekiyor. Mesela Trabzon’un fethinin 555. yıl dönümü dolayısıyla bir program düzenlenecek. Bu program 13.00’da meydan parkında başlayacak. Meydandaki etkinliklerde Fetih Sergisi, Trabzon’un fethi ile ilgili kitap dağıtımı ve Osmanlı şerbeti ikramı yapılacak. Ardından Uzunsokak Diyanet Yayınevi önünden Fetih Yürüyüşü başlatılacak. 18.00’da meydanda Kur’an-ı Kerim Tilaveti, mehter konseri verilecek. Trabzon’un fethinin Osmanlı tarihi açısından önemi konulu konferans düzenlenecek. Konferansın konuşmacısı Dr. Sebahattin Usta olacak. Bir de bugün Ruhi Türkyılmaz Sanaevi etkinlikleri var. Bu etkinlikler de çok güzel. Mutlaka uğramanızı tavsiye ederiz. Suluhan İş Merkezi’ndeki lokalde Yerli Sinemamızdan Manzaralar konusu içerisinde saat 18’de Barış Saydam, Murat Tolga Şen konuşmacı olacak. Moderatörlüğü Serkan Türk yapacak. Bu program yarın sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler