Anahtar Deliği - Trabzonspor’u ne zaman sırtlayacaksın! - 26.08.2022

Suiçmez’den gece paylaşımı, Zafer Partisi Afyon’da toplanıyor! Hacısalihoğlu açtı ağzını yumdu gözünü! Baş, Gülşen olayını yorumladı, Yusuf Çebi hangi ile müdür oldu?

Anahtar Deliği - Trabzonspor’u ne zaman sırtlayacaksın! - 26.08.2022

TRABZONSPOR’U NE ZAMAN SIRTLAYACAKSIN!


Trabzonspor’un eski futbolcusu Serdar Bali, Abdülkadir Ömür’e yüklendi. Kopenhag karşılaşmasındaki performansını beğenmediği belirten Bali, Abdülkadir Ömür’ün daha çok sorumluluk alması gerektiğini söyledi. Bali, “ Abdülkadir oyuna sağ açık olarak başlıyor. Fakat sağ açık gibi oynamıyor. Sürekli içeri girmeye çalışıyor. Fiziksel özelliklerini kullanarak takımına katkı verebilirsin. Bırak ikili mücadele de düşürsünler seni! Böylelikle takımına faul kazandırmış olursun.

Abdülkadir’e buradan sormak istiyorum, takımını ne zaman sırtlayacaksın. Abdülkadir dört yıldır oynadığı bütün maçları alıp kendini izlemeli. Yeter artık! Oyuna damgayı vurmazsan, bu oyun damgayı sana vuracak! Takımın neşe kaynağı olarak bir numarasın! Fakat sahada da bir numara olmak zorundasın” dedi.

SUİÇMEZ’DEN GECE PAYLAŞIMI

Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımsıcı Sibel Suiçmez, sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. Suiçmez, şu görüşlere yer verdi;
Türkiye Cumhuriyeti Devleti demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir.


Öyleyse herkesin hukuk güvenliği olmalı, öyle ise hayat tarzlarına karışılmamalı, öyle ise ifade özgürlüğüne saygı duyulmalı, öyle ise yargı tarafsız ve bağımsız olmalı, öyle ise yargı kimseden, hiçbir güçten talimat almamalı, öyle ise yargı hak ve özgürlüklerin teminatı olmalı, öyle ise yargı farklı düşünenleri sindirme, korkutma, cezalandırma aracı olmamalı, öyle ise yargı hepimize Türkiye’de yargıçlar var dedirtmeli!
Oysa biz ne diyoruz bugün…

ZAFER PARTİSİ AFYON’DA TOPLANIYOR!

Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Ayca Sulak Elbir, Afyon’da yapılacak İl ve İlçe Teşkilat Başkanları Eğitim Programına katılmak üzere Afyon’a gitti. Türkiye’de İl ve üç yüz binden fazla nüfusu olan İlçe teşkilatlarının katılacağı toplantıda, Türkiye’de son gelişmeler değerlendirilecek. Parti teşkilatlarının seçim sürecinde nasıl hareket edeceği ve hangi konulara vurgu yapacağı yine toplantının başlıkları arasında yer alıyor. İki gün sürecek olan toplantı, Cumartesi günü sona erecek.

HACISALİHOĞLU AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Trabzonspor’un Kopenhag maçı sonrası Trabzonspor yönetimine veryansın etti. Trabzon’daki siyasetçilerin daha önce pek alışık olmadığımız bir üslupla eleştirilerini sıralayan Hacısalihoğlu, “bir şehri ve vizyonunu sıfırladınız” dedi. Hacısalihoğlu, şu görüşleri dile getirdi.
“İstedik ama olmadı mı?
Yoksa olmaması için mi dizayn edildik? Sezonun son 3 haftasına lider ve şampiyon giren bir takım neden şampiyonlar ligi için santrfor ve kanat oyuncusu alamaz? Hazırlık nereye idi ki?
1. Zayıflık yönetimde midir?
2.Teknik kadro mu raporda eksik kaldı?
Kongresine tek aday giden bir kulüp için bahane ne olabilir ki?
Liste ye bakmak, kim almak için, kimlerde vermek için yazılmış.
Her ne ise ne!
Olan şehre ve Trabzon sporumuza olmuştur.
Hesap mı?


O kongrede kesilir.
Peki, kaybedilen milyonlarca lira?
O muhtarlığa aza yazmayacaklarınıza yöneticilik veren sizlere kalsın.
Bir şehri ve vizyonunu sıfırladınız buda size madalya olsun.
Küçük olsun! Benim olsun! Zihniyetiniz yere batsın!”
Hacısalihoğlu’nun açıklamaları bazı kesimler tarafından takdirle karşılanırken, bazı kesimlerce de eleştirildi. Trabzon’daki ana muhalefet partisi il başkanı daha sağduyulu ve birleştirici mesajlar vermesi gerektiğini savunan kesim, Hacısalihoğlu’nun bulunduğu makamın ağırlığını koruması gerektiğine vurgu yaptı.


BAŞ, GÜLŞEN OLAYINI YORUMLADI


Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş, sanatçı Gülşen’in konserde sarf ettiği sözlerden sonra tutuklanması olayını olayını, “Mahkemenin yaptığı, Gülşen'in yaptığından çok daha büyük bir suç.
Gülşen hakaret etti; mahkeme, hukuku katletti” ifadeleriyle yorumladı.
Verdiği konserde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" iddiasıyla soruşturma başlatılan ve tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şarkıcı Gülşen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı

YUSUF ÇEBİ HANGİ İLE MÜDÜR OLDU?


Trabzon Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Çebi, Iğdır Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevine atandı. Çebi’nin önümüzdeki hafta göreve başlayacağı öğrenildi. Aslen Araklılı olan Yusuf Çebi, uzun yıllardır Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde çalışıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler