Anahtar Deliği - Trabzonspor altyapısı masaya yatacak! - 26.07.2022

Ak Parti tam kadro sahada, İyi Parti’nin anıtkabir çıkarması, Deva Partisi gazetecileri unutmadı! Hacısalihoğlu, Mumcu’ya yüklendi, Örs, bu konu bir an önce kapanmalı! Varlıbaş AVM Trabzon’a kazandırılmalı!

Anahtar Deliği - Trabzonspor altyapısı masaya yatacak! - 26.07.2022

AK PARTİ TAM KADRO SAHADA

AK Parti geniş bir organizasyonla sahaya iniyor. AK Parti Trabzon İl Teşkilatı iki aylık yoğun bir saha çalışması yapacak. İl Başkanlığının koordinasyonun da her milletvekili parti teşkilatlarıyla birlikte ilçe ve mahallelerde halkla buluşacak. Çalışmalara milletvekillerinin yanı sıra zaman zaman belediye başkanları da katılacak. Öte yandan AK Parti Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü ve önceki dönem İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’yu makamında ziyaret etti. İkili Parti çalışmalarıyla ilgili olarak istişarelerde bulundu. AK Parti İl Yönetimi haftalık olağan İl Yönetim Kurulu toplantısını dün akşam parti binasında gerçekleştirdi.

TRABZONSPOR ALTYAPISI MASAYA YATACAK!


Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Trabzonspor altyapısı ile ilgili konuya açıklık getirdi. Ömer Sağıroğlu, “ A takımdaki önceliklerimizi hallettikten sonra altyapı ile ilgili konuyu ele alacağız. Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın organizasyonunda altyapı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Trabzonspor’daki teknik konuların patronu Abdullah hocamızdır. Kendisi ile görüşüp, altyapı konusunda nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz” dedi.

İYİ PARTİ’NİN ANITKABİR ÇIKARMASI

İYİ Parti’nin Trabzon İlçe Başkanları Başkent’de Anıtkabir’i ziyaret ettiler. Parti Genel Merkezinin Artvin’den Samsun’a kadar olan Karadeniz Bölgesi İlçe Başkanları toplantısı için Ankara’ya giden Trabzon İlçe Başkanları Anıtkabir’i ziyaret ettiler. Dün akşam İYİ Parti Siyasi işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile toplantı yapan Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi İlçe Başkanları, bugünde saat 14.00’de Ankara Bilkent Otel’de Meral Akşener Başkanlığı’ndaki Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi istişare toplantıya katılacaklar.

DEVA PARTİSİ GAZETECİLERİ UNUTMADI!

DEVA Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı kurumumuzu ziyaret ederek, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramımızı kutladı. Kadın çalışmalarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Şengül Turan, Halkla İlişkiler ve Bilgi İşlem Sistem sorumlusu Niyda İshak, Halkla İlişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Fatih Polat ve DEVA Partisi İlçe Sekreteri aynı zamanda kurumsaldan sorumlu yönetim kurulu Gülseri Akın bizlere gül hediye ederek, basın bayramımızı tebrik etti. Kendilerine bu nezaket dolu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

HACISALİHOĞLU MUMCU'YA YÜKLENDİ


CHP Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve belediye meclis üyeleri Karadeniz gezileri kapsamında Trabzon’u da ziyaret ettiler. CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman’ın eşlik ettiği heyet, gezilerini meydan parkı civarında da sürdürdü. Trabzon’un en işlek caddesi olan Uzunsokak girişinde objektiflerimize yakalanan grup ile bir müddet ayakta sohbet ettik. Tabi bir araya gelince Trabzon gündemini konuşmadan geçmedik. Son günlerde gündemde olan Arap turistlerle ilgili tartışmayı CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu sorduk. Hacısalihoğlu, AK parti İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya eleştirilerini sıraladı. Mumcu’nun “Arap turistler günde 200 dolar” bırakıyor sözlerini eleştiren Hacısalihoğlu “Turistler konusu abartılı bir şekilde kaşınıyor. Konunun kapanması lazım. Turistler bizim baş tacımız. Onları en iyi şekilde misafir edip ağırlamalıyız. Benim asıl takıldığım konu Sayın Mumcu’nun “Günde 200 dolar bırakıyorlar” söylemidir. Siz vatandaşınıza günde 10 dolar veremiyorsunuz. Ama o cümleyi kuruyorsunuz” ifadelerini kullandı.

ÖRS, BU KONU BİR AN ÖNCE KAPANMALI!

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon’da Arap turistlerle ilgili konunun bir an önce gündemden kalkması gerektiğini söyledi. Örs, “son günlerde bir uçak tweet ile başlayan Arap turist tartışmasının bir an önce bitirilmesi lazım. Bu tartışmalarla Bölgemize ve ilimize zarar vermektedir! Turistleri din dil ve mezhep açısından ayrıştırmak tehlikelidir. Bunun şehrimiz üzerinden yapılması tehlikelidir. Belediye başkanı ve valimiz bu konuda ortak bir dil kullanmalıdır. Gözlemlerimle esnaf kardeşlerimizin rahatladığını görüyoruz. Bizim tüm Trabzon olarak ortak bir tavır almamız gerektiğini söylüyorum. Trabzon’un geleceğinde turizm önemli bir yer tutmaktadır. Hem memleketimiz için döviz getirmesi açısından önemlidir. Bizim yapacağımız esnafımızız ve halkımızı bilgilendirmek, destinasyonları artırmak ve turistlerin mutlu olmaları açısından bir çalışma yapılmalı” dedi.


VARLIBAŞ AVM TRABZON’A KAZANDIRILMALI!


Trabzon’un merkezinde Atapark'ın karşısında yer alan Varlıbaş AVM satışa çıkarıldı. Beklediği ilgiyi göremeyen alışveriş merkezi Halkbank'a devredilmesinin ardından açık artırmaya çıkarılacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ Çağrımdır;
Bir zamanlar kentin en popüler 33000 m2 kullanım alanlı, 113 bağımız bölümden oluşan “Varlıbaş Alış Veriş Merkezi" alacağına karşılık "Halkbank" tarafından satışa çıkarılmış. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Kuyumcular Odası ve Belediyeler ortaklaşa birleşip, bu iş merkezini satın alarak Trabzon ticaretine yeniden kazandırmalıdırlar. Böylelikle son günlerde artan Kent içi turizmine de çok hayırlı bir iş yapmış olurlar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler