Anahtar Deliği 25.03.2017

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 25.03.2017
TRABZON’DA O SENDİKAYA BAŞKAN ATANDI
 
Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet İş Sendikası Trabzon Şube başkanlığına genel merkez yönetim kurulu kararıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından İsmail Hakkı Kaplan’a tevdi edildi.

Referandum sürecinin yaşanması, işçilerin ayrışmaya gittiği, birden fazla adayın kongrede çıkması nedeniyle böyle bir karar alındığı öğrenildi.

Öte yandan seçim referandum sonrası ileriki aylarda yapılacak.

Bayburt Belediyesi ve Gümüşhane Üniversitesi, Bayburt Devlet Hastanesi gibi kurumlarda çalışan personellerin bağlı bulunduğu sendikanın Trabzon ve çevresinde 4 bin 500 üyesi ve 113 iş yeri bulunuyor.
 
BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU VE BAŞKAN SAĞIROĞLU ARASINDA İPLER KOPTU MU?
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu arasında ipler kopma noktasına geldiği duyumunu aldık.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Aktürk’ün Yomra’da yaptığı konuşmasında “Belediye başkanları muhtarlara kulak vermiyor kapı açmıyor” imasında bulunması ve bunu Başkan Sağıroğlu’nun yanında demesi Başkan Gümrükçüoğlu’nu kızdırmış ve bardağı taşıran son damla olmuş. Bu arada Ak Parti Trabzon il yönetim kurulunun da Başkan Sağıroğlu’na ilgisi artmış. Ak Parti’de dengeler yavaş yavaş değişiyor mu? Yoksa güç savaşları ayyuka mı çıktı bilmiyoruz. Biz sadece gördüklerimizi analiz etmeye çalışıyoruz. Sonra bize siz nifak tohumları ekiyorsunuz diyorlar. Alakası yok! İki Ak Partili başkan içten içe savaş veriyorsa bunu görmezden gelemeyiz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler