Anahtar Deliği 25.01.2018

Anahtar Deliği'nden bakmaya devam edeceğiz. 25.01.2018

Anahtar Deliği 25.01.2018
SÜLEYMAN SOYLU’NUN RENKLİ MİSAFİRLERİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün Trabzonspor efsanelerini ağırladı.

Ak Parti yöneticisi Murat Zeki Solak, Serdar Bali ve Ali Kemal Denizci, Hüseyin Tok ile birlikte Bakan Süleyman Soylu’yu ziyaret ettiler. Hoş sohbet edilen toplantıda esprileri havada uçuştu. Bir de Trabzonspor’un son durumu konuşuldu. Efsaneler görüşlerini paylaştı. Eksikleri önerileri ve ligdeki durumu konuşuldu. Daha sonra renkli konuklarından biri de Yusuf Güney oldu.  Ünlü sanatçı sınırdaki nöbet tutan askerlerimize verdiği konserle gönüleri fethetmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Güney ile bir araya gelerek daha fazla konser vermek istediğini dile getirdi.


İYİ PARTİ’NİN TRABZON YAPILANMASINDAN MEMNUN 

Trabzon’un sevilen siyasetçilerinden biri. MHP’de önemli görevler üstlendi.

Siyasi kimliğinin yanı sıra Ankara’da Karadenizlilerin Trabzonluların hemşerilerinin hep yanında oldu.

Misafir etti. Her sorunlarını çözmeye çalıştı. MHP’de milletvekili adayı olsa siyasi kimliğe bakmadı. Evet doğru bildiniz Yavuz Aydın’dan bahsediyoruz. Yavuz Aydın şimdi  İYİ Parti’de. Meral Akşener Genel Başkanlığındaki İYİ Parti'de Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu. Şu anda da onun yanında mitinglere il ziyaretlerine gidiyor. Son ziyaretindede yanındaydı. Akşener Bolu’daydı o da aynı konvoyda. Sorduğumuzda, “Heyecanını yaşamak, Sayın Akşener ile aynı safta olmak bana ayrı gurur veriyor” dedi. 

Trabzon’daki teşkilat yapılanmasından dan memnun olduklarını ifade etti.


KIYAK DAİRE SATIŞI KİMİN? 

Teoman Yılmaz sosyal medya hesabından yine bir bomba patlattı. Teoman Yılmaz’ın şimdiki iddiası Trabzonlu yada Trabzon’da yaşayan bir belediye başkanı. İsmini vermedi. Acayip bir bina satışını yazdı.
Binadan çok feci bir kazanç sağlanmış. Herşey resmi normalde zamanlama harika! Kıyak gibi bir satış görülüyor. İnşallah doğru değildir. Doğruysa fena.. Teoman Yılmaz kim olduğunu biliyordur. İsmini de yakında öğreniriz herhalde. İşte o daire satışıyla ilgili paylaştığı bilgi;

RESİMDE
İSTANBUL BEŞİKTAŞ LEVENTTE 
YIKILMADAN EVVEL BİR BİNA VAR.
YIKILMADAN EVVEL 
BİR VATANDAŞ 
ALIYOR BURADAN 2 DAİRE..
HER BİRİNE 500.000 TL VERİYOR
2012 DE 
TOPLAM 1.000.000 TL ÖDÜYOR 2 DAİREYE 
NE HİKMETSE
ARDINDAN KENTSEL DÖNÜŞÜME GİRİYOR
VE PİYANGO VURUYOR
ÇEVRE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ
BU BİNADA EN DÜŞÜK DAİRE BEDELİNİ
7.580.571 TL BELİRLİYOR 
YANİ EN DÜŞÜK SATIŞ BUDUR DİYOR..
2 DAİRE 
15.161.142 TL EDİYOR 
BU 2 DAİRESİ OLAN VATANDAŞ
BU DAİRELERİNİ AĞUSTOS 2017 DE 
SATIYOR ..
TAPUDA HER BİRİNİ
5,200.000 TL DEN YANİ 1.450.000 DOLARDAN GÖSTERİYOR
TOPLAM 10.500.000 TL ALMIŞ GÖZÜKÜYOR..
SORUMUZ ŞU
DEVLETÇE TESPİT EDİLEN 15.161.142 TL DEĞER 
VAR İKEN 
TAPUDA BU SATIŞIN,
10.500.000 TL GÖSTERİLMESİ
PİYASA ŞARTLARINA GÖRE NORMAL MİDİR?
HAYATIN DOĞAL AKIŞINA GÖRE 
ARADAKİ 5 TRİLYONA YAKIN FARK NORMAL MİDİR.?
GERÇEK SATIŞ NEDEN GÖSTERİLMEMİŞTİR..
VE ASIL SORU
BU VATANDAŞ KİMDİR?
HANGİ BELEDİYE BAŞKANIMIZDIR?
İL Mİ ?
İLÇE Mİ?
BELDE Mİ?
BİLENE
AVRASYA PAZARINDAN BİR GENİŞ DÜKKAN
ARAKLI TAŞÖNÜNDEN ÇÖP ARSASINDAN
1 ADET EN UZUN MAĞARA
DÜZ YURTTAN PASO YEŞİL VE DÜZ ALAN 
ÖDÜL OLARAK VERELİM Mİ?” 


AHMET SARI BU İŞE NE DİYOR?

Osmanlı’dan kalma tarihi Cephanelik binası Trabzon’da uzun yıllar atıldı. MÜSİAD yöneticisi ve eski Ak Parti yönetici Ahmet Sarı ile ortakları burayı aldılar. Ardından burayı restorant yaptılar. Ardından pansiyona çevirip turizm kazandırdılar. Şimdi kullanılıyor. Restoran eksiği ve dinlence alanı eksiği nedeniyle Ahmet Sarı, yeni hemen yanına bir proje yaptı. İnşaat alanıyla birlikte çekilen karede sosyal medyaya ‘tarihi görüntüyü bozdular’ denilerek paylaşıldı ve eleştirildi. Halen de eleştiriliyor. Proje meclisten onaylandı. Resmiyette bir sıkıntı yok. Meclis üyeleri son halinin görselini görerek onaylamışlar. Turizm adına önemli bir proje diyenler var ama karşı çıkanlar da halen var. Bunlardan bir tane İYİ Parti Meclis üyesi Davut Çakıroğlu.

İş adamı Ahmet Sarı, burası için eleştiri yapanlara cevap vermek istemedi. Ufak bir de trafik kazası geçirmiş. Geçmiş olsun diledik.

Projesinin resmi olduğunu ve herşey düşünülerek yapıldığını ifade etti. Bakalım bu tartışmalar ne zaman son bulur.


ŞÜKRÜ KULEYİN VE DİVAN SEÇİMİ

Trabzonspor’da yaklaşan Divan Başkanlığı seçimi öncesi kulisler hareketlendi. Bu hafta sonu oynanacak olan maç için Trabzon’da gelen taraftarlar da bunu konuşuyor.

Ali Sürmen kesinlikle devam etmek istiyor. Diğer taraftan Şükrü Kuleyin’in aday olabileceği ifade ediliyor. İkna edilmesi için Trabzonspor taraftarlarından bir ekip oluşmuş.

Bazı isimler Kuleyin’in kapısını çalacak. Yakında bir karar çıkar. Şükrü Kuleyin’in ise camianın önde gelenleri ile bir araya geleceği yada onların fikrini alarak nihai kararını verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler