Anahtar Deliği 24.07.2017

Anahtar Deliği 24.07.2017 Pazartesi

Anahtar Deliği 24.07.2017
YILMAZ MERYEMANA’YA TAKTI

Doğu Karadeniz Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, “halen kapalı olmasına rağmen binlerce yerli yapancı turistin ziyaret ettiği Meryemana Manastırı yolu üzerinde dev kayalar ile dolu metruk taş ocağı rezil durumda. Günlerdir bu arazinin sahibini arıyoruz. Buradaki kayaları alın bu alanı toprak ile doldurun ağaçlandırın diyoruz. Orman Bölge bizim değil, Karayolları bizim değil, İl Özel İdaresine ait. Orada kapanmış Büyükşehir’e devrolmuş, Büyükşehir Belediyesi para ile taş alıp kırıyor. Gidip oradan bedava taşı almıyor bu ne anlayış anlayamıyorum” diyor.

TURİZM E BÖYLE Mİ DESTEK VERECEĞİZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait Akçaabat Kayabaşı Yayla Kente yazın tozdan, kışın yağmurdan çamurdan gidilmiyor. Sonrada yetkililer turizm toplantı ve çalıştaylarında esip savuruyor. İşte turizme böyle sahip çıkıyorlar.

Anahtar Deliği 24.07.2017
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler