Anahtar Deliği 24.02.2016

OTOBÜSTE KİM MİKROFONU KAPTI Almanya Dortmund’da düzenlenecek olan ‘Her yönüyle Trabzon etkinlikleri’ bugün başlayacak. Saat 18.00’da başlayacak. Trabzon’dan iş dünyası ve medya kafilesinin bir çoğu Almanya Dortmund’a indi. Uçakta renkli görüntüler yaşand

Anahtar Deliği 24.02.2016

OTOBÜSTE KİM MİKROFONU KAPTI

Almanya Dortmund’da düzenlenecek olan ‘Her yönüyle Trabzon etkinlikleri’ bugün başlayacak. Saat 18.00’da başlayacak. Trabzon’dan iş dünyası ve medya kafilesinin bir çoğu Almanya Dortmund’a indi. Uçakta renkli görüntüler yaşandı.

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkanı Şadan Eren, Trabzon Borsası Meclis Başkanı Şükrü Köleoğlu de kafiledeydi. Trabzon’dan İstanbul aktarmalı yolculuk 4 saat sürdü. Kafilenin önderi, planlamacısı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Ahmet Yoloğlu, her bir detayı düşündü. Hatta whatsapp grubu kurarak herkesi her adımda uyardı. Havalimanından otobüse binildiğinde eline otobüs mikrofonunu aldı ve bilgilendirme yapmaya çalıştı. Dordmund şehrinin güzelliklerini anlatmaya başladı.

Kafiledekiler, “Ahmetçim bunları not al sayın başkanımıza ilet. Trabzon’da da böyle planlama ve güzellikler olsun” diye Ahmet’in sözlerine katkıda bulunmaya çalıştı. Yeşil renkte bir barikatın önünden geçerken Ahmet Yoloğlu, “Bakın bu ses geçirmiyor. Yolun gürültüsü evleri rahatsız etmesin diye yapıldı” dedi. Basın biriminden ve Trabzon Sanat Evi’nden gelenler Dortmund’un bir köyündeki bir pansiyon tipli otele yerleştirildi. İş dünyasından gelenler ise kentin merkezindeki otele yerleşti. Onların kafile başkanı ayrı idi. TTSO’dan bir kaç kişi organizasyonlarını yapmışlar.

İş dünyasının oteline bir uğradık. Yerleştiler mi diye baktık. Şadan Eren, Suat Hacısalihoğlu ve diğer iş adamlarını otelin lobisinde sohbet ederken bulduk. Şükrü Köleoğlu’nu da tam kapının yanında dışarıyı izlerken. Kendisine,” Yahu ne oldu? Fuar yarın. Dışarı çıkıp dolaşmayacak mısınız?” diye sorduk. “Yok yok dışarısı soğuk” diye cevap verdi. Kafilenin bir kısmını Dordmund’da yaşayan Trabzonlu iş adamı Tuncay Yürümez ağırladı. Her yönüyle Trabzon etkinlikleri için Trabzon’dan 600 kişi fuarda görev alacak.

 

“HAKKI EMİROĞLU NEDEN KATILAMADI” 2. SAYFADA

HAKKI EMİROĞLU NEDEN KATILAMADI

Basın kafilesinde bir eksik vardı. Kafileye katılamayan Hakkı Emiroğlu idi. Neden katılmamıştı? Halbuki bu tip etkinlikleri kaçırmayan bir isimdi. Sonradan öğrendi kafile ne olduğunu..

Meğer rahatsızlanıp anjiyo olmuş. Bu da what sap grubuna attığı mesajla öğrenildi Emiroğlu mesajında, “Ahmet Yoloğlu kardeşim ben bugün anjiyo oldum. Ahi Evren Kalp Cerrahi Hastanesi’nde Başhekim Dr İsmet Durmuş uçak seyahatime müsade etmiyor. İlgi alakana çok teşekkürler, şahsında tüm çalışanlarınıza başarılar” yazdı. Meslektaşları bunu görünce geçmiş olsun mesajları yağdırdı. Ve kendisini telefonla da kendisini aradı. Bizde geçmiş olsun diyoruz.

 

“HABER61’DEN KAFİLEDE KİMLER VAR” 3. SAYFADA

HABER61’DEN KAFİLEDE KİMLER VAR

Haber61 ekibi de kafilede. Avrupa’nın göbeğinde Trabzon etkinliklerini her detayını sizlerle paylaşacaklar. Şükrü Üçüncü ve Levent Ustabaşı yazı ve yorumlarıyla, bol görüntü ve fotoğraflarıyla size en ince detayına kadar bilgi verecekler. Etkinliklere Köln, Berlin, Frankfurt ve çevre il ve ülkelerden bir çok Türk ve Karadenizliler akın akın fuara katılacaklar. Etkinlikler sadece köfte, kuymak tarzında olmayacak.

Sergileler açılacak. Sinema gösterileri de yer alacak. Sanatsal etkinlikleri de bol olacak. Folklorik her türlü gösteri sunulacak. Trabzon ve Karadeniz’in tarihi farklı programlarla sunulacak. Bu arada Levent Ustabaşı başına gelen bir ilginç karşılaşmayı da paylaştı. Gurbetçiler havalimanında kendisine ulaşıp, “Levent bey kırmızı kart getirdiniz mi?” diye sormuş.

Ustabaşı da,”Evet” cevabını vermiş. Ustabaşı bunu şöyle yorumladı; “Trabzonspor’un yaşadığı adaletsizliğe gurbetçiler de ilgili alakalı ve bilgi istiyor. Bizde sorularına bugün Haber61 standımızda cevap vereceğiz.” dedi.

 

“MİLLETVEKİLLERİ KIRMIZI KART ÇIKARDI” 4. SAYFADA

MİLLETVEKİLLERİ KIRMIZI KART ÇIKARDI

Kırmızı kart demişken; Trabzon gündeminde dün en fazla yer tutan bir konuyu paylaşalım sizlerle. Ak Parti Trabzon Milletvekilleri dün TBMM’de taraftarların kırmızı kart eylemine destek verdi.

Bordo mavi formalarını giyerek Türk futbolunu katledenlere isyan ettiler. Bu eylem çok konuşuldu tartışıldı. Kimileri ‘2010 sezonu kupa çalınırken yada isyan edilirken neredeydiniz?’ dedi. Burada önemli olan sesin çıkması! Tepkinin verilmesi. Böyle tartışmalarla bu eyleme gölge düşürmeyin. Kırmızı kart eylemi sürsün. Hangi partililer olursa olsun. Lütfen! Bordo mavililer tek vücut olsun. Tek yumruk olsun artık! Dememiz budur. Lütfen ve lütfen.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler