Anahtar Deliği 24.01.2017

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 24.01.2017
BAKAN BAŞKANA NE İÇİN İSYAN ETTİ?

Trabzon’dan bir belediye başkanı ilçesinin sorunu için Ankara’nın yolunu tutar. TBMM’ye girer. Vekillerle görüşür. Ardından Meclis toplantısında olan bakanlarla da görüşmek için hemen girişte bekler. Kapıdan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak çıkmaktadır. 

Selam verir ve şöyle şöyle bir sorunumuz var diye anlatma başlar.

O sırada Bakan Albayrak, ellerini açar ve derki sinirli sinirli, “Yahu şu Trabzonspor’un hali ne?” diye hayıflanır. Yaka silker… Bakan Berat Albayrak ile ayak üstü hem ilçenin sorunlarını hem Trabzonspor’u konuşur başkan ve geri döner.
Bakan Berat Albayrak koyu bir Trabzonsporludur. Bunu da saklamaz. Belli bazı şeyler onu rahatsız etti. Bunu da her gelen Trabzonluya yansıtıyor. Şimdi diyeceksiniz ki Bakan neden böyle davranıyor.
Haklı..

Bizce haklı..

Sponsor konusunda ve diğer konularda her zaman kulübün yanında olmuştur.

Bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak elinden geleni yapmıştır yapmaya da devam ediyordur. 

Trabzonspor Yönetimi de elinden geleni Başkan Muharrem Usta ile yapmaya çalışıyor. Ama çok bariz hatalar yapıyorlar. Bu hataları tekrarlamamaları gerekiyor.

Bundan sonra daha dikkatli olacaklarına inanıyoruz.

CENAZE TÖRENİNE TRABZONSPOR KATILSIN MI KATILMASIN MI? 

Ankara’da Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün Başkanı İlhan Cavcav’ın cenaze töreni vardı.

Cenaze törenine katılamayan her kulüp başkanı temsilci gönderdi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’yı temsilen Kulübün yöneticilerinden Şenol Güneş Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral oldu.

İlhan Cavcav’ın cenaze törenine gidilip gidilmemesiyle ilgili de o sıra sosyal medyadan tartışmalar yaşandı. Kimisi gidilmesin dendi kimisi gidilsin. En öne çıkan yazışma ise gazeteci Kamil Anahar ile Trabzonspor’un eski as başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu arasında geçti.

Anahar, “Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın cenaze töreni merasimine Trabzonspor’un başkan düzeyinde katılmaması çok önemli temsil zafiyetidir” diye yazdı. Hacısalihoğlu bu yoruma, “Kamil kardeşim Allah aşkına Trabzonspor’un kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy’un cenazesine katılmıdılar, efsane başkan Şamil Ekinci’nin eşinin cenazesine katılmadılar sorun olmuyor…

Otobüsü yarı yoldan döndürerek ikinci ligden bizim değil Kayseri’nin birinci lige çıkmasına sebep olan birinin cenazesine katılmak mı zafiyet oluyor?

Lazım değil en büyük zafiyetimiz bu olsun” diye cevap verdi. Anahar da, bu konuları bilmediğini yazdı.

SÜLEYMAN SOYLU’NUN TRABZON ZİYARETİNİN ŞİFRELERİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzon ziyaretinde önemli şifreler vardı. Bir tanesi teşkilataydı. Referanduma hazır olun. Yüzde 80 ‘evet’ bekliyorum sizden diyordu. Teşkilatlara ayrıca bu mesajla birlik olun, kısır çekişmelere mahal vermeyin, aranızda kavga çıkaracak nedenler oluşturmayın demek istedi.

Bu birinci uyarısıydı. Yani şifrelerin biri buydu. İkinci şifresi ise uyuşturucuya yönelik söylemleriydi Bu da emniyet güçlerine verdiği bir mesajdı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’da düzenlenen toplantıda terörle mücadele kadar uyuşturucu ile mücadelenin de önemli olduğunu belirterek, "İlgililere açıkça söylüyorum; terörle mücadelede hangi mantığı ortaya koyuyorsan, uyuşturucu satıcısını gördüğünüz anda acımayacaksınız. Ne dediğimi anlıyorsunuz. Acımayacaksınız" dedi.

Bu mesaj sonrası ulusal medyaya düşen haberleri haber merkezimiz takip etti.

Ayrıca haber merkezimiz uyuşturucu operasyonlarını da mercek altına aldı.

Güvenlik güçlerimiz zehir tacirlerinin üzerine gölge gibi çökmeye başladı.

Nerede zulaları var patlatıldı. Nerede aranan tacirler var kelepçelenmeye başladı. Artık farkındaysanız Türkiye gündemini değiştiren kişilerden biri de Soylu olmuş oldu.

Bakan Soylu, başarılı bir şekilde ekibiyle hareket ediyor ve söylediği sözler hiç de boş değil.

Anında karşılık buluyor!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler