Anahtar Deliği 23.9.2015

DİŞİYLE TIRNAĞIYLA  Milletvekili adayı Yavuz Karan’ın CHP Trabzon listesindeüç basamak birden atlayarak Ali Türen Öztürk’ün yerine getirilmesi partide olumlu bir havanın esmesine yol açmışa benziyor.  CHP içinde dengeleri gözetenler Karan’ın dişiyle tırna

Anahtar Deliği 23.9.2015

DİŞİYLE TIRNAĞIYLA

 Milletvekili adayı Yavuz Karan’ın CHP Trabzon listesindeüç basamak birden atlayarak Ali Türen Öztürk’ün yerine getirilmesi partide olumlu bir havanın esmesine yol açmışa benziyor.

 CHP içinde dengeleri gözetenler Karan’ın dişiyle tırnağıyla kazıyarak bugünlere geldiğini, milletvekilliğini hak ettiğini söyleyerek, Ali Türen Öztürk iki kere ikinci sıradan aday gösterilmesine rağmen Akçaabat’ta hiçbir etkinlik yapamadığı ortaya çıktı. Karan’a şans verilmesi yerinde olmuştur deniliyor.

 KARADENİZİN HAMİSİYDİ

 KARADENİZİN HAMİSİYDİ

 İşadamı, Çaykaralı hemşerimiz İbrahim Cevahir vefat etti.

 Çok genç yaşta gurbete çıkan ve Trabzonlu hemşerilerimiz arasında fark yaratan, müteahhitlikte çok büyük projelere imza atarak enler kulübüne giren merhum Cevahir, bir dönemler Trabzonspor’un İstanbul’da hamiliğini üstlenmiş önemli bir şahsiyettir. Hemşerilerine her zaman kol kanat geren İbrahim Cevahir iki binli yılların başında Karadeniz Gazetesi’ni satın alarak bir yıl bu gazetenin sahipliğini ve işletmesini yürütmüştü. Karadeniz Gazetesi’ne teknolojik yatırımı kazandıran Cevahir Karadenizli hemşerileri arasında saygın bir yeri vardır. Allah rahmet eylesin.

 BAKANLIĞA HAZIRLIK MI?

 BAKANLIĞA HAZIRLIK MI?

 AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, teşkilat başkanlığı görevini kaybetmesine rağmen hiç bir şey olmamış gibi davranıyor, Trabzon’da partisini seçime hazırlarken herkesi motive etmeye çalışıyor.

 Teşkilatlar başta olmak üzere seçim koordinasyon merkezine moral vererek 7 Haziran seçiminde Trabzon yerelinde seçim stratejisinde kimsenin hatası olmadığını ifade ederek partide görevli herkese moral veriyor, yeni kurları da moral motivasyon içinde seçim ortamına hazırlıyor.

 Kendisini yoğun çalışma içinde görenler Soylu yeni dönem bakanlığa hazırlandığını söylüyorlar. 

  SORUN NEREDEN KAYNAKLANIYOR?

  SORUN NEREDEN KAYNAKLANIYOR?

  Trabzon doğalgaz abone sayısını artırma konusunda sıkıntı yaşıyor.

 Bazı abonelerin doğalgaz bağlamış olmalarına rağmen, abone olup gaz kullanımına başlamaması belediye gibi doğalgaz şirketini üstlenen firmayı da üzüyor.

 Bir yandan da yeni abonelerde yaşanan gecikme de abonelerin canını sıkıyor.

 Doğalgaz sistemini donatıp gaz bağlanması için müracaat eden çoğu abonenin gaz bağlama işleminin firma tarafından geciktirilmesi talebin yoğunluğuna bağlanırken, ortada giderilmesi gereken bir sorun yaşandığı da muhakkak.

 AİDATIN SON GÜNÜ 30 EYLÜL

 AİDATIN SON GÜNÜ 30 EYLÜL

 Aralık ayında yapılacak olan Trabzonspor olağan genel kurul toplantısı için çağrı üstüne çağrı yapılıyor, üyelerin oy kullanma hakkı elde etmek için aidatlarını en son 30 Eylül gününe kadar yatırmaları gerekiyor.

 Çağrı yapan yapana ancak kim kime çalışıyor, kimin hangi başkan adayının yerine çağrı yapıyor belli değil.

 Bilinirde en ciddi olarak çalışan başkan adayı Celil Hekimoğlu ile Muharrem Usta.

 Muharrem Usta en son seçimli genel kurulda aday olmuş kaybetmişti.

 Celil Hekimoğlu Trabzon’un en büyük sanayi kuruluşunun patronu ve yeni bir yüz.

 Safların belirlenmesi ve güçlü yönetim oluşması lazım.

 Dolgu yöntemiyle olaşacak yönetim listesi Trabzonspor’a hiçbir fayda sağlamaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler