Anahtar Deliği 23.12.2019

Trabzon Kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 23.12.2019

KAYMAKAM KAPIDA PERSONELİ BEKLEDİ! GEÇ KALANLARI TEK TEK NOT ETTİ 

Çarşıbaşı İlçesi’nde bu sabah ilginç bir olay yaşandı.

Kaymakamlık personelini kapıda karşılayan genç kaymakam Burak Yılmaz, eline aldığı kayıt kalem ile geç kalan personeli tek tek noktalar etti.

Kaymakamlık binasına işini görmek için giren vatandaşların şaşkın bakışları rasında not alan Kaymakam Burak Yılmaz, çok sinirli odluğu görüldü. Demekki personeli daha önce uyardığı halde kimse bu uyarılara kulak asmadı! Haliyle Kaymakam bey fena sinirlendi.
Haklı da.. Herkes işine saatinde gelecek! Bu davranışı bize rahmetli unutulmaz Vali Recep Yazıcıoğlu’nu hatırlattı! O da bir hastaneyi basıp, mesaisine uymayan doktorların azarlamıştı.

Yanılmıyorsak asli olarak ilk görev yeri Çarşıbaşı. 

 İngiltere’de Liverpool Üniversitesinde yabancı dil ve yerel yönetimler üzerine eğitim aldı.
 

KİMSE KAFASINA GÖRE UZUNGÖL’E  BİR ŞEY DAHA YAPAMAZ! 

Uzungöl’de yıkımlar başladı.

Neredeyse 5 yıldır ha geldiler ha gelecekler diye bekleyen Uzungöl esnafı, bu gece yarısı bir çok TOMA ve güvenlik gücünü karşılarında buldular.

Trabzon Valiliği Çaykara ilçesi Uzungöl bölgesinde yıkım kararı verilen  48 yapının tamamen, 17 yapının ise kat eksiltmesi şeklinde olmak üzere toplam 65 yapının saat 06.00 itibariyle yıkımına başlandığını bildirdi.

Uzungöl esnafının whatsap grubu üzerinden organize olduğu ve güvenlik güçlerine karşı durulması için çağrılar yapıldığı görüldü.

Bir birlerini uyaran Uzungöl esnafı, karşı dursalarda başaramadılar. 

Yıkımlar bugün yarın biter.

Daha önce bnu sayı 217 idi.

Bundan sonra herhangi bir yıkım daha olmaz diye tahmin ediyoruz.

Ayrıca bundan sonra cesaret edip kimse kafasına bire ev, otel, butik otel, resotean gibi yapılar da yapamaz! Bu bir milat oldu.
 

HAYDAR REVİ’NİN DAVETİNDEN NE ANLAMALIYIZ!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Sera Gölü Hayal Vadisi’nde 5 yıl boyunca il başkanlığı döneminde birlikte olduğu yönetici arkadaşlarıyla bir araya geldi. Toplantıya tabiki bu 5 yılda kendisiyle çalışan yöneticilerin tamamı katılmadılar. Çünkü bir kısmı ile zaten yollarını ayırmıştı. Şu anda mevcut yönetiminden de bazı yöneticilerin katılmadığı gözlendi.

Haydar Revi’nin çalıştığı eski -yeni yöneticiler arasında Muhammet Balta, Adnan Günnar’ın il başkanlığı döneminden isimler vardı. Dikkatimizi çekti Balta ve Günnar döneminde yöneticilik alanların çoğu bu yemekte yoktu. Toplantıya katılanların renkli sohbet ettikleri, yeni il kongresi kulislerinin yapıldığını öğrendik. Özellikle bu yemekli buluşmaya Trabzon medyasının katılmaması dikkatimizden kaçmadı. 

Haydar Revi bu organizasyonu peki neden şimdi yaptı?

Neden böyle bir organizasyonu yapma ihtiyacı duydu?

Tabiki bunun en büyük nedeni yakında yapılacak olan il kongresidir.

Kongrede yeniden aday olup, güçlü girmek istiyor.

Genel Merkeze bu toplantıyla, “Trabzon teşkilatı benim yanımda” mesajını veriyor.

Bu işin diğer boyutu.

Bir diğer boyutu ise Haydar Revi, Türkiye genelinde ne fazla il başkanlığı yapanlardan biri. 5 yıl oldu. Bu 5 yılda yüzlerce yönetici ile çalıştı!

E bunu birlikte olup yad etmek hakkı..

Tabi bu toplantıya karşı duranlar oldu.

Revi’ye tepkili olanlar. Onlar hamlelerini yaptılar.

Yansımalarını görürüz yakında… 

Son bir hatırlatma yapalım. Haydar Revi’nin en büyük rakibi Selahattin Çebi olarak halen vitrinde yerini koruyor!
 

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN ÇOK ANLAMLI PAYLAŞIM 

CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyit Zorlu, dünkü Sarıkamış şehitlerinin anması nedeniyle çok özel bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım büyük dedesiyle alakalı. Çünkü büyük dedesi orada şehit olmuştu. Zoorlu paylaşımında, “Sarıkamış kavarbat muhaberesinde şehit olan babamın dedesi Hüseyin Hacımustafaoğulları’nın (soyadı kanunundan önceki lakabımız ) Şahsında bütün sarıkamış şehitlerine rahmet diliyorum ruhları şad olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar