Anahtar Deliği - 23.12.2015

HASAN AKTAŞ’A NE OLDU? Muharrem Usta’nın Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün sponsorluğu döneminde yanındaydı. Hatta yanı başında! Hiç de ayrılmadı. Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün fahri başkanlığını yapan Muharrem Usta’nın Trabzon’da ilk arayacağı kişilerd

Anahtar Deliği - 23.12.2015

HASAN AKTAŞ’A NE OLDU?

Muharrem Usta’nın Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün sponsorluğu döneminde yanındaydı.

Hatta yanı başında!

Hiç de ayrılmadı.

Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün fahri başkanlığını yapan Muharrem Usta’nın Trabzon’da ilk arayacağı kişilerden biridir. 

Basketbol Kulübü’ne sponsor olan ve yöneticilik konusunda her dönem güvendiği Hasan Aktaş, o kulübünün en zor anlarında sıkıntılar yaşadı.

Ama bu sıkıntılar hiçbir şekilde dışarı sızdırmadı, kulübün içinde erimesinde de büyük rol oynadı.  Muharrem Usta’nın Trabzon’da bir zemini varsa o zeminin en başında, saç ayaklarından biri Aktaş..

Bunları neden mi anlattık?

Son Trabzonspor Kongresi’nde başkanlığa aday olan Usta’nın yanında kongre öncesi ne de kongre sonrası nedense Aktaş’ı göremedik.

Hani düşündük ki; aralarına kara kedimi girdi?

Acaba ne oldu?

Biz düşündük, merak edenler de çok oldu.

Bu nedenle Aktaş’ı aradık.

“Nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat?” dedik..

(Gülerek)

“Harika. Trabzon ve Trabzonspor çok güzel gidiyor. Daha ne olsun..” diyerek cevap verdi.

Önce ironi yapıyor sandık.

Ardından, “Yahu uzun süredir yoksunuz. Başkan Muharrem Usta’nın da yanında hiç göremedik sizi.. Hayırdır?” dedik.

Meğer ironi yapmamış aynen gerçekleri söylemiş..

Bu süreçte neden uzak kaldığını şöyle ifade etti; 

“Muharrem Usta benim ağabeyim aynı zamanda başkanım. Her zaman yanındayım. Bu süreçte ben çok yıprandım. Ailem de biraz dinlenmemi istedi. İşlerimin yoğunluğu da artmıştı. Uzak kalınca birikti, mecburen daha fazla ilgilenmeliydim. Bu bir bayrak taşıma yarışıdır. Ben görevimi yaptığıma, Trabzonspor’a da en iyi şekilde hizmet ettiğime inanıyorum. Muharrem Abiyle de sık sık görüşüyorum. Hatta en son 2-3 gün önce konuştuk. Gönlüm kalbim hep yanında olacaktır. Trabzonspor konusunda ise şunu diyebilirim her dönem elimi taşın altına koymaya hazırım. Bu süreçte biraz uzak kalmam farklı algılanmasın” diyerek ifade etti.

Demekki aralarıda kara kedi falan yokmuş!

KORAY AYDIN DEĞİŞİM İSTEDİ 

KORAY AYDIN DEĞİŞİM İSTEDİ 

MHP’de imzaların toplanmasının ardından gözler Genel Merkeze çevrildi. MHP Trabzon eski Milletvekili Koray Aydın, değişimin şart olduğunu vurguluyor. Aydın, “MHP’de bu dönemde seçime kadar olan süreçte ama normal ama olağanüstü bir değişim yapılması gereklidir” dedi. Koray Aydın’a  Trabzon’da Ortahisar ve İl Örgütü destek veriyor. MHP Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar,”Genel Merkezi’miz tabanın taleplerini dikkate alır. Tüzük ve hukuk neyi gerektiriyorsa Genel Merkez bunu yapar” dedi.

AKYAZI PROJESİ GAZI ENGELLEDİ

 

AKYAZI PROJESİ GAZI ENGELLEDİ

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da devam eden doğalgaz çalışmalarıyla ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Basın toplantısı düzenledi. 2016 yılı içinde kent merkezinde doğalgaz kullanımının yüzde 70 olacağının altını çizdi. Lakin tam yan tarafında yani Akçaabat’ta doğalgaz isyanı yükseldi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat’ta doğalgazın 2 yıl geciktiğini söyledi. Gazın gecikmesinde en büyük nedenin ise Akyazı Projesi’nin gösterildiğini ifade etti.

ÇİMENTO İŞÇİLERİ NE OLACAK?

 

ÇİMENTO İŞÇİLERİ NE OLACAK?

Trabzon Çimento Fabrikası’nın taşınmasının kesinleşmesinin ardından Çimento yönetimi 86 işçiyi kapının önüne koydu. Bunu kimse beklemiyordu.

Hele de bu hava şartlarında..

Yani bu kadar acımasız olabilecekler hele de o kadar Trabzon’da sermaye yaptıktan sonra..

Neyse şimdi işçiler ne yapacak?

Bakan Süleyman Soylu, Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu sahip çıkabilecek mi?

Dün Başkan Gümrükçüoğlu ile görüşmek isteyen işçiler başkanın belediyede olmadığını öğrendi bugün için randevu aldılar. İşçilerle görüştük.

Ankara’ya kadar gideceklerini TBMM önünde eylem yapacaklarını söylediler.

Allah yardımcıları olsun. 

YILMAZ BÜYÜKAYDIN PROTOKOLDE Mİ OTURACAK?

YILMAZ BÜYÜKAYDIN PROTOKOLDE Mİ OTURACAK?

Trabzonspor’da Süleyman Hurman’nın yerine yönetimin atadığı Yılmaz Büyükaydın, Sportif Direktör ünvanını yeniden aldı. Daha önce de bu ünvanı başarılı bir şekilde taşımıştı. Dün dikkatimizi çekti.

Avni Aker’de seyircisinin oynana kupa maçında protokolde oturuyordu.

Tabi içimizden, “Yahu protokolde mi oturacak” diye geçmedi değil..

Herhalde önümüzdeki günlerde nerede oturacağı yada nerede duracağı konusunda herşey netleşir.

MUHAMMET’İ KİM KEŞFETTİ TS’YE KATTI

MUHAMMET’İ KİM KEŞFETTİ TS’YE KATTI

18’lik Muhammet Beşir Trabzonspor’u akşam ipten aldı. N’doye Muhammet kıyaslamasında Muhammet’in aldığı para yemek fişi kadar oluyor. İşte bu tartışmalara kim keşfetti de eklendi.. Araklıspor’da oynarken Muhammet’i ilk Sadi hoca keşfetti. Trabzon’a getirdi. Ardından A Takıma Şota beğenip kattı. Sezon başında da Ofspor istemişti Sadi Hoca ‘orada oynayamaz’ diyere bu teklifi reddetti. Kısa süreç böyleydi.. Muhammet şımarmadan, üstüne koyarak armanın hakkını verirse gelecek vaat ediyor. Bir kaç maçta kötü performans sergiledi diye lütfen taraftarlar olarak da hemen küsmeyelim saldırıya geçmeyelim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler