Anahtar Deliği 23.05.2017

Anahtar Deliği 23.05.2017

Anahtar Deliği 23.05.2017
HABER61 EKİBİ ANKARA’DA

Her yıl Ankara’da düzenlenen ‘Trabzon Günleri’ bu yıl 25-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak. Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Trabzon Günleri’ne Trabzon’dan bir çok firma ve dernek takılım gösterecek. Burada yapılacak olan etkinliklerde tabiki Haber61 de yerini alacak.

Gurbetçilere bölgeden Trabzon’dan haberleri taşıyacak. Orada başkentin nabzını tuacaklar. 5 kişilik ekibimizde ayrıca Haber TV de yer alacak. Her an canlı yayınlar, haberler, notlar, bilgiler, programlar.. Yani Haber61 yine farkını gösterecek. Gurbetçilerimizi yalnız bırakmayacak.
 
SERDAR BALİ’NİN DÖNERİ

Trabzonspor efsane oyuncularından Serdar Bali,  TFF Trabzon Bölge Müdürlüğü’nde göreve başladı. Dün Bali’yi Trabzonspor efsane oyuncularından Ali Kemal Denizci de ziyaret etti. Ziyarete Murat Zeki Solak da katıldı. Serdar Bali her ziyaret edene kitabı ‘Bordo mavi hayatımın siyah beyaz hikayesi’ adlı kitabını imzalayarak hediye ediyor. Ali Kemal Denizci ziyarete gelmeden önce, “Yahu Serdar döneri ısmarlıcan mı biz mi gelirken getirelim” dedi.

Serdar Bali de Ali Kemal Denizci’nin Trabzon dönerini çok sevdiğini bildiği için, “Abi sen gelirken getir” diyerek cevap verdi.

Ali Kemal Denizci, bu teklife, “Sen şurdan söyle ben gelirim” diye cevap verince Serdar Bali, “İyiki koltuğundan kalk git döneri al demedin. Ben bu koltuğu zor buldum kalkmam daha..” diyerek espri yapması herkesi güldürdü.
Ardından Kitabını imzalayan Solak’a, “Bu hediye kaç tane daha alacaksın onu söyle..” diye  takılması da herkesi güldürdü.

Bu arada Ali Kemal Denizci 250 gram, Murat Solak 150 gram, Serdar Bali de 250 gram döner yediler.

Levent Ustabaşı da oraya Serdar Bali’ye kitabını imzalatmaya geldi. O da 250 gram döner yedi.

Serdar Bali çıkarken, “Bak Ali Kemal abi hepsi senin sayende döner yedi daha da kimseye döner falan yok. Geleceksen de yalnız gel” diyerek takıldı.
Bu arada şunu da hatırlatalım. 

Serdar Bali’nin ‘Bordo mavi hayatımın siyah beyaz hikayesi’ adlı kitabına ulaşamıyorum nereden alacağım diye endişe etmeyin. www.trabzondangelsin.com adresine tıklayarak anında siparişinizi vererek kitabı temin edebilirsiniz. 

TRABZON’DA İŞ DÜNYASINA FETO OPERASYONU

Trabzon iş dünyasında FETÖ’ya mali kaynak yaptıkları iddia edilerek gözaltına alınan iş adamları sorguları sürüyor. Kimine göre 60 kimine göre 50 kişi.. Polis iş adamlarının isimlerini sır gibi saklıyor. Sorguları çok gizli yapılıyor. Savcı bu konuda çok titiz davranıyor. Alınanlar arasında demirciden asansör firmasına, kömürcüden otomobil sektörüne kadar geniş bir yelpazede önemli isimler var. Lakin hepsi suçlu denemez. Belkide gözaltı süreleri bittiğinde ifadeleri alındığında salıverilecekler. Bugüne kadar yayın politikasında her zaman hassas davranan Haber61 bundan sonra da böyle davranarak yayın akışında özellikle hukuksal anlamda suçlu olduğu adliyeye çıktığı görülmeden hiçbir isme yer vermiyor. Verse bile baş harfleriyle gözaltına alındıklarını ifade ediyor. 

Bugün bu konuyla ilgili yeni gelişmeler olabilir.

LEMİ ÇELİK VE MEHMET YİĞİT ALP’İN SELFİESİ
Trabzonspor yöneticisi Mehmet Yiğit Alp eski Trabzonspor oyuncularından ‘başbakan’ lakaplı Lemi Çelik ile Bodrum’da tatil yaparken karşılaştılar. 
Bu karşılaşmayı Lemi Çelik, “Mehmet Alp kardeşimle Bodrum’da Trabzonspor maçını izledik. Sonra basketbolda Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu izledik. Keyifli bir akşamdı. Tebrikler Fener. Feneri de alkışlayacağımız hiç aklımıza gelmemişti.” diye not düşerek paylaştı. 

Daha sonra o fotoğrafı ve notu sayfasından kaldırdı.
 
Nedeni de gelen tepkilermiş.. 

Şimdi o notta fotoğrafta yok. 

Lemi mi kendi kaldırdı yoksa Mehmet Yiğit Alp mi dedi bilmiyoruz. Kesin olan gördüğümüz o notta fotoğraf da kalktı. 

SÜLEYMAN SOYLU ONURLANDIRDI

AK Parti Trabzon İl Yöneticisi Murat Zeki Solak, AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nin ardından değerlendirmede bulundu. Solak şu açıklamayı yaptı;”Türkiye ve Ak Parti açısından yeni bir dönem başlamıştır. Yeni dönem hayırlı olsun. Yine bir Trabzon Milletvekilimiz ve bakanımız sayın Süleyman Soylu MKYK’da görev aldı. Bu bizi onurlandırmıştır. Kendisine başarılar diliyoruz.
Bölgemizdeki gelişmeler, terörle mücadele, 2023 hedeflerine ulaşma, 2019’da yapılacak yerel ve genel seçimler açısından Ak Parti Genel Başkanlığına tekrar sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dönmesi çok olumlu sonuçlar verecektir.
Trabzon’da da aynı anlayışla hizmet etmeye devam ederek bize oy veren, vermeyen herkesi kucaklamaya devam edeceğiz.
Son olarak;

Bu kongreyle Ak Parti milletimizin taleplerini dikkate alarak değişim, dönüşüm ve reformu gerçekleştirecektir.”

ERHAN ZORLU VE ÖNERİSİ

Dün  Türkiye-Gürcistan diplomatik ilişkilerin 25.yıl dönümüydü.
 Türkiye Gürcistan Yüksek Düzeyli İş Birliği toplantısı da bu çerçevede Tiflis’te gerçekleştirildi.
 Başbakan Binali Yıldırım, Tarım Bakanı Faruk Çelik, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da görüşmelere katıldı.
İş adamlarını dinlediler. İstekleri talepleri projeleri not ettiler.
Amaç Gürcistan ve Türkiye arasındaki ticari ilişkiyi kuvvetlendirmek.
Burada Trabzonlu iş adamı Erhan Zorlu yine farkını gösteri.
Önerisi şu; “Gürcistan’da üretilen meyveleri Türkiye’de işleyelim” 
 Hatta Almanya’daki fındık borsasını örnek gösterdi. 
“Orada fındık üretilmiyor ama işleniyor” dedi. 
Çok ciddi bir uyarı ve çağrı bu..
Türkiye ticari ateşeleri, Türk Dış İşleri bu konuda Erhan Zorlu’yu dinlemelidirler. 
Erhan Zorlu gibi iş adamları bu ülkenin her yerde elçisidirler.
Teşekkürler Erhan Zorlu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler