Anahtar Deliği - Trabzon bir değerini kaybetti - 22.10.2021

Trabzon’da yaşayan Cumhuriyetle yaşıt Ahmet Nurettin Gürsoy hayatını kaybetti.

Anahtar Deliği - Trabzon bir değerini kaybetti - 22.10.2021

TFF’nin Ali Koç korkusu Allah korkusunun önüne geçmiş

Trabzonspor, Süper Lig’in 9.haftasında evinde Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti

Etti etmesine de kıyamet koptu.

Fenerbahçeliler feryat figan ortalığa düştüler.

Trabzonspor’un haklı verilen penaltısı ve oyuncularının doğru bir kart ile oyundan atılmasını nedense bir türlü içlerine sindiremediler.

Ali Koç karşılaşma sonrasında basın mensuplarının karşısına geçiş hakem Ali Şansalan’a “Ali Maçalan” diye hakaret etti. TFF’ye de MHK’ye de ağzına geleni söyledi.

Ancak sonunda da şunu ekledi “Sakın bana ceza vermeye kalkmayın”

TFF ve PFDK’dan bu talimata uydu ve Ali Koça’a herhangi bir ceza vermedi. “Gerek yok” dedi.

MHK başkanı istifa etti, Ali Şansalan’a bu hafta maç verilmedi.

Ama bu açıklamayı Trabzonsporlu bir yönetici yapsaydı 5 maç cezası garantiydi diye düşünüyoruz.

Şimdi bu hakemler nasıl adil maç yönetsin.

İpin ucunun kaçtıı belliydi de bir şey daha öğrendik;

TFF’de Ali Koç korkusu Allah korkusunun önüne geçmiş.

**
Tahrik edene de taraftara da 1 maç ceza

Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşmasının yankıları devam ediyor.

Karşılaşmada uzun bir zaman sonra bir araya gelen taraftar dernekleri ceza şoku yaşıyor.

Nedeni ise maç içerisinde takımlarına sahip çıkmaları.

Fenerbahçe kalecisi Altay’ın tahrik eden davranışlarına cevap vermeleri.

Dün akşam açıklanan PFDK kararlarından seyircileri kışkırtmaya çalışan kaleci Altay’ın 1 maç cea aldıı belirtildi.

Ancak onun bu davranışları yaptığı taraftarlara da 1 maç ceza verildi.

Nereden baksan adaletsiz bir karar.

**

Trabzon bir değerini kaybetti

Trabzon’da yaşayan Cumhuriyetle yaşıt Ahmet Nurettin Gürsoy hayatını kaybetti.

Vefat haberini duyuran Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç “Türk Milli Eğitimine Adanan Bir Ömür” ismiyle eğitim hayatı kitaplaştırılan, yaş itibari ile Cumhuriyet’ten bir gün büyük olan kıymetli büyüğümüz Ahmet Nurettin Gürsoy hocamızın vefatını teessürle öğrendim. En son ziyaretimizde hayır dualarını almıştık. Mekanı Cennet, ruhu şad olsun.” ifadelerini kullandı.

**

Kahramanmaraş ve Trabzon kardeşliği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen "2. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri" kapsamında Kahramanmaraş-Trabzon Büyükşehir Belediyeleri "Kardeş Şehir Buluşmaları" programı düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, Kahramanmaraş halk oyunları gösterisi ve "İki Şehrin Hikayesi" temalı kısa film gösterimi ile başladı. Vali Ömer Faruk Coşkun'un katıldığı programda, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kahramanmaraş-Trabzon kardeşliği ve şehirlerin gönül bağı ile ilgili konuşma yaptılar. Panelde, Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Orhan Doğan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ahmet Köksal, iki şehrin tarihi ve kardeşliği üzerine konuşma yaptılar. Kardeş Şehir Beratı'nın imzalanması ve takdimi ile devam eden program, Trabzon halk oyunları ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Programa Vali Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun yanı sıra 22. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Ali Bulut, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

**
Trabzon’da kulüp başkanının kömür hesabı

Ofspor başkanı Olcay Saral, artan kömür fiyatlarını Ofspor’u örnek vererek eleştirdi.

Olcay Saral “Ofspor tesisleri kömür ile ısınmaktadır. Nisan ayında son aldığımız kömürün tonunu 1400₺ den bitirdik… Sadece 5 ay sonra Ekim ayında satın aldığımız kömürün tonu 3600₺ oldu. Üstelik hala dolar ve kömür fiyatı birbirinden bağımsız olarak artmakta… Bu hesaba göre özellikle Aralık Ocak Şubat aylarında günlük 225 kg (Aylık 6750 kg) Yani 24 Bin₺ aylık yakıt demek… Yakarsak yanarız, Yakmazsak donarız… Hadi çık kışın içinden çıkabilirsen.” İfadelerini kullandı.

Biz de yorumsuz yayınladık.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler