Anahtar Deliği - Ahmet Metin Genç bir gün bekledi! - 22.08.2022

CHP il yönetimine tepki var! Murat Zorluoğlu’nun torun sevgisi, Güncelleme yapmak lazım! Trabzonspor’a destek zamanı, Gökdeniz Trabzonlu akrabalarıyla buluştu!

Anahtar Deliği - Ahmet Metin Genç bir gün bekledi! - 22.08.2022

CHP İL YÖNETİMİNE TEPKİ VAR!


Trabzon CHP İl yönetimi eleştiri oklarının hedefinde. Özellikle iktidar partisi milletvekilleri il yönetiminin belli bir plan ve programı çerçevesinde çalışırken, ana muhalefet partisinin hiçbir şey yapmaması parti içinde de tepkilere neden oluyor. CHP’ye gönül vermiş seçmenler ve Partililer, “AK Parti Trabzon Teşkilat Başkanlığı, hangi milletvekilinin hangi ilçede program yapacağını bir gün önceden kamuoyu ile paylaşıyor. Gezi ve ziyaretlerini basına servis ediyor. Yapılan çalışmalar sosyal medya aracılığı ile duyuruluyor. Fakat CHP Trabzon İl yönetimi bu konuda ehli- keyf bir tutum içinde. Arada sırada yapılan kısa süreli mahalle ziyaretleri olayı ciddiye almadıklarının göstergesi. Ortahisar Merkez İlçe Başkanı ve CHP’li meclis üyeleri dışında muhalefet eden kimse yok desek, yalan olmaz! Parti görevlendirmesi yüzünden zamanının büyük bir kısmını dışarıda geçirmek zorunda kalan Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın tek başına verdiği mücadele de CHP’ye oy verecek kesimi tatmin etmiyor. CHP Genel Merkez Teşkilatı Trabzon ile ilgili olarak radikal ve sert kararlar almadığı sürece, genel seçimlerde CHP ciddi bir hüsrana uğrar ise kimse şaşırmasın” şeklinde ifade kullanıyorlar. Görünen o ki CHP’de kaynayan sular kaynamış durumda. Kime ne yapar ne eder bilinmez. Bunu zaman gösterecek!

MURAT ZORLUOĞLU’NUN TORUN SEVGİSİ


Trabzon Büyükşehir Belediye Murat Zorluoğlu’nun oğlu, İlkeren Zorluoğlu’dan olan bir kız torunu dünyaya gelmişti. Hayatında ilk kez torun sevgisi tatmış olan Murat Zorluoğlu, duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaştı.
İşe Zorluoğlu’nun dilinden torun sevgisi…
Anadolu’da bir söz vardı, “evlat sermaye, torun kardır” diye. B ifadeyi amiyane bir söz olarak görürdüm. Torun sahibi olunca bu sözün ne manaya geldiğini daha iyi anladım. Tarifi mümkün olmayan bir duygu. Sürekli telefonumdan fotoğraflarına bakıyorum. Yeni video ve fotoğrafları gelsin diye de sabırsızlıkla bekliyorum. Benim üç erkek çocuğum var. Üç erkek çocuktan sonra bir kız toruna sahip olmak Allah’ın bir lütfü. Son yıl içinde başıma gelen en güzel olaydı torun sahibi olmak. Oğlum İstanbul’da yaşıyor. Torunumla daha çok zaman geçireyim diye İstanbul’da bir organizasyon olsa da gitsek diyorum. Genelde bizim işlerimiz Ankara’da olduğu için bu pek mümkün olmuyor. Allah torun sahibi olmayanlara da nasip etsin. Bu güzel duyguyu herkesin tatmasını çok isterim” dedi.

GÜNCELLEME YAPMAK LAZIM!


Ak Parti’den istifa eden Yomra Belediye Meclis Üyeleri, Belediye’nin resmi Web sayfada istifa etmemiş görünüyorlar!
Geçtiğimiz günler ödül töreni için şehir dışına çıkan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Belediye Başkanlık koltuğunu vekaleten bağımsız meclis üyesi Nihat Gümrükçü’ye devretmişt. Bıyık’ın bu demokratik yaklaşımı, İYİ Parti cephesinden gelen bütün olumsuz tepkilere rağmen, Yomra’daki seçmenden ve kamuoyundan olumlu tepki almıştı. Tabi güncellemesi yapılmayan Yomra Belediyesi resmi web sayfası Bıyık’ın yerine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Nihat Gümrükçü vekâlet etti şeklinde görünüyor.

Nihat Gümrükçü’nün Ak Parti’den istifa ettiğini Trabzon kamuoyu biliyor. Fakat şehir dışından bir vatandaş Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın bu demokratik davranışını takdir ettikten sonra belediyenin web sayfasında olayı tehit etmeye kalksa, ciddi bir çelişki yaşayacak. Yani Bıyık kendi kendini yalanlamış gibi bir görüntü ortaya çıkmış olacak. O yüzden güncelleme yapmak lazım! Web sayfasından bahsediyoruz



AHMET METİN GENÇ BİR GÜN BEKLEDİ!


Trabzonspor’un oynadığı her karşılaşma sonrası soysal medya hesaplarında paylaşımlarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Antalyaspor mağlubiyetinden sonrası bu geleneğini bozdu. Genç paylaşım için bir gün bekledi. Trabzonspor’un koyu fanatiklerinden olan Genç, mağlubiyetler sonrası oldukça gergin oluyor. Öyle ki; mağlubiyetleri Trabzonspor’un galibiyet alıncaya kadar üzerindeki bu stresi atamıyor. Genç bu yönünü dışarıya çok belli etmese de, kendisini yakından tanıyanlar Genç’in yanında temkinli davranıyor. Ahmet Metin Genç mağlubiyetten kaynaklı üzüntüsünü içine gömerek birliktelik mesajı verdi.
Genç, “Şerefli mazisi ile her zaman yüreğimizde en güzel yere sahip olan Trabzonspor’umuzun her şartta yanındayız. Bir mağlubiyetle istikametten şaşmayalım! Bu takıma, teknik ekibe ve yönetime güvenelim. Nice başarıların kilidi bu. Güven, istikrar ve başarı” şeklinde ifade kullandı.

TRABZONSPOR’A DESTEK ZAMANI


Kocaeli Fırtına Trabzonsporlular Derneği Başkanı iş insanı Gökhan Altıntaş, Trabzonspor’un Antalya karşısında almış olduğu 5-2 ‘lik skorun ardından yapılan sert eleştirilerin, sabır ve desteğe dönüşmesi gerektiği söyledi.
Altıntaş, “Trabzonspor’un şampiyonluğunu halen daha hazmedememiş insanların bulunduğu bu ortamda taraftarlar olarak bizlerin daha sağduyulu olmamız gerekiyor. Lig çok uzun bir maraton. Kazançlarımız olduğu gibi kayıplarımız da olacak. Futbolu heyecanı ve coşkusu da burada yatıyor zaten. Önümüzde çok ciddi kazanılması gereken bir Kopenhag müsabakası var. Bütün taraftarlarımız tek yumruk olup takımımıza sonuna kadar destek vermelidir. Büyük Trabzonspor taraftarına yakışan budur” ifadelerini kullandı.

GÖKDENİZ TRABZONLU AKRABALARIYLA BULUŞTU!


Antalyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada kırmızı beyazlı forma ile bordo mavili fileleri iki kez havalandıran Gökdeniz Bayrakdar, maç sonrasında ailesiyle birlikte yemek yedi. Kocaeli Kandıra doğumlu olmasına rağmen Trabzon ve Trabzonsporlu bir ailenin çocuğu olan Gökdeniz, Trabzonspor galibiyeti sonrasında ailesiyle birlikte yemekte buluştu. Yemek masasında bordo mavi forma giyen akrabalarının da olduğu dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler