Anahtar Deliği 22.07.2017

Anahtar Deliği 22.07.2017

Anahtar Deliği 22.07.2017
SAMSUN KADAR TRABZON’DA…

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca KTÜ Mimarlık ve Mühendislik Bölümü Mezunu. İlk görev yeri TRT Trabzon Radyosunda ve TRT’de spikerlik. Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın isteği üzerine bir dönem ANAP Samsun Milletvekili ve çeşitli özel kanallarda haber müdürlüğü ve köşe yazarlığının ardından Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü görevine getirildikten sonra “memleketim Samsun kadar Trabzon benim için son derece değerlidir” demiş.

SÜMELA VE TRABZON MÜZESİ

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt “Meryemana Manastırın da iki ayrı ihale yaptık. Restorasyon ve taş düşme ihalesi. Bu iki işe çok büyük paralar aktardık. İşin hızla bitirilmesinin ardından Trabzon Müzesi eski Kostaki Konağı’ndaki kurumları başka yere taşıyıp restore edip turizmin hizmetine açacağız” diyor.

PASTANOĞLU’NA YENİ GÖREV   

Hemşerimiz Ali Pastanoğlu Oyak Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürlüğü’ne getirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler