Anahtar Deliği 22.06.2017

Anahtar Deliği 22.06.2017

Anahtar Deliği 22.06.2017
Trabzon’da bayram dedikoduları

Daha bayrama girmeden başladı yine bizim zurnacı.
Her girdiği sokakta zırt pırt ötüyor!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde öttü bu defa!
Güya Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun üstü çizildi.
Bunu nasıl anladığını sorduk.
Hiç uzağa gitmeden anlatayım diyerek şu notu verdi;
“Yahu görmüyor musunuz? Başkanın birinci, ikinci, üçüncü adamları inmişler lidersiz piyasaya.. Başlamışlar kendi reklamlarını yapmaya. Baktılar ki başkan gidecek. Sokakta çalışalım, kızgınlık küskünlükleri giderelim hesabındalar. 
Ulan zurnacı!
Yine soktun lafı.
Trabzonspor’da neler oluyor diye sorduk.
Transfer dönemi şu anda..
Genel müdür kim?
Kulüpten kimler Ankara ve İstanbul’a bilgiler taşıyor?
Whatsapp, tweet fedaileri kim?
Buna ‘Yakında zurnamın o deliğine de geleceğiz’ diyerek cevapladı. 

Meğer umredeymiş!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın ezeli rakibi Celil Hekimoğlu, Zorlu’daki iftar programına katılmadı. Bir çok camiadan isim katılmadı. Zorlu’nun lobi bolümünde yapılan yemeğin zaten sıkış tıkış olduğu görüldü. Artık böyle büyük bir camiayı oraya tıkmak hangi aklı evvelin işiyse..
Diğer taraftan iftara katılarak şaşırtan kişilerde vardı. Bunlardan bir tanesi Divan Başkanı Ali Sürmen. Rize’nin küme düşmesinden başkan ve yönetimini sorumlu tutup skandal bir paylaşıma imza atmıştı. Sonra inkar etse de detaylı açıklama yapmak zorunda kaldı. O da oradaydı. Başkan Usta Divan Başkanı Sürmen’i isimsiz hedef almıştı. Orada birbirlerine hiçbir şey demediler. Ne ilginç değil mi? Tweette, facebookta sallayanlar karşılaşınca sanki hiç birşey olmamış gibi hareket ediyorlar. Bu arada Gençağa Meriç iftara katılmadı. Nevzat Aydın ve Gökhan Saral gibi.. 
Gençağa Meriç TFF’ye ismi verildiği halde çıkan kriz nedeniyle silinmişti. Bundan dolayı Usta ile araları bozuk deniyordu. Meğer iftara katılma sebebi bu değilmiş. Meğer araları da bozuk değilmiş. Güya.. Umre’ye gitmiş.
Tam da zamanını bulmuş diyelim bizde!
Bu arada Başkan Usta’ya yakın kalemler iftarı zafer gecesi olarak ilan ettiler.
Bir kenetlenme gecesi..
Yani her zamanki gibi verdiler coşkuyu.
Ver coşkuyu..
Sonra sezon sonu al paparayı!
Otur aşağı..
Neyse amann çok da şee etmemek lazım!
Omurga belli.
Kemik belli.
Yapısı belli.
Açın bakın doktor sitelerinde kemik gelişimi okuyun işte.
Tıbbi bu işler.

Süleyman Soylu gelecek mi gelmeyecek mi?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzon için bayram programı bir türlü belli olmadı. Önce cuma günü gelecek dendi şimdi ise iptal edildi. Anlamadık ne nedir. İçişleri Bakanlığı makamı yoğun olduğundan programlarda sorun yaşanabiliyor. Demek ki böyle bir durum söz konusu. Anladığımız kadarıyla Bakan beyin programı son dakikaya kadar belli olmayacak. Böyle bir durum söz konusu. Yani bekleyenler vardır şimdiden onları uyaralım. Öte yandan kulislerde il kongresi ateşi yanarken herkes Süleyman Soylu ne yapacak diye soruyor. Ne isteyecek, kimi işaret edecek diye soruyor sorguluyorlar. Kulislerde konuşulanlar belli de, Bakan Soylu en çok bir değişim gelişim ve yenilik isteyecek. Yani yeni bir heyecan diyelim buna..

Mazhar Yıldırımhan’ın sözleri ve konuşulanlar

ÇSGB Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan’ın son sözleri olay oldu. Trabzon’a iki büyük yatırım için Bakan Süleyman Soylu’nun çok uğraş verdiğini ve bu iki yatırımın ilk adımının mecliste kabul edilerek geçtiği halde Trabzon’da yerel yöneticilerin buna karşılık ses çıkarmadığını teşekkür dahi etmediğini ifade etti. Herkese bir göndermede buludu. Kimilerine göre,” Mazhar bey siyaset yapıyor yapmamalı” diyerek eleştirildi kimilerine göre ise, “Harika açıklamalar yaptı. Helal olsun. Böyle açıklamalar yapacak siyaset arenasında insanlar şart. Trabzon susklunuğundan kaybediyorlar” dediler. Mazhar Yıldırımhan haklı mı haksız mı bilemeyiz ama gördüğümüz şu; Ak Parti içindeki derin hesaplaşma yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor. Sonu fırtınaya doğru gidiyor. Herkes safını belirleyecek!


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler