Anahtar Deliği 22.04.2016

İSMAİL KANSIZ “GÖRELİM MEVLA NEYLİYOR”   Trabzon Sanat Evi Başkanı Adnan Taç, görevinden alınan Turizm İl Müdürü İsmail Kansız için bir mesaj yayınladı.   Taç mesajında şu ifadelere yer verdi;   BİR İNSAN PORTRESİ...Şu fotoğrafa bir bakın... Fotoğraftaki

Anahtar Deliği 22.04.2016
İSMAİL KANSIZ “GÖRELİM MEVLA NEYLİYOR”
 
Trabzon Sanat Evi Başkanı Adnan Taç, görevinden alınan Turizm İl Müdürü İsmail Kansız için bir mesaj yayınladı.
 
Taç mesajında şu ifadelere yer verdi;
 
BİR İNSAN PORTRESİ...Şu fotoğrafa bir bakın... Fotoğraftaki insana bu fotoğrafı, bulunduğu Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden alındığını öğrendiği saatlerde çektim. Yüzündeki ifade hiç bir rahatsızlık duymadığının ifadesi. Bu ifade, görev yaptığı süre içerisinde kaynak ve imkan bularak kent kültürü ve turizmi adına yürekten koşturmuş olmanın ifadesi. Bu ifade, oturduğu koltuğu tüm zorluklara rağmen doldurabilmenin ifadesi. Bu ifade, Trabzon adına yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde kentte yapılan tüm üst düzey toplantı ve organizasyonlardan yüz akı ile çıkabilmenin ifadesi. Bu ifade Dortmund ile kardeş şehir olma yolunda ortada daha kimseler yokken ilk adımları atmış olmanın ifadesi. Bu ifade, kentin kültür ve sanat insanlarına hiç birşey yapamasam da hep yanlarında, etkinliklerinde olabilmenin ifadesi. Bu ifade, görevinden bilmem kaç kez alınıp itilip kakılmasına rağmen kentine ve devletine küsmemenin ifadesi. Hepsi bir yana bu ifade, aldırdığı böbrekleri yerine bir böbrek nakliyle sağlık sorunlarını hiçe sayarak oradan oraya koşabilmenin ifadesi... ifadesi... ifadesi...Ama şu yüzdeki tebessüm var ya şu tebessüm. Diyor ki; Ben görevimi yaptım, çok ama çok rahatım. Anlım açık, başım dik. Ancak, görevden alındığımı bir internet gazetesinden, sağdan soldan duymaktansa keşke arayıp söyleyebilseydiniz. Görevini layıkı ile yapmanın onuru ve gururu içerisinde alır çeketimi giderdim...
 
Bu mesaja Müdür İsmail Kansız da şu cevabı yazdı;
 
“Şimdi ben sana ne diyeyim Adnan kardeşim. ...önce yüreğine sağlık. ..sonra biz sadece işimizi yaptık desem yeter mi?....hep Güzelin peşinde olduk...olacağız da...hayat devam ediyor. ..görelim mevla neyliyor ..selam ve sevgiler...”
 
SÜLEYMAN BAYKAL VE SERVİSÇİLERİ 2.SAYFADA
 
 
SÜLEYMAN BAYKAL VE SERVİSÇİLERİ
 
Bakıyoruz da ne kadar seveni varmış sayın Rektör’ün..
Ne kadar sempatizanı varmış.
Hayır bizde seviyoruz canım!
Sevmiyoruz demedik.
KTÜ Rektörümüzdür eyvallah!
Bu sempatizanlar herşeyi sayın Rektörün lehine kullanırken öyle komik duruma düşüyorlar, öyle matrak oluyorki şaşıyoruz sadece..
Bakın şimdi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Trabzon programıyla ilgili yansımalar çok farklı oldu. Hele de Ayasofya ve KTÜ ile ilgili kısmında olanlar.  Bunlar Rektör Adalet Bakanı ile fotoğraf verdi diye neler yazıp çizip söylüyorlar neler.
Şaştık kaldık valla..
Hayır kendilerini açık ediyorlar.
Rektör beye de zarar veriyorlar haberleri yok.
Diyorlarki Bakan beyle rektör poz verdi ya…
Eeee.
İşte o poz demek ki rektör beye destek vereceklerini gösteriyormuş.
Paralel iddiaları falan çöpe gitmiş.
Yahu siz zorla adamı paralel cümlesiyle yan yana sokuyorsunuz ve bundan hem üniversite hem kendi zarar görüyor farkında değilsiniz.
Demekki siz paralel, eğik, yamuk, dikdörtgen neyse..
Bunla zoru olduğunu alenen demiş oluyorsunuz.
Üst düzey devlet yetkilileri herhalde Trabzon’a geldiğin önce KTÜ’yü yada valiliği ziyaret eder.
Bu fotoğraflardan neler çıkarıyorsunuz.
Yuh.
Yapacaksınız bari yağdanlık işini de düzgün yapın.
İki üç fotoğraflarla, basit basit işlerle karşımıza çıkmayın.
Komik oluyorsunuz be!
 
TRABZONSPOR’DA O ŞUBE KAPATILACAK MI? 3.SAYFADA
 
 
TRABZONSPOR’DA O ŞUBE KAPATILACAK MI?
 
Trabzonspor Hentbol Kulübü’nde saha sonuçları iyi gidiyor ama aldığımız duyumlara göre işin diğer bir tarafı var. Bildiğiniz gibi Hentbol Şube olarak kulübe bağlandı. Şube başkanı Murat Barçın oldu. Geçtiğimiz günlerde Final Four oynamayı hak kazandılar. Yani Avrupa’ya bir adım kaldı. E ne oldu? Ne mi oldu.. Şube de kapatılacakmış. Trabzonspor yönetimi böyle bir karar almış. Kapatılması için çalışma başlatılmış. Buna Hentbol yöneticileri karşı çıkıyor direniyorlarmış. Bakalım ne olacak? Avrupa yolundan kapatıldınız denerek geri dönerler mi?  Bilemiyoruz tabi..
Hayırlısı diyelim.
 
SİCİLYA BENZETMESİ YOMRA’YI KARIŞTIRDI 4.SAYFADA
 
 
SİCİLYA BENZETMESİ YOMRA’YI KARIŞTIRDI
 
CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Yomra’daki olayların peşini bırakmıyor. Yomra’nın Türkiye’nin imar açısından en hızlı gelişen ilçesi olduğunu iddia eden Pekşen, “Yoğun bir gayrimenkul alışverişi söz konusu. Kıyı kenar çizgisi yok. Dere yatak ları ve tarım alanlarının koruması yok. Yapılan inşaatların değeri çok fazla. Bölgede 1 milyar dolar civarında daire satılıyor. Yomra’da Sicilya usulü  bir belediye başkanı var. Sicilya’da ne varsa Yomra’da o var. Adliyede devam eden dosyalar var. Sayın Başbakan’ı göreve çağırıyorum’” diye konuştu.
 
Bu Sicilya benzetmesi Yomra’da belli kesimleri rahatsız etti.  Yomra Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Asım Adakul ve Esnaf ve Sanatakarları Odası Başkanı Mustafa Şimşek ortak bir basın toplantısı  düzenleyerek Pekşen’in iddialarına sert cevap verdi. İkili şunları söyledi: ‘’ Belediye başkanımızın 12 yıldır yaptığı icraatlar ortadadır. O iddiaların hepsi yersiz. Yomra Sağıroğlu döneminde yatırım ve göç alan bir ilçe konumuna geldi. Pekşen’in doğduğu ilçeyi mafya şehri Sicilya’ya benzetmesini şaşkınlıkla dinledik. Yabancı ülkelerden ve Türkiye’nin çeşitli illerinden yüzlerce yartırımcı ve turistin ilçemize akın akın gelmesiyle refah düzeyimiz yükseltmeye başlamıştır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar