Anahtar Deliği 21.1.2016

 SİYASETTE ÜSLUP!  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyaset üretmede sıkıntı yaşıyor, ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakarette onunla yarışmak mümkün değil.  Geçmişte merhum Demirel’i bilirdik, rakiplerini alaşağı yapmak için her türlü eleştiriyi ve ha

Anahtar Deliği 21.1.2016

 SİYASETTE ÜSLUP!

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyaset üretmede sıkıntı yaşıyor, ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakarette onunla yarışmak mümkün değil.

 Geçmişte merhum Demirel’i bilirdik, rakiplerini alaşağı yapmak için her türlü eleştiriyi ve hakareti yapar, ardından da masummuş gibi davranırdı.

 Kılıçdaroğlu tüm Baba dahil tüm siyasetçileri geçti, siyasi olarak alt edemediği Tayyip Erdoğan ve partisine sürekli hakaret ederek, partisini zinde tutmak oyunu artırmak istiyor ama hakaret etmekle iktidar olunsa tüm küfürbazlar bir araya gelir parti kurarlar, iktidarı da kimseye kaptırmazlar.

 Küfürbazların yönettiği memleketin akıbeti ne olur derseniz, zaten küfürbazlara da ülkemizde iktidar veriliyor değil!

 MUHTARLAR DORTMUND’A TAKTI

 MUHTARLAR DORTMUND’A TAKTI

 24-28 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Dortmunt kendinde bu yıl ilk kez düzenlenerek, geleneksel hale getirilmek istenen Her Yönüyle Trabzon etkinliği için etkinliklere katılmak isteyen çok insan var ama Trabzon’dan Dortmunt’a gidip orada birkaç gün kalacak bir insanın da maliyeti var.

 Bu maliyetleri kimler karşılayacak?

 Başta Trabzon Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, Ortahisar ve tüm ilçe belediye başkanlarından büyük talep var.

 Belediye meclis üyelerinin yanı sıra, parti yöneticileri ve basın mensuplarından sonra Dortmunt’ta düzenlenecek Her Yönüyle Trabzon etkinliğine gitmek isteyen tüm mahalle muhtarları adeta ayaklanmış durumda.

 Özellikle Büyükşehir Belediyesi masrafımızı karşılasın bizi Dortmun’a getirsin istiyorlar.

 Başkan Gümrükçüoğlu yoğun bu talepler karşısında makul olanı yapmaktan başka çaresi yok.

 BOMBACI HAMİ 

 BOMBACI HAMİ 

 Dün öğlen vakti tüm TV’ler flaş.. flaş diyerek altyazı geçtiler, haber ajansları birinci haber olarak yayınladılar.

 Trabzonspor’un eski futbolcularından bombacı Hami’si Trabzonspor’a teknik direktör olmuş, anlaşma sağlanmış dendi.

 Halbu di, Trabzonspor Hami ile teknik direktörlük konusunda anlaşmamış, görüşmek için kendisini Trabzon’a çağırmış.

 Trabzonspor yönetimi ile Hami Mandıralı arasındaki görüşme akşam yapılmadıysa bugün yarın yapılacak, gönlümüz tatlıya bağlanmasından yana.

 Hami, kısa süren Trabzonspor teknik direktörlük deneyiminde iyi izlenim verdi, dar ve yetersiz kadro ile iyi sonuçlar almasının yanı sıra takıma pozitif ve kaliteli futbol oynattı.

 Alt yapıdan gelen öz değerlerimize kadroda yer verdi, kendisinin geldiği altyapıya sırtını dönmedi, gençlerin önünü açtı.

 1461 TRABZON VE FUTBOL

 1461 TRABZON VE FUTBOL

 Dün bu köşede, 1461 Trabzon takımının genel kurulunda Başkanlığa Bekir Aktürk’ün getirilmesi sürpriz oldu demiştik.

 Gün boyu arayanlardan çoğu Başkan Bekir Aktürk gibi yönetimini de futbol yöneticiliği adına yetersiz buluyor ve futboldan anlayan, futbolun içinden gelen insanlardan bir yönetim oluşsa daha iyi olurdu görüşü öne sürülüyor.

 Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, 1461 Trabzon’un yönetimini belirlerken, daha seçici olabilir, pilot takımı futbolu bilen bir ekibe teslim edebilirdi.

 KARIN ELİ KULAĞINDA!

 KARIN ELİ KULAĞINDA!

 Halk dilinde bir tabir vardır, eli kulağında diye.

 Kış mevsiminin tam ortasından geçiyoruz, kar yağışı akşama sabahlık.

 Ancak Trabzon haber verip gelmekte olan kar yağışına hazırlıklı durumda.

 Özellikle yüksek ilçe ve köylerde Trabzon Büyükşehir belediye ekipleri kar mücadelesine önceki günden beri başlamış durumdalar.

 Trabzon’un yüksek kesimlerinde kar kalınlığının yer yer 25 cm’yi geçtiği, buna rağmen kapalı köy yolu bulunmadığı söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar