Anahtar Deliği 21 02.2017

Anahtar Deliği 21 02.2017

Anahtar Deliği 21 02.2017
Maçı birlikte izlediler

Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Arena’da dün yine trafik sıkışıklığı yaşandı. Beşirli’ye kadar gelindiğinde kompleksin içerisinde yön tabelaları olsun diğer uyarıcı yönlendirmeler yapılmadığından insanlar nereye nasıl gideceğini bilemedi. Sıkışıklık yaşanması normal. Binlerce kişi mevcut her çıkışı kullanmaya kalktı. Ama 30 dakikada stadyum boşaltılması da hemde kimsenin burnu bile kanamadan bu da önemli bir diğer konu. Diğer yandan Trabzonspor yöneticilerinin bazıları protokolü tercih etmedi. Bunlardan biri Mehmet Yiğit Alp. Alp VİP bölümünde eski yöneticilerden Levent Erkuloğlu ve Mahmut Aksu ile maçı izledi.

Stadyum’da 21 bin taraftar vardı. 

Maç sonu herkes üzgündü.. Zirve 2 hafta üst üste kan kaybetmesine karşın 3 puanın kıl payı elden kaçması hemde göz göre göre herkesi hayal kırıklığına uğrattı.

Hedefi yüzde 75’e çıkardı

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altuntaş’ın koltuğu son günlerde sallanıyor. Sallanıyor biraz ağır oldu. Hani Ak Parti kulislerinde yerine isimler düşünülüp tartışılıyor diyelim. Kulisler rahat durur mu? Durmaz tabiki.. Yerine konuşulan dillendirilen isimelerden biri Halil İbrahim Demirtaş. Tıpkı Hasan Dilekoğlu’nun Haydar Revi’nin yerine düşünüldüğü gibi.. Düşünenler kimler mi? Eski yeni yöneticiler, partililer falan işte.. Hepsi tabiki değil ama konuşanlar da var. Ayrıca Murat Zeki Solak da il başkan adaylığı konusunda adı geçen isimler arasında. Neyse bunlar ayrı konular. Referandumla alakalı Temel Altunbaş’ın yeni hedefi şu; “Yüzde 75 evet.”

Başkandan başkana destek

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nun Best Otel’in yerine bir Arap yatırımcıyla ilçeye kazandırmayı planladığı yaklaşık 400 milyon liralık 600 odalı otel, AVM ve rezidans projesine Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel de destek verdi. Başkan Beşel, “Konu Beşikdüzü’ne münhasır değil bölgeye münhasır olarak düşünmek lazım. Tonya’ya, Vakfıkebir’e Çarşıbaşı’na ve Şalpazarı’na ait olduğunu düşünmek lazım. Bu bölgeye yatırım büyük limanın kapılarını açacaktır” dedi.
İki belediye başkanını heyecanlandıran projeye biz endişeli bakıyoruz. Nedenini açıklayalım.
Bakın Ramada Oetel nasıl yapılmıştı?
Hatırlarsanız Arap yatırımcı en başta ruhsatını almıştı.
Sonra vazgeçti yatırımdan. 
Hatta ruhsatı geri alabilmek için bir sürü uğraş zaman harcandı.
Böyle bir Arap yatırımcının ağzıyla kamuoyunun da gereksiz yere heyecanlandırmaya gerek yok!
Hatırlarsanız o dönem Ramada’nın yerine otel yapmak isteyen Arap yatırımcı yapacağı projeyi bile Zorlu’da tanıtmıştı. Ama ne oldu vazgeçti. Ruhsat çıksa bile şüpheli bakıyoruz söyleyelim sayın başkanlar..
Haberiniz olsun.

Rekor beklenen iller kıyaslaması

Başbakan Binali Yıldırım ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin referandum sürecinde ortak söylemlerinin ardından gözler iki partinin en çok oy aldığı illere çevrildi. AK Parti ve MHP'nin yüzde 80'inin üzerinde oy aldığı 19 ilde 16 Nisan referandumunda rekor kırılacağı konuşuluyor. Doğu Karadeniz’de ise en fazla oyu Rize, Gümüşhane ve Bayburt’tan aldılar.

RİZE: Rize'de AK Parti 75.9, MHP ise 5.4 oy aldı. AK Parti ve MHP'nin 1 Kasım seçimlerinde Rize'de oy oranlarının toplamı yüzde 81.3.
BAYBURT: Yüzde 73.4 AK Parti, yüzde 21 MHP'nin oy aldığı Bayburt'ta ise toplam oy oranı 94.4.
GÜMÜŞHANE: Gümüşhane'de AK Parti, yüzde 68.3 oy oranına sahipken, MHP ise yüzde 23 oy oranına sahip. Bu ilde iki partinin oy oranının toplamı yüzde 91.3.
Son sandıktan çıkan bu sonuçlara göre Evet bu illerde fazla çıkabilir deniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler