Anahtar Deliği - 20.12 -2017

Anahtar Deliği - 20.12 -2017

Anahtar Deliği - 20.12 -2017

AK PARTİ TEŞKİLATI O KAREYİ PAYLAŞTI AMA NEDEN?

Herkes bu kareyi paylaştı.
Ak Parti Teşkilatları bu kare üzerinden yorum yaptı.
Ellerinde, duvarlarında, sosyal medya adreslerinde bu kare vardı.
Ak Parti Teşkilatları demekki bu kare bozulacak diye endişeli..
Demekki çekiniyorlar.
Demekki Trabzon tarihi bir fırsat yakaladı, 2 Trabzonlu bakanı var.
Bir de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın biri sağında biri solunda..
İşte bu karenin bozulmasını istemiyorlar.
İşte bundan dolayı paylaşıyorlar!
Anahtar Deliği - 20.12 -2017
Nazar değmesin diyorlar.
Trabzon onlarla daha da güçlenir Doğu Karadeniz Bölgesi, tarihi Ipek Yolu’nun geçtiği, Kafkasya kapısı daha da devleşir diyorlar.
Tren yolu gelir, Güney Çevre Yolu bitirilir, dev projelerin önü açılır diyorlar.
Endişeliler!
Ya yerel yönetimler!
Yöneticiler bunun farkındalar mı?
Bu kareyi paylaşanlar endişe duyarken onlar ne düşünüyorlar?
İşte orası meçhul.
İşte orası muamma..
Yapılan işlere bakılırsa hepten değişik..
Bu endişe bir de son aylarda özellikle Süleyman Soylu ve Berat Albayrak’ın aralarının açıldığı yönünden gelen söylemler nedeniyle oluyor. 
Evet araları belki soğuktu düzeldi.
Belki hiç açılmadı.
Belkide mecliste Süleyman Soylu, “Ben siyaseti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bırakınca bırakacağım” demesinin sebebi bu söylentiler dedikodular yada gerçeklerden ötürü..
Bu arada bu fotoğraf Mesut Yılmaz’ın oğlunun cenazesinde çekildi.
O andan sonra sosyal medyada özellikle Karadenizli, Trabzonlular tarafından paylaşıldı. 
Ha!
Diceksiniz ki muhaliflerde paylaştı.
Evet onlar da paylaştı.
Sonuçta en paylaşılan en hit alan bu kare oldu.
Yakında Trabzon’da il kongresinde bu kareyi yada havalimanlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılarken bu kareyi görürseniz şaşırmayın.


SÜLEYMAN SOYLU’YA MEMLEKETİNDEN DESTEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun arasında yaşanan tartışma sürüyor. Soylu, Kılıçdaroğlu’nun fotoğraflarını paylaşıp üzerine ‘ya ispat et ya istifa et’ yazıp her gün paylaşıyor. Soylu dün de, “20 gündür çağrımızı duymuyor. İftiralarını ispatla diyoruz, duymuyor. Siyaseti kirletme diyoruz, duymuyor. İftira suikastinden vazgeç diyoruz, duymuyor. Haysiyet cellatlığı yapma diyoruz, duymuyor. Hem duymuyor hem utanmıyor.” dedi.
Bu arada Trabzon’dan Ak Parti teşkilatları Bakan Soylu’ya detsek verdiklerini açıkladılar.
Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız da destek verdi. Ayyıldız, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek verdi. Başkan Ayyıldız, “Türkiye zor bir süreçten geçmektedir. Bu zor süreçte en büyük görevlerden birisini de Trabzon’umuzun evladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu üstlenmektedir. Ülkemizdeki terör sorununu kökten çözecek olan ve terörle mücadele tarihinin en başarılı ismi olan bakanımıza sadece Trabzon değil tüm Türkiye, sadece Ak Partili değil tüm siyasi partiler destek olmalıdır. Durum bu haldeyken bakanımızı hedef tahtasına koymak hiçbir şeyle ifade edilemez. Milletimizin gücünü arkasına alan Bakanımızın her zaman yanındayız destekçisiyiz” diye konuştu.

BUNUN NERESİNİ İZAH EDECEKSİNİZ?

Şimdi bu nasıl yönetim diyeceksiniz.
Bu nasıl başkan diyeceksiniz.
Bu nasıl akıl tutulmasıdır diyeceksiniz.
Evet vallahi diyeceksiniz.
Trabzonspor Basketbol Kulübü yönetimi Demir İnşaat Büyükçekmece mağlubiyeti sonrası Zare Markovski’nin görevine son verdi. Bu krizden çıkmak için koç arayışlarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Ozan Bulkaz ile anlaştı. Bunda ne var diyeceksiniz? Asıl burda sorun var. Çünkü Koç Ozan, puan sıralamasında 16. sırada olan Muratbey Uşak’tan geldi. Markovski’li Trabzonspor ise 14 puanla 13. sıradaydı. 
Şimdi gelde bunu izah et!
Gelde bu durumu anla da birşey deme..
Yav nasılsa oyuncuları kulübü herşeyi bıraktığınız sevgili menajeriniz Nihat Mala herşeyi yapıyor koçluğu da yapıyordur değil mi?
Allah bordo mavi armayı korusun!

CHP’DE ÇARŞAF LİSTEYE KİM KARŞI ÇIKTI?

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in CHP teşkilatlarında gücünün zayıflamaya başladığını ilçe kongrelerinden anlıyoruz. Haluk Pekşen bu konuda ne yapacak? Çalışmalarını ne zaman gözden geçirecek? Trabzon’dan vekil adayı olmak istemiyor mu? gibi sorular aklımızda cevap arayıp teşkilatlara sormak istedik. Kulislere bakmak istedik. Tam bu sırada CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Haluk Pekşen’in çarşaf liste önerisini kabul etmediğini bunu da Pekşen’e söylediğini açıkladı. Ortahisar’ın 159, Akçaabat’ın 43 delegesi olduğunu ifade eden Başkan Hacısalihoğlu, “Yarın oluşacak herhangi bir çarşafın içinde yönetim kurulunun tamamına yakınının Ortahisar ve Akçaabat’dan oluşsa bu diğer ilçelere haksızlık olmaz mı?” diye sordu. Herhalde bu soruya teşkilatlar da bir cevap verecektir.

BAHÇELİ TRABZON’A GELMEYECEK

MHP Trabzon İl Başkanlığı açıklama yaparak önümüzdeki hafta sonu teşkilat olarak Ankara’ya gideceklerini duyurdu.  Tahminen iki hafta sonra Trabzon’a gelmesi düşünülen MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli, Trabzon programı henüz netleşmedi. Programın daha sonra netleşeceği ifade ediliyor. MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Bahçeli’den önce Ankara’ya gideceklerini duyurdu ve programı şöyle açıkladı;
“Kıymetli dava arkadaşlarım 23 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 13.00’de Ankara MHP Genel Merkezi’nde sayın Devlet Bahçeli ve Trabzonlular buluşuyor. Türkiye genelinde tüm ülkücü hemşerilerimizi bu kutlu buluşmaya davet ediyorum”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler