Anahtar Deliği - 20.09.2016

Anahtar Deliği - 20.09.2016

Anahtar Deliği - 20.09.2016
NEVZAT AYDIN VE TRABZON

Alanya maçına kısa şortla giden Trabzonspor Yöneticisi Nevzat Aydın’ın bu şekilde Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın yanında görüntülere gelmesi Trabzon’da tartışmalara neden oldu.

“Bir yönetici temsilen oraya gidiyor. Bizi  Trabzonspor’u temsil ediyor. O şekilde orada olmaması gerekiyordu. Ama bunu görmezden gelen bir zihniyet var. Efsaneye Trabzonspor’un ruhuna yakışır hareket etmiyor” diyenlerle…
“Amann sanane canım. İster şortla ister bilmem neyle gider. Bize ne? Biz sahaya bakalım” diyenler arasında kıyasıya bir kapışma var.
Bakalım bu kapışma daha ne kadar sürecek lakin şundan eminiz artık “Trabzon’un Nevzat Aydın sendromu diye bir sorun oluşmuştur.”

Nur topu gibi hemde..

Hayırlı olsun.

OKULLARDA ZENGİNLER SINIFI!

Eğitim Sen Trabzon Şube Başkanı Muhammet İkinci, Haber61 TV ekranlarında canlı yayına çıktı. Levent Ustabaşı’nın hazırlayıp sunduğu Manşet Programı’nda önemli iddialarda bulunan İkinci, enteresan çıkışları oldu.
Mesela bunlardan bir tanesi şuydu; 

“Devlet okullarında ayrımcılığı derinleştiren uygulamalar hayata geçirilmeye başlandı. Aynı okul içerisinde iki tür sınıf oluşturuluyor. Biri velisinin okula fahiş katkılar yaptığı öğrencilerden oluşan sınıf, diğer normal öğrencilerden oluşan sınıf. Dolayısıyla okul içerisinde birinci sınıf öğrenci birinci sınıf veli ikinci sınıf veli algısı yaratan uygulamalara tanıklık ediyoruz.”
Devlet okullarında böyle bir ayrımcılığa İl Milli Eğitim Müdürlüğü izin vermez düşüncesindeyiz.

ÇARŞIBAŞI SİL BAŞTAN

Çarşıbaşı Belediyespor yeni bir yönetim ile sezona başlıyor. Başkanlığa Onur Kobya getirildi. Yeni yönetimiyle lige bir hafta kala herşeyi toparladı. Tecrübeli hocalardan Erdoğan Kurt ve yardımcısı Kenan Özaltıntaş ile kısa zamanda büyük emsafe aldı. Bugün saat 13.00’da ilk müsabakalarında Yeşilköy ile karşılaşacaklar. Çarşıbaşı ilçe stadyumunda saat 13.00’da.
Çarşıbaşı kötü gidişe bugün dur demeyi planlıyor. Başarılar diliyoruz.
Fakat hala zamana ve taraftar desteğine ihtiyaç duydukları kesin.
Bunuda maç öncesi şuraya not edelim.

FINDIK FİYATINA KİMLER MÜDAHALE EDİYOR?

Kurban Bayramı sonrası fındık fiyatında artış bekleyen üreticileri, serbest piyasada 50 randımanlı fındığın 12,50 liradan işlem görmesi üzdü.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı öncesi fındık üreticilerinin fiyat konusunda umutlu olduğunu söyledi. Üreticilerin, fiyatların en az 15 lira olmasını beklediğini ancak artışın gerçekleşmediğini ifade eden Soydan, "Bugün serbest piyasada 50 randımanlı fındık 12,50, 54-55 randımanlı fındık ise 13-14 lira seviyelerinden işlem görüyor." dedi. Fındık fiyatının bir an önce 15 lira seviyelerine çıkmasını isteyen Soydan, "Kim bu fındık fiyatlarını belirliyorsa lütfen artık üreticinin alın terinin karşılığını versin. Bu fiyatın arz talebe göre şekillenmediği artık ortadadır. Çünkü fındığın olmadığı bu yıl fiyatların artması gerekiyor. Bu fiyatlar artmıyorsa kesinlikle birileri buna müdahale ediyor." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler