Anahtar Deliği - Sarp sınır kapısı tıkandı! - 20.08.2022

Muhalefet partileri neden yok! Yardım: biz hep buradayız, Alkışlar TRABİTAŞ çalışanlarına, Ali Zafer Özdemir çok mutlu!

Anahtar Deliği - Sarp sınır kapısı tıkandı! - 20.08.2022

MUHALEFET PARTİLERİ NEDEN YOK!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında, AK Parti Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, oda ve sivil toplum kuruluşları başkanlarının katılımıyla Trabzon Turizm Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti dışındaki siyasi parti temsilcilerinin davet edilmemesi tepkilere neden oldu.

Anahtar Deliği 20.08.2022

CHP Ortahisar Merkez İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman da toplantıya başka siyasi partilerin davet edilmemesine tepki gösterdi. Oyman, “İki sene önce yaptıkları aynı düzen turizm toplantısına da tepki vermiştim. Değişen bir şey yok! Yıllardır kendi aralarında toplantı yapıyorlar. Bu kafayla ne sağlıklı değerlendirme yaparlar ne de çözüm bulurlar. Bu turizm toplantısından çok, AK Parti toplantısı olmuş” yorumunda bulundu.

SARP SINIR KAPISI TIKANDI!

Türkiye’nin Gürcistan, Rusya ve Ukrayna’ya açılan sınır kapısı artık bu yükü kaldırmıyor. Trabzon İhracatçılar Birliği Başkan Vekili Ahmet Hamdi Gürdoğan, “Rusya-Ukrayna savaşı dolayısıyla Avrupa Birliği’nin Romanya Sınır Kapısı’nı kapatmasının ardından bütün yük Türkiye’nin üzerine binmiş durumda.

Anahtar Deliği 20.08.2022

Avrupa’dan gelen bütün tırlar Türkiye üzerinden Ukrayna’ya gitmek zorunda kalıyor. Günlük üç bin tır Sarp Sınır Kapısı’nda bekliyor. Şoför ve vatandaşlarımız müthiş bir çile yaşıyor.

Gümrük kapısındaki güvenlik ve personel ihtiyaca cevap veremiyor. Bir an önce personel sayısının arttırılması gerekiyor.

Bunun yanında Borçka’daki Muratlı Sınır Kapısı’nın ivedilikle faaliyete geçmesi gerekiyor. Aksi halde Türk ihracatçıları ciddi bir mağduriyet yaşayacağından, ihracatımız ağır bir darbe almış olacak” dedi.

YARDIM: BİZ HEP BURADAYIZ

Trabzon AK Parti Medya ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Numan Yardım, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf karesinde AK Parti Trabzon Teşkilat Başkanı Bayram Öztürk, Milletvekili Muhammet Balta’nın danışmanlarından Oğuz Özbakan ve partinin çalışan basın elemanlarından Safa Sağdıç vardı. Yardım bu fotoğrafın altına “Biz hep buradayız” diyerek, son dönemde lağvedildiği iddia edilen AK Parti basın bürosunun faaliyette olduğunun mesajı verdi.

Anahtar Deliği 20.08.2022

ALKIŞLAR TRABİTAŞ ÇALIŞANLARINA

Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı TRABİTAŞ bünyesindeki sosyal tesislerinde çalışan personellerin müşterilerle olan güzel diyalogları dikkatlerden kaçmıyor.

Birçoğu bu alanda eğitim almamış olmasına rağmen, nezaket kuralları içerisinde müşterilerine hitap etmeleri, olaylar karşısında sabırlı ve soğukkanlı olmaları vatandaşlardan takdir topluyor.

Anahtar Deliği 20.08.2022

Bu personeller içerisinde İngilizce ve Arapça bilenlerin olması yabacı turistler açısından da büyük avantaj teşkil ediyor. İnsanlar bu yüzden belediyenin sosyal tesislerini özellikle tercih ediyorlar.

Trabzon’da genelde hizmet sektöründe çalışan personellerin, yörenin kendine özgü karakteristik özelliklerinden dolayı çabuk sinirlenen bir yapısı var.

Anahtar Deliği 20.08.2022

Fakat Trabzon Büyükşehir Belediyesi müşteri memnuniyeti konusunda çok hassas olduğunu ve üslubun neleri değiştirebildiğini bizlere en güzel biçimde göstermiş bulunuyor. Emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

ALİ ZAFER ÖZDEMİR ÇOK MUTLU!

Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Ali Zafer Özdemir ile Maçka’da karşılaştık.

Trabzonspor’a uzun yıllar emek vermiş tecrübeli isimlerde biri olan Özdemir, yaz aylarında üç aylık bir dönemde ailesiyle birlikte Maçka Kanlıpelit mevkiindeki evinde zaman geçiriyor. Çok şükür, sağlığı sıhhati yerinde. Trabzonspor’u yakından takip ediyor.

Anahtar Deliği 20.08.2022

Ali Zafer Özdemir, “Trabzonspor şampiyon olduğunda çok duygulandım, tarifi mümkün olmayan duygular yaşadım. İnşallah bu sene de şampiyon oluruz. Çocuklarımız, gençlerimiz bolca şampiyonluk görür takımlarına sahip çıkarlar” dedi.

Özdemir, haber61 aracılığı ile tüm dostlarına selamlarını iletti. Bizler de kendisine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler