Anahtar Deliği 20.04.2017

Anahtar Deliği 20.04.2017

Anahtar Deliği 20.04.2017
REFERANDUM SONUCU TRABZONSPOR’DAN AYIRDI

Trabzonspor yönetiminden ayrılan Hakan Orhan’ın ‘ben ayrıldım’ demesi üzerine birde Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral’ın gazetesinde, “FİFA’ya Trabzonspor ne zaman gidecek?” manşeti ardı sıra çıkması, akıllara, ‘ne oluyor?’ ‘Trabzonspor FİFA’ya gitmeyecek mi?’ Yada ‘FİFA yolunu uzatacak mı?’ Sorularını getirdi.

Birincisi Hakan Orhan ’ayrıldım’ diyor lakin zaten resmi olarak Trabzonspor’un şike sürecindeki avukatları 2 tane. İçlerinde Hakan Orhan yok. Sadece yardımcı oluyordu. Neden durup dururken şike davasından ‘ben ayrıldım’ diyerek sosyal medyadan mesaj yazma gereği duydu? Bize biraz tuhaf geldi.

Ama şundan eminiz bu konuda referandum sonuçlarının etkili olduğu görülüyor. Hakan Orhan belli ki Trabzon’da ‘evet’ oylarının çıkmasından rahatsız oldu.

Zaten sonraki mesajları da bunu gösteriyor.

TRABZONSPOR FİFA KONUSUNDA KARARLI

Trabzonspor FİFA sürecini takip etmiyor diye algı yaratıldı meselesine gelince. Trabzonspor yöneticisinin gazetesinde FİFA konusunda manşet atılınca akla tabi ki ‘yönetimde görüş ayrılıkları mı?’ Var diye geldi. Lakin Trabzonspor avukatlarından Nusret Yılmaz, kesinlikle FİFA sürecinin takip edildiğini ve haksızlığa uğrayan Trabzonspor’un bütün hukuk yollarını deneyerek FİFA yolunda güçlü ilerlediğini deklare etti. Dünde Trabzonspor başkanı Muharrem Usta, avukatlarla görüştü. “FİFA sürecini iyi takip edelim gereğini yapalım” dedi.

Yani şu anda Trabzonspor cephesi kararlılıkla şikenin üstüne gidiyor.

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMEK İSTEDİ?

Dün UEFA’nın verdiği kararı eleştirdi Şenol Güneş…

Oradaki ifadelerinden Trabzonspor cephesinden homurtular geldi.

Yanlış anlaşılmayla gelen homurtulara açıklık getirelim istedik.

Şenol Güneş’in açıklamalarını tekrar tekrar izledik.

Videosunu gözden geçirdik.

Aynen şöyle diyordu;

“UEFA Lyon tarafından ağırlık basmıştır. Terazinin bir tarafına basmıştır. Belki bir gol atmıştır. Ama biz o golü de çıkarmak için elimizden gelini göstereceğiz. Bir bahçede çiçekleri kurtarmak için ayrık otları atmak isterken çiçekleri yok etmek ona en büyük zarardır. Bahçeyi yok edersiniz. Dolayısıyla bu futbola bir cezadır. 50 yıl içerisinde gördüğüm haksızlığı ve yanlışlığı sanki burda hissediyorum diye bunları paylaşıyorum. Biraz daha adaletli biraz daha sağduyulu olunması gerekir.”

Yani gördüğümüz kadarıyla Şenol Güneş Trabzonspor’da TFF tarafından yaşadığı tüm haksızlıkları da içine katarak, “50 yıl içerisinde gördüğüm haksızlığı ve yanlışlığı sanki burda hissediyorum diye bunları paylaşıyorum” demiştir.
Açık ve net ortadadır.

Artık bunun üstüne yorum yapmanın anlamı yok gibi duruyor ne dersiniz?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar