Anahtar Deliği 19.05.2017

Anahtar Deliği 19.05.2017

Anahtar Deliği 19.05.2017
25 MAYIS’TA TRABZON GÜNLERİ

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Trabzon tanıtım günlerini 25 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleştirecek.
4 gün sürecek olan bu fuar tamamen Valilik imkanlarıyla organize edilecekmiş. Tanıtıma Trabzon Gazeteciler Cemiyeti de 50 kişilik basın ordusu ile katılmayı planlıyor.Siyaset ve sanat dünyasından  çok önemli isimlerde davet edilmiş. 

TRABZON’A YENİ TERMİNAL
Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Moloz’da bulunan Rus Pazarı’nın arka kısmına yüzü tamamen dış sahile dönük hilal şeklinde modern otobüs terminalinin ihalesini haziran ayı içinde yapmayı planlıyor.
Eski terminal binası ise Akyazı tesisleri karşılığında TOKİ’ye devir edileceğinden yıkılıp yerine Parçacılar Çarşısı yapılması planlanıyormuş. 

BÜLBÜLOĞLU DOSTLARIYLA BULUŞTU
DYP İl Eski Başkanı Bekir Bülbüloğlu Ankara Başkent Hastanesi’nde Prof.Dr Mehmet Haberal’ın kontrolünde  geçirdiği operasyonun ardından işinin başına döndü. Kardeşi merhum Turgut Bülbüloğlu’ nun İskenderpaşa camindeki 52. mevlütüne katılıp dostlarıyla bir araya geldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler