Anahtar Deliği 18.12.2015

 MİLLETVEKİLİ HAİNLİK YAPMAZ  Normal zamanda herkes ülkesine en sadık vatandaş olarak rolünü üstleniyor.  Kritik süreçlerde ise falso verenlerin gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.  AK Parti uzun süreli iktidarda kalması üzerine, iktidarı hiç sevmeyenler onlar

Anahtar Deliği 18.12.2015

 MİLLETVEKİLİ HAİNLİK YAPMAZ

 Normal zamanda herkes ülkesine en sadık vatandaş olarak rolünü üstleniyor.

 Kritik süreçlerde ise falso verenlerin gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.

 AK Parti uzun süreli iktidarda kalması üzerine, iktidarı hiç sevmeyenler onları eleştirme ve vurma yarışına girenler pot üstüne pot kırıyorlar.

 AK Parti’yi ve onun manevi liderini eleştiriyorum diye ülkesine hainlik yapıp yerden yere vuranların maskeleri birer birer ortaya çıkıyor.

 Son günlerde CHP Milletvekili Eren Erdem, daha önce Türkiye ile İran karşı karşıya gelse İran’ın yanında yer alırım demişti, şimdi de Rus televizyonlarına konuşarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini karaladı.

 Bir milletvekilinin kendi ülkesini bu kadar aşağılaması hainlikten başka bir şey değil.

 Kürt siyasetçilerden merhum eski bakanlardan Kamuran İnan Türkiye’nin kendi içinde çok haini var derdi, rahmetli ne kadar da haklıymış.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bakalım Milletvekili Eren Erdem’e yapmış olduğu hainlik karşısında ne ödül verecek?

YAŞAR NURİ ÖZTÜRK

YAŞAR NURİ ÖZTÜRK

 Trabzon’un yetiştirdiği önemli din alimlerinden Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’de Türkiye Cumhuriyeti yöneticilerini eleştirip yerden yere vuranlar sınıfına girdi.

 28 Şubat sürecinde aktif bir şekilde ön plana çıkan ve dini kesime karşı adeta savaş yürüten Öztürk, şimdi de Türkiye-Rusya arasında ortaya çıkan problemi bahane ederek Putin’e destek verirken Türkiye’yi yönetenleri yerden yere vuruyor.

 İslam alemini yönetenleri küçümseyen ifadeler kullanan Öztürk, İslam alemini yönetenler Putin’in tırnağı olamaz diyerek farkını gösterdi.

CHP’DE ÇOKLU YARIŞ

CHP’DE ÇOKLU YARIŞ

26 Aralık tarihinde 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda CHP Trabzon teşkilatı il başkanlığı seçimini gerçekleştirecek.

 İl Başkanlığı seçimiyle ilgili geri sayım devam ederken, bir yandan da başkan adayları ortaya çıkarak adaylıklarını ilan ediyorlar.

 İl Başkanı Güzide Uzun adaylığını daha önce açıklamıştı.

 Dün de eğitimci Ferda Kudunoğlu adaylığını açıkladı.

 Bugün de eski merkez ilçe başkanlarından Turgay Güngör il başkan adaylığını il teşkilatında açıklaması bekleniyor.

 İl kongresine kadar başka adayların ortaya çıkması da mümkün.

İHRACATTA ALTERNATİF ARAYIŞI

İHRACATTA ALTERNATİF ARAYIŞI

Son yıllarda Trabzon’dan Rusya’ya ihracat rakamlarında büyük artış yaşanmaya başlamış, Trabzon iller sıralamasında önemli bir ihracat rakamına ulaşmıştı.

 Türkiye ile Rusya arasında uçak düşürme krizinin patlak vermesinin ardından Rusya, Türkiye’den aldığı mallara ambargo koyması ve ambargonun yılbaşından itibaren geçerli olması Trabzon ihracat çevrelerini harekete geçirdi.

 Trabzon’da ihracat denince akla gelen Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan kapı kapı dolaşıp, Rusya’nın yaptırımlarına karşı yeni önlemlerin devreye sokulması için uğraş veriyor.

 Umarız ki Doğu Karadeniz ihracatı Rusya’ya bağımlı olmaktan çıksa bile ihracat malları elde kalmaz, Orta Asya ülkeleri Rusya boşluğunu doldurmuş olsun.

 KÜLLİYE’DE TRABZON AĞIRLIĞI

 KÜLLİYE’DE TRABZON AĞIRLIĞI

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan külliyede boş kadro bulunmaması için bir yandan kadro takviyesi yapıyor.

 Son günlerde külliye ve danışman kadrosuna iki Trabzonlu ilave etti.

 Bu isimlerden biri Of eski belediye başkanı, eski İstanbul milletvekili Oktay Saral, Külliye’de görevlendirildi.

 Diğer Trabzonlu ise eski RP milletvekili, Numan Kurtulmuş’la birlikte AK Parti saflarına katılan Şeref Malkaç.

 Malkoç Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın baş danışmanı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler