Anahtar Deliği 18.08.2017

Anahtar Deliği 18.08.2017

Anahtar Deliği 18.08.2017
ORHAN İLARSLAN VE O BULUŞMA

Konya maçı öncesi Trabzonspor Yöneticileri Mehmet Yiğit Alp ve Nevzat Aydın, Uzunkum oteldeydi. Bir süre önce noter kanalıyla istifa eden Orhan İlarslan ile bir araya geldiler. Orhan İlarslan’ın yeğenini yeni açtığı kafede bir araya gelen üçlünün yanında eski yeni dostlar da vardı. Başkan Muharrem Usta’nın kararlarından rahatsız olan ve yönetim tarzından dolayı araları açılan Alp ve Aydın Orhan İlarslan ile koyu bir sohbet ettiler. Görüşmede transferde yapılan yanlışlar ilk başlarken neler yaşadıkları kongre süreci gibi konular geçerken Trabzonspor geleceği konusunda da bir kaç şey paylaştılar.

Bu buluşma bir şeylerin ateşini yakar mı bilemiyoruz. Ama dostluk buluşması olarak görülebilir.

Ha şunu da hatırlatalım.

Daha önce Orhan İlarslan Nevzat Aydın’dan pek haz etmiyordu. İlk aylar şu anda dostları çok iyi. Mehmet Yiğit Alp ile İlarslan’ın arası ise eskilere dayanır.

Yani bakıldığında görüntü dostluk buluşması ama ortak kaygıları şu anda bir araya geldikleri yönetim ve bunun getirdiği olaylar anlar..

Demek ki çok şey yaşamışlar!

Bu arada Orhan İlarslan’ın istifasını kimse bilmeden ve sakince sunmasının sebebi şu; başka konulara alet edilmesi..

Yani istifa sadece ve sadece Başkan Muharrem Usta’dan dolayı.

COŞKUN BÜLBÜL KONYA MAÇINA NEDEN GELMEDİ?

Bu arada Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın tamamen yalnız kaldığı da gelen bilgiler arasında. Mesela daha önce Asbaşkan Ahmet Çubukçu ile kafa kafaya gelen Başkan Usta’nın artık ona da set koyduğu çok sık görüşmediği söyleniyor. Ali Rıza Egemen ile de pek sır paylaşmadığı görülen Başkan Usta’nın yanında Coşkun Bülbül olurdu. Bir de Gençağa Meriç. Gençağa Meriç maça geldi yanındaydı fakat Coşkun Bülbül yoktu. Bu konuda Bülbül, “Sorun yok. Maça gelemedim daha önceden planlanmış özel bir iş nedeniyle gelemedik. Ama orda olmak istiyordum” dedi.

YİNE ÖYLE BİR DEDİKODU VE BİR CEVAP

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, bir haber sitesinin ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan görevden aldırdı’ başlıklı kendisi hakkındaki yazı nedeniyle küplere bindi. Zaten böyle birşey yoktu. Haberin yalan olduğu biliniyordu. Lakin kısa zamanda hani küçük de olsa mide bulandırır misali telefonla aranmaya başlanınca dayanamadı sanırız.

Hatta şu notu sosyal medya hesabından paylaştı;  “Aşağılık kimsenin değerli birşey istemesi mümkün değildir. O, sadece midesini düşünür. Böyle birinin duası kabul olsaydı, dünya çekilmez olurdu...

(Anlayana!)”

Mustafa Akkaya bu paylaşımla isim vermese de nereye ve kimlere gittiğin anlaşıldı!

Bakalım devamında ne olacak?

Yani dava açacak mı?

Eğer yalan iftiraysa açar diye düşünüyoruz.

 O HASTALIK SURİYELİLERDEN Mİ GELDİ?

Trabzon’da çocukları son zamanlarda büyük salgın sardı. Kimseyi endişeye korkuya düşürmek niyetinde değiliz. Bu kaşıntı, baş dönmesi ve ateş yükseltici salgın hastalık aynı zamanda bulaşıcı. Şu anda acil servisler bu hastalıkla gelen çocuklar ve yetişkinlerle dolu. Bu hastalığın Suriyelilerden geldiğini söyleyen bir doktor, bugüne kadar böyle birşey görmediğini hastaya bile uzaktan bakmak zorunda kaldıklarını söyledi. Doktorun adını vermek istemiyoruz. Ama bu konuda sağlık bakanlığı il sağlık müdürlüğü ne yapıyor? Suriyelilerden gelip gelmediğini bilmiyoruz ama bu endişeleri dikkate alıp mutlaka bir şeyler yapmalılar ve yaptıklarını da kamuoyuyla paylaşıp insanları doğru yönlendirmeliler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler