Anahtar Deliği 17.11.2015

 DEVLET’E DEVLET TAKTİĞİ!  1 Kasım genel seçiminde milletvekillerinin yarısını kaybeden MHP’de muhalefet Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye kazan kaldırmış durumda.  Koray Aydın, Sinan Ogan ve Meral Akşener genel başkan adaylıklarını açıklayarak olağanüstü ge

Anahtar Deliği 17.11.2015

 DEVLET’E DEVLET TAKTİĞİ!

 1 Kasım genel seçiminde milletvekillerinin yarısını kaybeden MHP’de muhalefet Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye kazan kaldırmış durumda.

 Koray Aydın, Sinan Ogan ve Meral Akşener genel başkan adaylıklarını açıklayarak olağanüstü genel kurul için imza toplamaya başladılar.

 Tek bir aday Bahçeli’nin karşısına çıkması halinde muhalefet adayının kazanması zor görünüyor.

 Onun için üçlü muhalefet merhum Alpaslan Türkeş’in vefatının ardından Tuğrul Türkeş’in genel başkan adaylığının önünü kesmek için Bahçeli dahil üç aday çıkmış, birinci turda en çok oyu alan adayda 2. turda birleşerek, Tuğrul Türkeş’i yenmiş Bahçeli’yi genel başkan seçtirmişlerdi.

 Aradan geçen 18 yıla rağmen MHP’de muhalefetin taktiği Bahçeli’nin seçildiği büyük kongredeki gibi olacak.

 Muhalefet Bahçeli’ye fena takmış!

BİRLEŞME TEMENNİDEN İBARET

BİRLEŞME TEMENNİDEN İBARET

 MHP Trabzon milletvekili adayı ve partinin gülen yüzü Hüseyin Örs, yaklaşan Trabzonspor genel kurulunda yönetime aday.

 Başkan adayı Celil Hekimoğlu’nun listesinde.

Diğer başkan adaylarından Muharrem Usta’nın adaylığını açıklayıp Trabzon’a gelerek seçim çalışmalarına başladıktan sonra, iki adayın birleştirilmesi için yapılan çalışmaları Hüseyin Örs temenniden ibaret olduğunu söylüyor.

 HÜKÜMET KURULUYOR

 HÜKÜMET KURULUYOR

 Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi 1 Kasım seçiminin ardından ilk kez toplanıyor.

 Yemin merasimi ile milletvekillerinin görevleri tasdik olacak ondan sonra da hükümeti kurma prosedürü işleyecek.

 AK Parti 1 Kasım genel seçiminde yüzde 49.5 oy alarak 317 milletvekili çıkardı ve tek başına hükümeti kurma çoğunluğunu elde etti.

 Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan hükümet kurma görevini alacak olan Ahmet Davutoğlu’nun yarın öbürgün hükümeti resmen kurması bekleniyor. Dolayısıyla, 7 Haziran genel seçiminin ardından kurulan geçici hükümetin istifası da Davutoğlu tarafından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verilecek.

 SAKA’NIN DÖNÜŞÜ

 SAKA’NIN DÖNÜŞÜ

 Refah Partisi Trabzon eski il başkanlarından Muammer Saka, yaklaşık 20 yıl önce İstanbul’a gitti, bu megakente yerleşip inşaat sektöründe faaliyet gösterdi ve işleri açıldı.

 Saka son dönemde Trabzon’a yeniden yatırım yapmaya başladı.

 Önce Yomra’da Ali Şefik Abdioğlu’nun yarım kalan inşaatını satın aldı.

 Ardından da Forum’un karşısında yıllardır imar ve ruhsat engeline takılan Aslan Uzunalioğlu’na ait otel inşaatını satın alarak, bir an önce bu tesisi turizm sektörüne kazandırmak için kolları sıvadı.

 Çoğu işadamı Trabzon’da kazanıp İstanbul’a yatırım yaparken Muammer Saka tersini yapıyor.

 İstanbul’da kazanıp Trabzon’a yatırım yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler