Anahtar Deliği 17.07.2017

Anahtar Deliği 17.07.2017

Anahtar Deliği 17.07.2017

BAKAN YILMAZ İLE 780 RAKIMDA SOHBET

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden Gümüşhane’ye gelirken Erzincan Tunceli arası aracı durdurularak aşağı indirilen sonra da kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz’ın cenazesinin ardından geldiği doğa harikası Limni gölünde mini sohbet yapan köşe yazarımız Hakkı Emiroğlu’na “PKK okuyup yazan eğitilmiş dünyayı izleyen insan istemiyor. Onun için eğitim ve güvenlik camiasının neferlerine saldırıp şehit ediyor. Kökleri kuruyana kadar mücadele edeceğiz” diyor.

GÜMÜŞHANE DE DOĞA VE TARİH HAZİNESİ YATIYOR

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş “Gümüşhane’de tarih ve doğa hazinesi yatıyor. Bizde onları tek, tek gün ışığına çıkarıp yerli ve yapancı turizm in hizmetine sunuyoruz. Karaca mağarası, Tomara şelalesi, Limni gölü bunlardan bir kaç tanesidir. Daha inanılmaz keşfedilmemiş yerler ve mekanlarımız var. Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürümüz hemşerimiz Yalçın Kurt, Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş ve diğer bürokratlar bir dizi çalışmalar başlattılar. Bizi dikkatli izleyin” diyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar