Anahtar Deliği - Trabzon Üniversitesinde gündem rektörlük! - 16.06.2022

Eylül ayında ataması yapılacak olan Trabzon Üniversitesin ’de Rektörlük kulisleri şimdiden hareketlendi.

Anahtar Deliği - Trabzon Üniversitesinde gündem rektörlük! - 16.06.2022

AHMET METİN GENÇ’TEN GECE YARISI MESAJI!

Önceki gün Mustafa Hacıkerimoğlu’na destek veren bir açıklama yayınlayan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TFF seçimlerine saatler kala gece yarısı Hacıkerimoğlu’na olan desteğini yeniledi. Genç, sosyal medya hesaplarında yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi;

Trabzonspor’umuzun TFF Yönetim Kurulu’na önerdiği isim (Sn.Mustafa HACIKERİMOĞLU) yönetimde mutlaka olmalıdır. Aksi halde, Kulüp Başkanımız ve delegasyon gereğini yapmalıdır! Gereği de, genel kurulu PROTESTO etmektir. Trabzonsporluluk bunu gerektirir!

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NA SÜPRİZ

Ak Parti Beşikdüzü ilçe Başkanı Ahmet Gören ile birlikte Trabzon Milletvekili Salih Cora, Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaretinde, sürpriz bir hediye takdim etti.

Bakan Adil Karaismailoğlu’un babası Beşikdüzü Köy Enstitüsü’nden mezun olmuş bir ilkokul öğretmeniydi. Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören Bakan beyin babası olan Ali Necati Karaosmanoğlu’nun Köy Enstitüsü mezuniyet diplomasını, Bakan Karaismailoğlu’na takdim etti. Diplomayı alan Karaismailoğlu, uzun süre duygusal anlar yaşadı.

HEKİMOĞLU TRABZON’A DÖNDÜ

Trabzonlu Sanayici iş insanı aynı zamanda 1461 Trabzon FK başkanı Celil Hekimoğlu bir aylık Çeşme Alacatı tatilini tamamlayarak, Trabzon’a döndü. 1461 Trabzon’un Ligi bitirmesinin ardından, İzmir Alaçatı’da geçtiğimiz aylarda satın aldığı yazlık villada ailesiyle 1 aylık yaz tatili geçiren Celil Hekimoğlu, yoğun geçen bir sezonun yorgunluğunu atmış oldu. Hekimoğlu’nun 1461 Trabzon FK ile ilgili çalışmalara önümüzdeki start vereceği öğrenildi.

Trabzon Üniversitesinde gündem rektörlük!

Eylül ayında ataması yapılacak olan Trabzon Üniversitesin ’de Rektörlük kulisleri şimdiden hareketlendi.

Kurulduğu günden beri pek çok tartışma konusunun odağında yer alan Trabzon Üniversitesi, Rektörlük atamasının yaklaşması nedeniyle yine gündemde yerini koruyacak gibi gözüküyor. Kuruluşunda oldukça emek harcanan hem iktidar hemde muhalefet tarafından çokça destek gören üniversitenin bir türlü istenilen ivmeyi yakalayamadı. Rektörlükiçinçalışmalarabaşlayan adaylar, Ankara’da nabız yoklamaya başladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeleri içinde de rektörlük beklentisi olanlar var. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Anadolu’daki bazı Üniversitedeki profesörlerde rektörlük için girişimlere şimdiden başladıkları dillendiriliyor. Son olarak bir KTÜ’deki bir sendikanın başkanın da rektör adaylığıiçin görevinden istifa edeceğikonuşuluyor. Trabzon Üniversitesinden de nabız yoklayanların sayısı da oldukça fazla. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanını referans olarak devreye sokmak isteyen akademisyenlerin olduğumda biliniyor. Zira Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon Üniversitesi’ne oldukça destek olmuştu.

AK PARTİ ERKEN SEÇİME Mİ HAZIRLANIYOR?

Ak Parti Trabzon Teşkilatları toplantı üstüne, toplantı gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz hafta genişletilmiş istişare toplantısı yapan Ak Parti’nin Trabzon kurmayları, dünde İl, ilçe, gençlik ve kadın kolları ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Parti’nin son durumu masaya yatırıldı. Eksikler, aksaklıklar değerlendirildi. Her an seçim olacakmış gibi teyakkuzda olunması istendi. Türkiye’deki iller arasında önemli bir oy oranına sahip olan Trabzon’da, oy kaybı yaşamak istemeyen Ak Parti yöneticileri, teşkilatı sürekli diri ve hazır tutmak istiyor.

YOMRASPOR’DA BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Mor beyazlı kulübün Başkanı Davut Atmaca, kulübe borç verdiği paranın bir kısmını kendisine taahhüt edecek olan başkan adayına, kulübü devredecek. Yakın çevresine hem maddi hemde manevi olarak yorulduğunu ifade eden Atmaca’nın, gelecek sezon başkanlığı bırakacağını söylediği öğrenildi. Trabzon da birkaç iş insanı ile görüşen Atmaca’nın önümüzdeki günlerde kulübün geleceği ile ilgili olarak karar vermesi bekleniyor.

ADANUR BAŞKAN OLDU!

Eski Mimarlar Odası Başkanı Sayim Adanur geçtiğimiz Pazar günü yapılan, Doğanspor Kulübü genel kurulunda başkanlığa seçildi. Geçtiğimiz dönemlerde Doğanspor’da yöneticilik ve başkanlık görevinde bulunan Adan ur’un 9 kişilik yönetim kurulunda, Trabzon’un önemli iş insanları bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler