Anahtar Deliği 16.05.2016

ŞENOL GÜNEŞ’İN MESAJINI NASIL ALGILAMALIYIZ Trabzonspor’dayken Şenol Güneş için ne diyorlardı; ”Sonunu getiremiyor” Şimdi gitti Beşiktaş’ı şampiyon yaptı. Kupa kaldıracak. Yani neymiş; Sonunu getiremiyor değil sonunu getirttirmiyorlar imiş. Şenol Güneş Tü

Anahtar Deliği 16.05.2016

ŞENOL GÜNEŞ’İN MESAJINI NASIL ALGILAMALIYIZ

Trabzonspor’dayken Şenol Güneş için ne diyorlardı; ”Sonunu getiremiyor”

Şimdi gitti Beşiktaş’ı şampiyon yaptı.

Kupa kaldıracak.

Yani neymiş; Sonunu getiremiyor değil sonunu getirttirmiyorlar imiş.

Şenol Güneş Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörüdür.

Herkes 2010-2011 sezonuna atıfta bulunacak mı diye bekledi.

Maç sonra açıklamaları pür dikkat dinlendi.

Yok demedi.

Şöyle demeliydi.

Böyle yapmalıydı.

Yahu daha ne yapsın ne desin Şenol Güneş..

Onu bir günle yargılayanlar tarihin çöp kutusunda yerini aldı.

Şenol Güneş aslında her cümlesinde Trabzonspor var.

Ve olacakta!

Bunu anlayın artık.

Onun elde ettiği başarılara sahip çıkamayanlar da otursun biraz düşünsün artık.

 

“UZUNGÖL VE SÜMELA TABURE BEKLİYOR” 2. SAYFADA

UZUNGÖL VE SÜMELA TABURE BEKLİYOR

Şu tabure meselesini hatırladınız mı?

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, bazen alıyor arabasını çay ocaklarının önünde duruyor, çıkarıyor taburesini vatandaşlara selam verip oturuyor yanlarına. Sonra da dinliyor sıkıntıları yada talepleri yada önerileri not alıyor.

Şimdi sayın başkana ricamız; taburesini Uzungöl’e de kursun.

Uzungöl taburenizi bekliyor sayın başkan.

Ayrıca sayın başkan..

Sümela Manastırı aylardır kapalı.

Nedeni manastırın tam üstünden içine düşen taşlar. Bu nedenle kafes yapılacak ama bekliyor.

Bekletiliyor.

Turizm sektörü büyük yara alıyor.

Turlar turunu iptal ediyor.

Tamam da bu krizi fırsata çevirelim sayın başkan!

Taburenizi alın Sümela’nın girişine kurun.

Bakın orda size şunu diyecekler; “Başkanım hazır kapalı kaldığı şu günlerde büyükşehir belediye yetkilileri ile görüşün de teleferik projesinin yapılmasının tam zamanında olduğunu onlara söyleyin”

Ne dersiniz sayın başkan?

Tabureniz işlevsel mi?

 

“O OLSA KİMİ TERCİH EDERDİ?” 3. SAYFADA

O OLSA KİMİ TERCİH EDERDİ?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta hoca tercihini Ersun Yanal’dan yana yaptı. Eski Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun döneminde de kulübe gelen ama o dönem kendi kadrosunu kurmakta zorlanan Ersun Yanal başarısız olmuştu. Ardından Hacıosmanoğlu Yanal için, “Özel hayatı nedeniyle” başarısız olduğunu iddia etmişti. Tıpkı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın yaptığı gibi. Şimdi yeniden Yanal geldi. Başkan Muharrem Usta’ın son kongrede rakibi olan Başkan adaylarından Celil Hekimoğlu şu anda başkan olsaydı o ne yapardı? İşte kimisi de bu soru sormaya başlamıştı. Celil Hekimoğlu’na bu soruyu sorduğumuzda,” Hayır. Ben bu durumda olsaydım tercihimi yabancı teknik adamdan yana yapardım” diyerek cevap verdi.

Hekimoğlu’na Başkan Muharrem Usta’nın kulübün borç yüküyle ilgili söylediği sözleri de hatırlattık. Sohbetimiz bitmek üzereyken..

Dediki; “Ben kongrede ibra edilen ve resmi olarak ortaya konan borç miktarını biliyorum. Doğru olan o’dur”

Bu sözleri de ince gönderme olarak değerlendirilebilir.

 

“TRABZON’UN HAKETTİĞİ PROJELER DEDİ” 4. SAYFADA

TRABZON’UN HAKETTİĞİ PROJELER DEDİ

İstanbul’da inşaat sektörü devleri arasında yer alan Osmanoğulları İnşaat’ın sahibi Ayhan Babuşçu hafta sonu ziyaretleri için memleketi Trabzon’a geldi. Bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Memleketine büyük dev projelerle yatırım yapma hevesinde. Doğduğu yeri unutmuyor. Ayhan Babuşçu aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakını Aziz Babuşçu’nun da kuzeni oluyor. Buna rağmen bundan hiç bahsetmiyor. O yönden sorulan sorulara da spekülasyonlara açık olduğu için cevap vermekten kaçınıyor. Bugüne kadar Trabzon’a oldukça desteği oldu. Her zaman destek oldu. Şimdi de dev projelerini hayata geçirmek istiyor. “Ne yapmayı düşünüyorsunuz” sorusuna,” Trabzon’un layık olduğu, Trabzon’a hakettiği projeleri yapacağız” diyerek cevap veriyor.

Bakalım yakında açıklar.

 

“ÇARŞIBAŞI’NDA NELER OLUYOR?” 5. SAYFADA

ÇARŞIBAŞI’NDA NELER OLUYOR?

Çarşıbaşı İlçesi Trabzon’un yatırıma ve hizmet en aç ilçelerinden biridir. Yollarında hep sorun vardır. Öyle uzaklardaki köy yollarında değil ilçe mahalleleri de dahil. Alt yapı ulaşım sorunları vardır.

İşsizliğin en fazla olduğu ilçelerden biridir. Ama en şirin ilçesidir de.. Son yıllarda evet güzel şeyler yapıldı. İlçe merkezinde düzenlemeler, trafiğin yeniden elden geçirilmesi harika işlerdi. Ama hala büyüyor ve başta belirttiğimiz sorunlarda artıyor. Diğer ilçelere göre de sahipsiz gibi duruyor. Yerel yöneticiler ise ön görülü ve çalışkan mı?

İşte bu noktada sorun var. İktidar partisinin ilçe başkanı Zekeriye Karaçengel ile ilçe belediye başkanı Coşkun Yılmaz’ın arası açık.  İlçe Kaymakamı Hakan Hakyemez bir dernek başkanı tarafından işini yapmamakla suçlandı. Yani Çarşıbaşı’nın ağlanacak hali var. Hadi hayırlısı. Bu arada İlçe Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz’ın makam aracı bir kaza sonrası pert olmuş. İçinde şoförünün olduğu söyleniyor. Kimine göre misafirleri.

İlçede kulisler bu kazayı konuşuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar