Anahtar Deliği 15.12.2015

 KISA VADELİ 150 MİLYON BORÇ!  5-6 Aralık tarihinde yapılan Trabzonspor genel kurulunda Başkan seçilen Muharrem Usta ve ekibi, görevde iki haftalarını doldurmadan 60 milyon ödeme yaptı.  Ağırlıklı olarak futbolcuların geciken alacaklarından oluşan bu mebl

Anahtar Deliği 15.12.2015

 KISA VADELİ 150 MİLYON BORÇ!

 5-6 Aralık tarihinde yapılan Trabzonspor genel kurulunda Başkan seçilen Muharrem Usta ve ekibi, görevde iki haftalarını doldurmadan 60 milyon ödeme yaptı.

 Ağırlıklı olarak futbolcuların geciken alacaklarından oluşan bu meblağı denkleştiren yönetimin önünde, 2016 yılı Mayıs ayına kadar 150 milyon TL daha nakit ödeme bulunuyor.

 Eski Başkan Haciosmanoğlu’nun giderayak ağlayıp timsah gözyaşı dökmesine bakmayın, kulübü tamamen batırmış, hareket kabiliyetini ortadan kaldırmıştı.

 İyi ki Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu göreve talip oldular da elinden kulübü çekip aldılar, yoksa Trabzonspor diye bir kurumdan söz etmek mümkün olmayacaktı.

 DEVLET’E KARŞI GÜÇBİRLİĞİ

 DEVLET’E KARŞI GÜÇBİRLİĞİ

 MHP Trabzon eski milletvekili Koray Aydın genel başkan adayı olarak ortaya çıktı, diğer genel başkan adayları Meral Akşener ve Sinan Oğan’la birlikte Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin tahtını zorlamamaya başladılar.

 Üç muhalif genel başkan adayı birleşmek kaydıyla aday oldular, sonunda Bahçeli’ye karşı güçlerini birleştirip güç birliği yaparak onu devirmek istiyorlar.

 Merhum Alpaslan Türkeş’den sonra oğul Tuğrul Türkeş genel başkanlığın en güçlü adayıydı, Devlet Bahçeli ve diğer genel başkan adayları güçlerini birleştirerek Tuğrul Türkeş’in önünü kesmişlerdi.

 MHP muhalefeti şimdi Devlet Bahçeli’yi onun silahıyla vurmak için yola çıktılar.

 PROF. DR. ORHAN AYDIN

 PROF. DR. ORHAN AYDIN

 KTÜ’de rektörlük seçimi önümüzdeki yılın Haziran ayında yapılacak.

 Tepki almasına rağmen en güçlü rektör adayı olarak mevcut Rektör Süleyman Baykal görünüyor.

 Son zamanlara kadar sesi soluğu pek çıkmayan Rektör Baykal, son dönemde muhtemel rakiplerine gözdağı verir nitelikte açıklamalar yaparak, söz vermiş olduğu projeleri KTÜ’ye kazandırdığını söyleyerek, avantaj sağlamaya çalışıyor.

 Göreve başladıktan hemen sonra Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde müteahhit kadrosundan çalışan 100 civarında işçinin işine son vererek olumsuz bir başlangıç yapan Baykal’ın bu hareketi unutulmazken, işçi ve memur kesiminin rektörlük seçiminde oy kullanmayacak olması dezavantaj teşkil etmiyor.

 Haziran 2016’da yapılacak rektör seçimi ve ataması sırasında Baykal’ın en güçlü rakibi yine Prof. Dr. Orhan Aydın olacak gibi!

 BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖRE DESTEK

 BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖRE DESTEK

 Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı başında yapmış olduğu meclis toplantısında ödül yönetmenliğinde değişiklik yaparak, amatör spor dallarında şampiyon olan ve dereceye giren sporcu ve takımlara verilen ödüllerde artırıma gitti.

 Bu kararın hemen ardından da 2014 yılında şampiyon olan ve başarı gösteren Trabzon’daki amatör takım ve sporculara yeni ödül yönetmeliği üzerinde ödüllerini verdi.

 Büyükşehir’in bu tavrı eleştiri konusu oldu.

 Bu acele neden diyenler çıktı.

 Amatör sporla uğraş verenler büyük sıkıntı çekiyorlar, ekonomik sıkıntı had safhada.

 Belediyeler amatör sporla uğraşanlara her koşulda destek verirken, Büyükşehir’in ödül yönetmenliğini artırarak, biraz daha fazla katkıda bulunması alkış isteyen bir davranış olsa gerek.

 VEKİL NÖBETİ SARPA MI SARDI?

 VEKİL NÖBETİ SARPA MI SARDI?

 AK Parti Trabzon milletvekillerinin dönüşümlü olarak parti teşkilatında nöbet tutarak vatandaşı dinleme programında sorun çıktı, başka bir yöntem deneme kararı alındı.

 Nöbetçi milletvekilinin vatandaşlarla birebir görüşmesi zaman alıyor, nöbetçi milletvekiline bir derdini anlatmak için gelen vatandaşların çoğuna görüşme sırası gelmeden görüşme trafiği sona eriyor, bu durum büyük umutlarla milletvekili ile yüzleşmeye gelen vatandaşlar olduğu gibi partinin diğer yöneticilerinin canını sıktı.

 Milletvekilleri şimdi başka yöntem denemek için kolları sıvayacaklar, ne yaparlarsa yapsınlar vatandaşları tatmin etmeleri mümkün değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler