Anahtar Deliği 15.10.2018

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 15.10.2018

ARDA TURAN’I NİYE SAVUNUYORSUN BURAK?

Trabzonspor’un örnek alınması gereken yıldızı yine bir olaya karıştı. Bakıyoruz kimsenin sesi çıkmıyor. Her iki günde bir medyaya çıkan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun da sesi çıkmıyor. Burak Yılmaz ciddi şekilde uyarılmalıdır. Bu ne aymazlıktır! Daha önce de trafik kazasıyla dını duymuştuk. Başkan Muharrem Usta az İstanbul-Ankara mekik dokumadı! Niye Burak beyin aşırılıklarını ört bas etmek için. Şimdide aynı şeyler. Ayrıca Arda Turan’ın nesini savunuyorsun ki? Adam barda olay çıkarıyor, bir evli kadına laf atıyor, sonra gibi eşine kafa atıyor, hastanede kurşun sıkıyor! Bu nedir Allah aşkına.. Bak Burak adın şimdi Kurtlar Vadisi görsellerinde çıkıyor farkında mısın? Yusuf ve Abdulkadir’e sen böyle mi örnek olacaksın? İdmanda ne diyeceksin ‘barda öyle yaptık’ ‘arda şöyle yaptık’ mı? Biz seni alıp başımızın üstüne koyuyoruz sen tepemize ediyorsun! Yeter artık. Kendisin sahada göster böyle şeylerde değil. Trabzonspor’un futbolu bıraktığında efsane antrenörlerinden biri bile olabilecekken bu tükenişliğin içinde neden yer alıyorsun? 

ÖDÜLLÜ MİMAR CEPHANELİK İÇİN NE DEDİ? 

Mimar Ahmet Burçin Gürbüz Trabzon’a geldi. Türkiye’de ve Amerika’da ofisleri bulunan Mimar Gürbüz, aynı zamanda bir çok ödülü bulunan, üniversitelerde dersler veren, birçok konferansta ismi geçen önemli bir isim. 
Şimdi geldiyse geldi ne alaka diyeceksiniz.. 
 OAC İklimlendirme ve Olefini Genel Müdürü Oktay Demirkır ile birlikte Trabzon’u dolaştı, inceledi. Ardından Genel Yayın Müdürümüz Levent Ustabaşı’nı arayıp, ‘Güzel bir kahvaltı yapmak istiyorsuz’ dediler. Ustabaşı da Cephanelik Restoranı önerdi.
Burada buluştular. 
Güzel sohbetin ardından Ustabaşı durur mu? Hemen Cephanelik’e Mimar Ahmet Burçin Gürbüz’ü soktu. Fikirlerini merak ediyordu. Acaba medyada orda burada tartışılan şekilde mi gözlemleyecekti? Merakı vardı. Belkide bilerek oraya götürdü. Burçin Gürbüz, “Trabzon’da etkinlendiğim nadir yerlerden biri. Gerçekten çok güzel tasarlanmış. Avrupa'da Eski eserlerin halka kazandırıldığı gibi Türkiye'de hemde Trabzon'da olması gurur verici.” dedi. Bu sırada burayı tasarlayan iş insanı MÜSİAD Trabzon Şubesi eski Başkanı Ahmet Sarı oraya geldi. Kısa bir sohbet ettiler. Ahmet Sarı yaşadığı sorunları ve aslında projenin tamamında neler olduğunu anlattı. Mimar Burçin Gürbüz, “Neden bitirmiyorsunuz. Harika bir iş çıkarmışsınız. Lütfen yılmadan bu eserleri halkımıza ve milletimize kazandırın. Her güzel işin başlangıcı sorunlu ve sancılı olabilir. Bizler halkımıza bu eserleri kazandırmak için çaba sarfetmeliyiz.” dedi.
Ustabaşı, Sarı’ya dönüp,” Bak farklı düşünenler de çıkıyor” dedi. Sarı gülerek uzaklaştı.-

GENÇLERİN NEDEN MORALİ BOZULUYOR?

MÜSİAD Trabzon Şubesi bugün Cepahenlik Restoran’a çıkarma yaptı Cephanelik’in ortaklarından Ahmet Sarı’ya destek verdiler. MÜSİAD yöneticisi Celil Hekimoğlu da burada Trabzon’un futbol sahası eksikliğine değindi. 
Hekimoğlu Futbol Kulübü Spor Tesisi için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Değirmendere üzerinde sahile 4 km mesafede 32 dönüm arazi tahsis etti. Tesiste 10 kişi çalışacak. Çim sahaların da olacağı tesis aynı zamanda sosyal donatı alanı da yer alacak. Hekimoğlu Futbol Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek, “Bize böyle bir olanağı sağlayan başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Alanın tesisleşmesinde hiçbir şekilde devletten katkı almadan kulübün kendi olanakları ile bunun başardıklarını şu anda arazinin ay sonuna kadar düzleneceğini bundan sonra da temelinin ve saha yapma çalışmalarına geçileceğini ifade eden Hekimoğlu, “Trabzon merkezde butik bir futbol sahasına ihtiyacımız var. 5 bin kişi kapasiteli 4 tarafı tribünle çevrili bir saha merkezde mutlaka yapılması gerekir. Trabzon futbol kenti ama temeli yok! Çocuklarımız sahilde Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda idman yapıyor, maç yapıyor. Etrafında bir tane tribün yok. Sahasında her takım maç yapınca bozuluyor. Bu nedenle sahaya mutlaka ihtiyaç var. Tribün olmayınca futbolcu gençlerimiz moral bulamıyor. Futbol heyecanını yaşayamıyor” diyerek uyardı. Hekimoğlu aynı zamanda Trabzonspor’un alt yapısını yetiştirdiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler