Anahtar Deliği - Uzungöl’de trafik sorunu çözüldü - 15.07.2022

Bu inşaatı kim yapıyor? Azmi Kuvvetli’den sert çıkış! Oltan Sungurlu Gümüşhane’de, Baş’tan iktidara tavsiye! CHP’li gençler aralıksız çalışıyor!

Anahtar Deliği - Uzungöl’de trafik sorunu çözüldü - 15.07.2022

“HAFIZAMIZDAN SİLİNMEYECEKTİR”


Trabzon Turizm İl Müdürlüğü’ne atanan Tamer Erdoğan’ın, AKP milletvekili aday adayı olduğu süreçte CHP ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında attığı tweetlere tepki geldi.

Tamer Erdoğan'ın paylaşımlarına tepki gösteren Oyman, “Partilerinin yönetim kadrolarına atama yapar gibi devletin hassas kurumları dahil her kademesinde bu zihniyetteki atamalar, liyakati ortadan kaldırmaktadır. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan müdür Tamer Erdoğan'ın AKP'den milletvekili adaylığı sürecinde sosyal medya paylaşımlarını göz ardı edemeyiz. Partimize ve Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na yakışıksız ifadeleri işte bu liyakatsizliğin ve ayrımcılığın göstergesi olarak hafızamızdan silinmeyecektir” ifadelerini kullandı.

Suat Oyman'ın paylaşımının altına ise iki isimden sert eleştiriler geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin "Devletin başına getirilmiş bu liyakatsiz militanlardan kısa zamanda bu ülke kurtaracaktır" ifadelerini kullanırken Ortahisar meclis üyesi Cüneyt Zorlu "Çok işimiz var bu hadsizle desene. Devlet memuru iken bu açıklamaları yapan ağzıyla kuş kapsa bize yaranamaz. Daha yakından takip etmek farz oldu." ifadelerini kullandı.

BU İNŞAATI KİM YAPIYOR?
CHP Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Taksim’deki Yavuz Selim İlkokulu inşaatında yapılan yanlışlıkları fotoğraflarıyla ortaya koydu.

Yavuz Selim İlkokulu sıvalı ve bacalar görülüyor.



Bu fotoğrafta tadilata alınmadan önceki hali…



Tadilat yapacağız derken, orijinalin de buluna sıvayı tamamen kazıdılar. Tamamen yanlış ve hatalı! Hiç kazımamak gerekiyordu.

Şimdi tekrar iskele kurulmuş sıvanacak herhalde. Yapılan tek olumlu şey orijinalinde görünen bacaların yapılmış olması. Fakat onların ölçüsüne de bakmak lazım. Şimdi bu hatayı kim yaptı ya da yaptırdı. Bunun bedelini bunlardan tahsil etmek gerek. İş bilmeyen çavuş misali!

AZMİ KUVVETLİ’DEN SERT ÇIKIŞ !


İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’den iktidara veryansın! Kuvvetli,şu görüşlere yer verdi; Siyaseten son çırpınışlarını yaşayan Partinin Trabzon İl Başkanı çıkmış; bir değil bin kez düşünün çağrısında bulunuyor.Keşke kendisi de bin değil, bir kerecik düşünseydi de, sırf siyaseten yok olma korkusuyla; hain darbe girişimine gidilen süreçte FETÖ'ye çeşitli hasret çağrılarında bulunan güruh ile beraber yürümeseydi.

Keşke bir kerecik düşünseydi de Türk milletini bu sefalet sürecine sürükleyen, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan malum siyasi hareketin bir parçası olmasaydı.

Keşke bir kerecik düşünseydi de FETÖ'ye dün hasret duyanların; yarın kendilerini de tanımayabileceğini hesaba katabilseydi. Keşke bu günkü iktidarın zırhlı araç tahsis ettiği Ergenekon ve Balyoz sürecinde, Türk ordusuna kurulan kumpasın yargı elebaşısı Zekeriya Öz ile kartopu oynayan, FETÖ'den hüküm giyen ve ne hikmetse tahliye edilen birinin saçmalıklarına itibar edip kendisi de böyle saçma bir hüküm vermeseydi.

UZUNGÖL’DE TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLDÜ…
Uzungöl’deki turizmci ve esnaflar, Jandarma Trafik ekiplerine teşekkür ettiler. Uzungöl Turizm İletmecilerinden Metin İnan, “Uzungöl'de son 4 yılın en yoğun sezonunu yaşanıyor. Uzungöl Turizmi Yaşatma Derneği ve Trafik Jandarma ekipleri planlı ve disiplinli çalışmanın ürünü olarak, trafiğin akışkan ve sorunsuz işlemesine vesile oldular. Geçtiğimiz yıllarda trafikle ilgili olarak yaşadığımız hengâmeyi bu sezon yaşamıyoruz. Trafik Jandarma ekiplerinin organize ve titiz çalışmaları sayesinde, trafikte yaşanan yoğunluğu sorunsuz şekilde çözerek, turistlerimiz Uzungöl'e rahat bir şekilde giriş çıkışları sağlandı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

OLTAN SUNGURLU GÜMÜŞHANE’DE


Eski Adalet Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, bayram dolaysıyla memleketi Gümüşhane’ye geldi. Ailesi ve akrabalarıyla bayramlaşmak ve bir dizi ziyaretler geçekleştirmek için Gümüşhane’ye gelen Sungurlu, hemşeriyle de bayramlaşmayı ihmal etmedi. Gümüşhane halkı tarafından oldukça fazla sevilen ve sayılan Sungurlu, birkaç günlük bayram tatilinin ardından yeniden Başkent’e geri dönecek.

BAŞ’TAN İKTİDARA TAVSİYE!


Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Avukat Hüseyin Baş, iktidara seslendi. Baş, “Hemen hemen herkesin vergi borcu var. Bu durum insanlar keyfinden vergi ödemediği için değil, vergiler yüksek olduğu için. Vergileri adil bir düzeye çekelim ve herkes vergisini ödesin. Devletin de faydasına olur” şeklinde tavsiyede bulundu.

CHP’Lİ GENÇLER ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR!


Trabzon CHP Gençlik Kolları saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aylar öncesinde Trabzon’un değişik bölgelerine kurdukları stantlarda, gençlere yönelik projeleri halka anlatan broşürler dağıtan gençlik kolları, her gün nöbetleşe çalışmalarını sürdürüyorlar. Trabzon CHP Gençlik Kolları Başkanı Oğulcan Çavuşoğlu, “Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak, partimizin projelerini halkımızla paylaşmak, çözüm önerilerimiz sumak için çalışmalarımızı araklıksız sürdürüyoruz. Genç arkadaşlarımız, CHP’nin biran önce iktidara gelmesini istiyorlar. CHP’ye inanıyor, güveniyor ve sahip çıkıyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler