Anahtar Deliği 15.07.2017

Anahtar Deliği 15.07.2017

Anahtar Deliği 15.07.2017
ÇABUK HIRSIZ EV SAHİBİNİ YAKALAR

Türkiye’nin her yerinden ve her gün dolandırıcılık haberi duymaya artık alıştık. Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un ismini kullanarak başka şehirde yaşayan insanları dolandıranlar bile çıktı. Rahatlıkta sınır tanımıyorlar. Trabzon’da yine bir dolandırıcılık vakası yaşandı, yine tanınan bir isim kirletilmeye çalışıldı ancak demir parmaklıkları boyladı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır adına iş adamlarına telefon edip Afrika için nakdi yardım isteyen bir kişi, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesinin teknik takibi ile yakalanarak cezaevine kondu. Bu şahıs şimdi de “Ben dolandırıcılık yapmadım, yalan konuşuyorlar” deyip mağdurların paralarını hesaplarına iade ediyormuş.

YÖK’TEN AVRASYA TEKLİFİ

Maarif Vakfı üyeliğine seçilip görevinden ayrılan Avrasya Üniversitesi Rektörlüğü’ne halen vekâlet eden Prof. Dr. Ersan Boçutoğlu’nun yaş haddinden atanamadığından mütevelli heyeti üyeleri öğretim üyesi Prof. Dr. Fazıl Çelik’i Avrasya Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanmasını YÖK teklif etmiş.


ERDOĞDU YOLU ASFALTLANIYOR

1, 2, 3’nolu Erdoğdu Mahallerinin ortasından geçen ancak 22 mahalleye hizmet veren Soğuksu Caddesinin Atapark -Çatak arasında kalan Turgut Özal Bulvarı ile bütünleşen 1600 metrelik kısmı Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü’nün yüklenici firması tarafından gece gündüz çalışılarak beton asfalt yapıldı.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler