Anahtar Deliği - Hekimsen’den iş bırakma eylemi! - 15.06.2022

Hekim ve Diğer Sağlık Çalışanları Kamu Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Sendikası, Büyük Hekim Çalıştayı sonucunda aldıkları karar gereğince iş bırakma eylemi yapacak.

Anahtar Deliği - Hekimsen’den iş bırakma eylemi! - 15.06.2022

TOPLU TAŞIMA AKSIYOR!

Trabzonlu vatandaşlar toplu taşıma sorununun çözülmesini istiyor. Akaryakıt fiyatlarının artmasının ardından toplu taşıma araçlarını kullanmaya başlayan vatandaşlar, araç sayısının yetersizliğinden şikâyetçi! Trabzon merkezde bulunan bazı mahallelere belediye otobüs servisi konulmadığı, bazı mahallelere de konulan servislerin ihtiyaca cevap vermediği vurgulandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin elinde yeterince toplu taşıma aracı olmadığından bu sorunun uzun bir süre daha devam edeceği belirtildi.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI TEDİRGİN!

Ülkede yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle vatandaşların tepkisi çeken AK Parti içinde de serzenişler başladı. Son yapılan genişletilmiş istişare toplantısında homurdanmalar başladı. Yeterince meydanlara inip, halkla buluşulamadığı vurgusu yapılan toplantıda, İl Başkanı Sezgin Mumcu, ‘vatandaşlarımız ekonomik tablo nedeniyle sizlere tepki gösterse de sürekli sahada kalacağız. Halkı ikna edip gerekçelerini açıklayacağız. Yaptığımız hizmetleri anlatıp, yapacaklarımızın ne olduğunu söyleyeceğiz. Hiçbir şekilde, Trabzon’daki oylarımızın erimesine müsaade etmeyeceğiz’ dediği öğrenildi.

SİZCE KİM HAKLI?

Akaryakıta yapılan zamların ardından, Trabzon şoför esnafı zor günler yaşıyor. Günlük kazançlarının arabalarının yakıt deposunu zor doldurduğunu vurgulayan şoför esnafı, dolmuş fiyatlarına yeni bir düzenleme yapılması gerektiğini söylüyor. Günü en az zararla atlatmak için belli saatten sonra kontak kapatan şoförler, mazot tasarrufuna gidiyor. Araç sayılarının azalması sebebiyle belli saatlerde bazı dolmuş hattı duraklarında uzun yolcu kuyrukları oluşuyor. Bir tarafta çalışırsa zarar eden şoför esnafı diğer tarafta da dakikalarca kuyrukta bekleyen vatandaşlar. Sizce kim haklı?

HACIKERİMOĞLU, SİNERJİ YARATTI!

Trabzonspor yönetiminin aldığı karar gereğince, ismi yeni seçilecek olan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’na tavsiye edilen Mustafa Hacıkerimoğlu’nun, mevcut başkan adayı Mehmet Büyükekşi tarafından kabul görmemesi üzerine, bordo mavili camiaya ayağa kalktı! Başkanından, taraftarına, muhtarından belediye başkanına kadar her kesimden büyük destek açıklamaları alan Hacıkerimoğlu’nun durumu, yarın yapılacak olan seçim öncesinde netlik kazanacak. Bordo mavili taraftarlar, Trabzonspor’un haklarını TFF nezdinde çok iyi bir şekilde koruyan Mustafa Hacıkerimoğlu için, değişik sosyal medya mecralarında ses getirecek paylaşımlara imza attılar.

BAHÇEKAYALILAR HİZMET BEKLİYOR!

Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Bahçekaya Mahallesi sakinleri halen daha su ve yol sorunlarının çözülmediği, bu konuda mağduriyet yaşadıklarını belirttiler. Mahallelerinde sürekli su kesintisi yaşadıklarını vurgulan vatandaşlar, “ gerekli mercilere yaptığımız onlarca başvurumuz var. Fakat hiçbir talebimiz bugüne kadar karşılanmadı. Sularımız akmıyor. Yollarımız henüz yapılmış değil. Trabzon’a 12 km mesafede bir mahalle olmamıza rağmen, üvey evlat muamelesi görmekten bıktık. Artık sesimizin duyulmasını istiyoruz” diye isyan ettiler. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, TBMM’de konuyu gündeme getirdi ve yetkilileri Bahçekaya halkının mağduriyetini gidermeye davet etti.

AKİF HAMZAÇEBİ KONFERANS VERECEK!

CHP Trabzon İl Başkanlığı organizasyonunda CHP İstanbul Milletvekili M.Akif Hamzaçebi, 17 Haziran Cuma günü saat 14.00’da, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde ‘Türkiye Ekonomisi Sorunları ve Çözümleri’ konulu konferansta, Trabzonlu vatandaşlara bilgi verecek.

Hekimsen’den iş bırakma eylemi!

Hekim ve Diğer Sağlık Çalışanları Kamu Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Sendikası, Büyük Hekim Çalıştayı sonucunda aldıkları karar gereğince tüm yurtta 15.06.2022 (bugün) 100 hekim hedefli iş bırakma eylemi yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler