Anahtar Deliği 15-10-2017

Anahtar Deliği 15-10-2017

Anahtar Deliği 15-10-2017
Böyle olur 'Soylu' düğünü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun oğlu Engin Levent Soylu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Başkanı Ahmet Minder'in kızı Saadet Nur Minder ile evlendi.
Düğün Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.
Salonun üstü ve altı doldu.
Yani şöyle trafiği de izah edelim bir taksi Haliç yol hattına bir taksi düğün bitene ve 1 saat ortalık yatışana kadar giremedi.
Zaten Haliç’in kapasitesi 3 bin kişilik.
Bu doldu ve oturacak yer yoktu. Bir ara Trabzonlu iş adamı Yusuf Cevahir’in dışarda led ekranda töreni izlediğini gördük diğer yanda Süleyman Varlıbaş’ın koltuklarda yer bulmak için işaretler ettiğini gördük.
Süleyman Soylu anlaşılan o ki her kesimden her camiadan önde gelen isimleri eskiden dostluğu olan kimseleri unutmamış.
Süleyman Soylu çocukluğundan bugüne kadar hep camiaların içinde kalmıştır. Her cemiyeti bilir. Babası sayesinde her kesime hitap etmiştir. O nedenle her kesimden seveni vardır. Orada sadece Ak Partili görmedik, kimler vardı kimler.. Orhan Gencebay’ın sesini duyduk eşini arıyordu. 
Güzel bir kayın baba da oldu Bakan Soylu..
Twitterde bir kızım vardı artık iki kızım oldu yazdı. Mutluluğunu paylaşanlara teşekkür de etti.
Süleyman Soylu mesajında şu ifadeleri kullandı;
“Eskiden bir kızım ve bir oğlum vardı, artık iki kızım ve bir oğlum var...
Düğünümüze teşrif ederek mutluluğumuzu paylaşan, başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve kıymetli eşleri olmak üzere herkese gönülden teşekkür ederiz.”
Anahtar Deliği 15-10-2017

SÜLEYMAN SOYLU’NUN DÜĞÜNÜNDE NE HEDİYE VERİLDİ

Haliç’de düzenlenen düğünde önce kokteyl programı vardı.
1000’e yakın masa kurulmuştu.
Üzerine çikolota çeşitleri de vardı.
Özenle seçilmiş aperitif ürünler de.. 
Mevye suları yanına eşlik etti.
Hemen siz sormadan cevap verelim içki yoktu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi davetliler Haliç’in kapısında karşıladı. Saatlerce ayak üstü davetlilerle tek tek ilgilendiler.
Ayrıca Davetlilere çıkışta el sanatıyla özene bezene işlenmiş kırmızı etrafı bir lokumluk hediye edildi ve bir kutu da çikolata dolu bir yeşil kutu verildi. 
Karşılama da süper di uğurlamada… Fazla göze batmayan lükse kaçılmayan bir görüntü vardı. Şata fatı sevmeyen ama asilliği de elden bırakmayan bir görüntü. Bakan Soylu bu konularla tek tek uğraşmış..


GÖZÜMÜZE TAKILANLAR
Gözümüze tanıdık isimler takıldı. Trabzon’da gelen isimler vardı. Trabzonlu olup İstanbul’dan gelen isimlerde vardı. Çevre ve Şehircilik  eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Bayraktar gibi mesela.. O da Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile geldi düğüne.. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta salona yönetici arkadaşı Gökhan Saral ile geldi. Trabzonspor yöneticilerinden Emre Aksoy’u eşiyle gördük. En son yer bulmuş oturmuş töreni izlemişti. Gazeteciler de gördük Trabzon’dan gelen. Şehrin spor siyaset ve iş dünyasından öne çıkan ismi Adnan Bayram’ı da gördük. O da - ciğerim Erol - yani Erol Birsen ile gelmişti. Herhalde arabayla gelmişlerki fotoğraf çekilirken bir yatay duruyorlardı. Uzun yol yoruyor tabi.. Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Cumur da oradaydı ailesi ve arkadaşlarıyla gelmiş. Kısaca Trabzon camiası da oradaydı. Her kesimden isim vardı. Süleyman Soylu’nun demokrat partiden dostları da oradaydılar.
Anahtar Deliği 15-10-2017

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler