Anahtar Deliği - 14.10.2015

CAMİADA YARGITAY KARARI POLEMİĞİ   Trabzonspor camiasının duayen isimlerinden bir olan Kenan İskender ağabeyimizin İskenderpaşa Camii’nin avlusunda, bordo mavili camianın etkin isimleri bir kenarda konuşuyorlar.   Yargıtay’ın Trabzonspor dosyasını karara

Anahtar Deliği - 14.10.2015
CAMİADA YARGITAY KARARI POLEMİĞİ
 
Trabzonspor camiasının duayen isimlerinden bir olan Kenan İskender ağabeyimizin İskenderpaşa Camii’nin avlusunda, bordo mavili camianın etkin isimleri bir kenarda konuşuyorlar.
 
Yargıtay’ın Trabzonspor dosyasını karara bağladığını, kongreye karar verildiği orada bulunanlar tarafından teyit ediliyordu.
 
Gelin görün ki, Hacıosmanoğlu yönetimi bu yönde basında çıkan haberlere şiddetle karşı çıkıyor ve Yargıtay’ın karar vermediğini, kongre kararı diye bir açıklama yapmadığını savunuyorlar.
 
Yargıtay’daki dosya üzerine camiada epey zamandır süpekülasyonlar devam ediyor.
 
Muhalefet dava sonuçlandı seçim kararı çıktı derken, mevcut yönetim bu görüşleri şiddetle yalanlıyor.
 
Her seferinde de maalesef yönetim haklı çıkıyor.
 
Dosya karara bağlandıysa Yargıtay tebligatını yapsın.
 
Yoksa eskisi gibi Yargıtay tebligatı yapıyor da, yönetim tebligat kağıdını geri postalamak için meçhul adres mi arıyor.
 
Bu ne cüret?
 
 
 “TEMLİK KOYARLAR MI KORKUSU!” 2. SAYFADA
 
TEMLİK KOYARLAR MI KORKUSU!
 
Dün sağduyu sahibi olgun bir yaşta Trabzonspor üyelerinden biriyle sohbetimiz oldu.
 
Gelişmeleri bizden dinlemek istiyor.
 
Hacıosmanoğlu gider mi, gitmeli dedi.
 
Gerekçesi de; Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor’u gerektiği gibi temsil edememesi.
 
Temlikten söz etti bize deneyimli üye.
 
Hacıosmanoğlu yönetimi giderayak temlik koyar mı?
 
Biz de bu soruya şöyle yanıt verdik:
 
Başkan ve yöneticiler kendi ceplerinden kayıtlı, belgeli para vermişse, ancak bu paralarla ilgili temlik koyabilirler.
 
Hacıosmanoğlu, topladığı teberruları kendi üzerinden kulübe verdiğine göre, gideceğini hissettiği an bu paralara temlik koyacak ya da bankadan kredi kullanıp kasadan alacaktır.
 
Bunlara da önlem gerekir.
 
 
 “SAĞIROĞLU’NUN YILDIZI PARLIYOR” 3. SAYFADA
 
SAĞIROĞLU’NUN YILDIZI PARLIYOR
 
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, AK Parti’ye geçen yıl mart ayında yapılan yerel seçim öncesi katılmasına rağmen, partinin mihenk taşlarından biri haline geldi.
 
İlçesinde yaptığı seçim çalışması yetmiyormuş gibi SKM tarafından şehir dışı göreve gönderilerek, buralarda ikamet eden hemşerilerinin AK Parti’ye oy vermeleri yönünde çalışma yapmak üzere Gümüşhane, Bayburt ve Erzurum illerine bir dizi ziyarette bulundu. AK Parti’ye oy vermeleri yönünde ikna etmek için dil döktü.
 
 
“DEMİRTAŞ’IN KORKUSU!” 4. SAYFADA
 
DEMİRTAŞ’IN KORKUSU!
 
Ankara’nın göbeğinde patlayan ve 97 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısının canlı bomba olduğu yapılan incelemelerden sonra netliğe kavuşurken, bu hunharca saldırının emrini İŞİD verdiği yönünde savlar giderek güçleniyor.
 
Öyle ki HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş bile ihalenin PKK’ya kalmasından korktuğu için elde somut deliller yokken, o da İŞİD’i suçluyor ve saldırı emrini onların verdiğini KESİN bir dil kullanarak iddia ediyor.
 
 
“FINDIK ÜRETİCİSİNE NET MESAJ!” 5. SAYFADA
 
FINDIK ÜRETİCİSİNE NET MESAJ!
 
Serbest piyasada fındık fiyatının 15 TL’ye çıkacağı dolayısıyla üreticinin fındığını satmaması yönünde bir ziraat odası başkanının açıklamaları dün basına yansımıştı.
 
Fiyat 15 TL’ye çıkacak ama ne zaman, bu zat tarih vermemiş.
 
Bu ay içinde mi, yılbaşında mı, yoksa sezon sonunda mı?
 
Öngörünü açıkla ve inandırıcı ol, üretici de yaptığın çağrıya itibar etsin.
 
Yıllarca fındık sektörü bilinçsizce yapılan açıklamaların mağduru olmuştur.
 
Biz de Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve fındık sektörünün duayen isimlerinden Mehmet Cirav ile görüştük, Cirav fındık fiyatının yılbaşına kadar oynamayacağını yılbaşına yakın 15 TL’ye çıkacağını açıkça ifade etti.
 
Üretici buna göre kararını verecek, elindeki fındığını şimdiki fiyatla mı satacak, yoksa yılbaşında olması muhtemel fiyattan mı kararını buna göre verecek.
 
Üreticiye net mesaj verilmeli.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler