Anahtar Deliği - Trabzonlu hacı adayları yola çıktı - 14.06.2022

Trabzon Müftülüğü tarafından gerçekleşen hac organizasyonuna katılan 209 kişilik ilk kafile, bu sabah yola çıktı.

Anahtar Deliği - Trabzonlu hacı adayları yola çıktı - 14.06.2022

HACIKERiMOĞLU’NA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

Haziran tarihinde yapılacak olan ve Mehmet Büyükekşi başkanlığına kesin gözüyle bakılan Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde, Trabzonspor Kulübü tarafından TFF yönetimine önerilen Mustafa Hacıkerimoğlu’nu İstanbul Kulüpleri ve TFF’nin eski başkanvekili Mehmet Baykan’ın istememesi Trabzon camiasında tepkiyle karşılandı.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen başta olmak üzere, Trabzonspor’un eski yöneticileri, iş insanları, sivil toplum kuruluş temsilciler ve bordo mavili taraftarlar Mustafa Hacıkerimoğlu’na sahip çıktılar.

“Türkiye Liglerinin adaletli yürümesi için Mustafa Hacıkerimoğlu, TFF Yönetim Kurulu’nda görev almalıdır” görüşü ortak bir ağızla seslendirildi.

MUSTAFA GÜLTEPE BAŞKAN SEÇİLDİ…

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) Başkanlığına Trabzonlu iş insanı Mustafa Gültepe seçildi. Türkiye’yi ihracatta marka ülke yapma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Mustafa Gültepe, “TİM’i strateji ve vizyon liderliğini üstlenen, gündem belirleyen bir kimliğe kavuşturacağız. Daha aktif, senkronize çalışacağımız birliklerimizden gelecek bilgi akışı ve projeler en önemli veri kaynağımız olacak. Projeleri olgunlaştırıp, ekonomi yönetimine taşıyarak ihracatımızın gelişimine katkı sunacağız” dedi. Trabzon’un Tonya ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Gültepe’yi bu anlamlı günde Trabzon Milletvekili Salih Cora ve Tonya eski Belediye Başkanı Ahmet Kurt yalnız bırakmadı.

TRABZONLU ŞAMPİYONLARIN YENİ KULÜPLERİ!

Geçtiğiz Sezon Batman Petrolspor’u Ligin bitimine haftalar kala 2.Lige çıkartan Trabzonlu teknik adamlardan Zafer Hızarcı, yeni sezonda 3.Lig ekiplerinden Karaman Belediyespor ile anlaşma sağladı. Amasyaspor’u uzun yıllar aradan sonra yeniden profesyonel Lige taşıyan Ercan Kul ise yeni sezonda BAL ekiplerinden, Kahramanmaraş Belediyespor ile yola devam etme kararı aldı.

MAÇKALILAR KONSERDE BULUŞTU…

Maçkalılar Derneği Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde konser düzenledi. Katılımcılara güzel bir müzik dinletisi sunan amatör sanatçılar bolca alkış aldılar. Konsere katılan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “bu akşam kültürümüzün eskimez türküleriyle duygulandık. Bu güzel akşam için sanatçılarımıza ve derneğimize teşekkür ediyorum” dedi..

ATALAY, UZUNGÖL’DE ÜNLÜ SANATÇIYI AĞIRLADI…

Türkiye’nin en önemli Ressam, Sinema oyuncusu, heykeltıraş, baskı, grafik, gravür sanatçısı ve öğretim üyesi Süleyman Saim Tekcan, Trabzonspor eski yöneticisi Erdal Atalay’ın Uzungöl’deki misafiri oldu. Trabzonspor Kulübü eski Başkanlarından Ahmet Celal Ataman, Faruk Özak ve Trabzonspor eski yöneticilerinden Kenan Atalay ve Trabzon Sanat evi Müdürü Adnan Taç’ında katıldığı Uzungöl gezisinde keyifli anlar yaşandı. Uzungöl’deki Dursun Ali İnan müzesine gezen Süleyman Saim Tekcan, gördüğü eserler karşısında hayranlığını gizleyemedi.

TRABZON BAROSU’DAN EGEMEN BEBEĞE DESTEK…

Trabzon Barosu Tiyatro Topluluğu tarafından 19 Haziran saat 19.00’da Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi’nde sahnelenecek ‘Cimri’ isimli oyunun geliri SMA hastası Egemen Öztürk bebeğin tedavisinde kullanılacak… Trabzonlular olarak, Egemen bebeğe destek olmak adına, 19 Haziran’daki bu oyunu kaçırmayalım.

Trabzonlu hacı adayları yola çıktı

Trabzon Müftülüğü tarafından gerçekleşen hac organizasyonuna katılan 209 kişilik ilk kafile, bu sabah yola çıktı. Aileleri ve sevenleri tarafından Trabzon Havalimanı’ndan kutsal topraklara uğurlanan hacı adayları ile aileleri arasında duygusal anlar yaşandı. Trabzon’dan toplamda 409 kişinin hac vazifesini gerçekleştireceği, kalan 200 kişinin de 20 Haziran’da Trabzon Havalimanı’ndan Medine’ye hareket edeceği öğrenildi. Hacılarımız 18 Temmuz’da Cidde’den Trabzon’a dönüş yapacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler