Anahtar Deliği 14.02.2016

SANA HELAL OLSUN BAŞKAN   Trabzon’da Mimarlar Odası’nın seçimi var.   Bunda ne var diyeceksiniz.   Lakin size bir detayı belirtmek istiyoruz.   Mimarlar Odası’nın mevcut Başkanı Saim Adanur.   Sayim Adanur başkanlıktan çekildi.   Bugün başkan ve yönetim s

Anahtar Deliği 14.02.2016
SANA HELAL OLSUN BAŞKAN
 
Trabzon’da Mimarlar Odası’nın seçimi var.
 
Bunda ne var diyeceksiniz.
 
Lakin size bir detayı belirtmek istiyoruz.
 
Mimarlar Odası’nın mevcut Başkanı Saim Adanur.
 
Sayim Adanur başkanlıktan çekildi.
 
Bugün başkan ve yönetim seçilecek.
 
Çekilmesinin nedeni ise başkanlığa gelirken verdiği söz.
 
Herkesin onu, onun da Başkanlığı en çok istediği dönemde ilkeli duruş sergilemek adına bir önceki dönem verdiği sözü tutarak görevini meslektaşlarına bırakma kararı aldı.
 
Bu da Trabzon’da koltuğuna zamk gibi yapışmış, kimsenin önünü açmayan, adeta koltuktan güç alanlara kapak olsun!
 
Helal olsun başkana.
 
Yeni yönetime de başarılar dileyelim.
 
Seçime tek listeyle Gürol Ustaömeroğlu ve yönetimi giriyor.
 
Şimdiden hayırlı olsun.
 
 
“OFG SİNİRLENDİ AMA TMMOB KAŞÜSTÜ İNADINDAN VAZGEÇMİYOR” 2. SAYFADA
OFG SİNİRLENDİ AMA TMMOB KAŞÜSTÜ İNADINDAN VAZGEÇMİYOR 
 
Geçtiğimiz Cuma günü Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’ne TMMOB’nin Kaşüstü’ne dal-çık önerisi tartışıldı konuşuldu. Bildiğiniz gibi karayolları buraya dal-çık istemiyor.
 
Yerine üst geçit istiyor. Yani şu Moloz’da ve meydanda bir örneği bulunan o üst geçitler gibi… 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da karayolları ne düşünüyorsa aynı fikirde… Başkan Gümrükçüoğlu dal-çık projesine sinirlendi. Açıkça istemediğini ortaya koydu.  
 
Lakin TMMOB bundan vazgeçmiyor. Mecliste son alınan kararda şu oldu; TMMOB’ye dendi ki; kısa zamanda uygulamalı projeni hazırla gel. Şimdi TMMOB temsilcileri karayollarının 8 ayda hazırlamaya çalıştığı projeyi bir iki aya yetiştirmek için yoğun çaba sarfediyorlar.
 
 
“SÜLEYMAN SOYLU’NUN ÇIKIŞI VE TRABZON’DAN GİDEN TEBRİK MESAJLARI” 3. SAYFADA
SÜLEYMAN SOYLU’NUN ÇIKIŞI VE TRABZON’DAN GİDEN TEBRİK MESAJLARI
 
DİSK 15. Olağan Genel Kurulu’nda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’ya yapılan sözlü sataşmalar ekranlara yansıdı. Ardından Trabzon Milletvekili Bakan Soylu’nun salonu terk etmesi ve, “Örgütleyip katil devlet diye bağırttılar fakat asıl katiller orada oturuyor” diyerek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Lideri Selahattin Demirtaş’ı işaret etti ve salonu ter ettti.
 
Ardından dün de Süleyman Soylu HDPli vekile, “Kadili başınıza yıkacağız çıkışı” yaptı. Özellikle memleketi Trabzon’dan büyük destek aldı. Bu çıkışları onu bir anda dünya ve Türkiye gündemine oturttu. Siyasi görüşü farklı olan kesimlerinde büyük beğenisini alan bu davranış Ak Parti Trabzon teşkilatlarını da hareketlendirdi. Partiyi arayanlar, mesaj gönderenler Süleyman Soylu’ya ‘dik dur yanındayız’ mesajları gönderdi.
 
Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi de bu mesajları toparlayıp Bakan Soylu’ya verecek. Ayrıca İl Başkan Halil İbrahim Demirtaş da Bakan Soylu’ya mesaj gönderdi, yanındayız dedi.
 
Bu hafta sonu da Halil İbrahim Demirtaş ve il yöneticileri Bakan Soylu’yu özellikle ayrı bir ilgiyle karşılayacaklar. Bu sabah 09.00’da Trabzon Havalimanı’na inecek olan Bakan Soylu’yu büyük bir katılımla karşılama töreni yapılacağını öğrendik. Hafta sonu için belli bir program bildirmeyen Bakan Soylu, bazı ziyaretlerde bulunacak.
 
 
“HEM KULÜBÜNÜ HEM EVİNİ VERDİ” 4. SAYFADA
HEM KULÜBÜNÜ HEM EVİNİ VERDİ
 
Oflu Hoca’nın Şifresi 2 filminin çekimleri Trabzon’da devam ediyor.
 
Yönetmen Adem Kılıç Trabzonlu olması filmlerinin Trabzon’da çekilmesinde önemli bir tercih.
 
Adem Kılıç şehirden büyük destek alıyor.
 
Bu da ayrı bir detay.
 
Haber61 Magazin servisimizin aldığı bilgilere göre filmin bir bölümü merkeze bağlı Subaşı Köyü’nde çekildi.
 
Şimdilerde mahalle olan bu yerde Trabzonspor başkan adaylarından iş adamı Celil Hekimoğlu’nun evinde set kuruldu.
 
Bu sette bir iki gün çekimler yapıldı. Celil Hekimoğlu daha önce de Adem Kılıç’ın diğer film projelerine sonuna kadar destek olmuştu.
 
Ayrıca Celil Hekimoğlu’nun oğlununun başkanı olduğu Hekimoğlu Doğan Spor da filmde Hoca’nın senaryo gereği kulüp başkanlığı yapacağı takım.
 
Ne diyelim..
 
Helal olsun Hekimoğlu’na..
 
Hem kulübünü hem evini Trabzon’a yapılan böyle güzel projelerde kullandırdı tam destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler