Anahtar Deliği 14-08-2017

Anahtar Deliği 14-08-2017

Anahtar Deliği 14-08-2017
TRABZON’DA O KONU KONUŞULUYOR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bölge ziyaretinde yaptığı konuşmalar tartışılıyor. Ak Parti teşkilatında daha da üst seviyede bir tartışma yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşkilatlarına yerel yöneticilere karşı kullandığı kelimeler yenilir yutulur cinsten değil çünkü.. İlk kez bu kadar sık tekrarladı, ilk kez bu kadar ciddi şekilde uyardı. 
Partililerine kendi davanızın önünde kişisel hesaplarınızı koymayın derken ne demek istedi? Belediye başkanlarına halktan kopuk istemiyorum olanı değişeceğim derken kimleri kastetti? Şimdi geldiğimiz noktada bakıyoruz ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bu bölgeden bu konularla alakalı ciddi şikayetler gitmiş. Belliki bazı noktaları kendi de tespit etmiş.. Metal yorgunluk dediği şey o herhalde.. Ama şu da bir gerçek bu teşkilat yapısını ve atamaları yaparken bazı noktalara kendi de yanılarak bazı isimler koydu. Bu da konuşuluyor. Yani Cumhurbaşkanı Erdoğan halkın beklentisini, teşkilatın beklentisinden çok birilerinin yanıltmasıyla atamalar yapmıştır. Bunu kendi de kabul etmiş oluyor! Bu uyarı bu gözle de bakıldığında yerini buluyor. Trabzon, Rize ve Giresun’dan hoşnut olmayan şeyler olduğunu kabul edip bazı isimler üzerinde hatalı adımlar attığını da kabul ediyor.

VOLKAN KONAK’A NEDEN SALDIRIYORLAR?

Maçka’da kalleşçe katledilen Eren’in üzerinden belliki birileri hesap görüyor!
Ayıptır! Şehidiminizin daha kanı kurumadı.
Eren’in üzerinden kininizi hırsınızı kusmayın!
Neymiş Volkan Konak HDPlileri evinde ağırlayacakmış şimdi ağırlasınmış..
Böyle bir eleştiri olabilir mi? Volkan Konak, Erenler için ne destanlar ne ağıtlar yakmış bu ülkenin her bir çocuğu için göz yaşı dökmüş bu ülkede Kürt-Türk kardeşliği için elinden geleni yapmıştır. O sözleri de tamamına bakıldığında bundan ibarettir. Eğer ki Volkan Konak gibi bu ülkenin değerli sanatçılarını bu şekilde hiç etmeye kalkarsanız açtığınız çukurda boğulursunuz.. Hele de şehidimiz üzerinden yaptığınız pervasızca sözlerden dolayı ne kadar vicdansız olduğunuz ortaya çıkıyor. Volkan Konak gibi sanatçılar bu ülkede kan akmasın diye kellesini ortaya koymuştur. Kimse de onu böyle bir polemiğe çekerek yıpratamaz. Sahi Volkan Konak mı çözüm süreci olsun dedi? Sahi terör örgütlerinin bazılarıyla oturup kimler konuştu anlaştı. Bu ülkede hesap sorulacak makam Volkan Konak’ın durduğu makam mı? Önce bunu bir düşünün deriz..


MAÇKA’YA ÖZEL KOMANDOLAR

Maçka’da yaşanan terör saldırısı sonrası ciddi şekilde askeri hareketlenme var. Son alınan duyum Ankara’da dinlenen Kuzey Irak’ta ve kritik bölgelerde görev almış olan komando birliğinin bir kısmının Trabzon Maçka kırsalına göreve gönderildiği ifade ediliyor. Öte yandan bazı sorular da netlik kazanmadı. Mesela Eren’in teröristlerin bulunduğu şüphesiyle bir adrese gidilirken neden götürüldüğü ve neden hiçbir önlem alınmadan götürüldüğü tartışma konusu oldu. Ayrıca pusu kuran teröristlere o gün geleceklerini kim haber verdi?
Askerlerin oraya geleceğini kim söyledi? Bu sorular önemli ve cevap bulması gereken sorular. Güvenlik zaafiyeti var mı? sorunu da beraberinde getiriyor. 

SÜLEYMAN SOYLU’YA BAKIN NASIL SESLENDİ 

Eğitim-İş Trabzon Şube Başkanı Tamer Özlü, Maçka’da yaşanan son terör olayı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslendi. Yazılı açıklama yapan Özlü şunları kaydetti; Maçka kırsalında biri çocuk iki kişinin şehit edilmesini lanetliyoruz.Hain bölücü teröristlerin bir an önce etkisiz hale getirilmesini bekliyoruz.İçimiz yandı... Hani terör bitecekti ?  Özellikle Trabzon lu bakan Süleyman Soylu’ya seslenmek istiyorum.Ateş düştüğü yeri yakıyor. Verdiğiniz sözleri tutun. Teröristler Maçka da cirit atıyor. Bu kaçıncı saldırı? O genç delikanlı ciğerimizi yaktı. Ölüm hiç yakışmadı.Teröre lanet olsun.Çanak tutana lanet olsun.Yardım yataklık yapana lanet olsun.Geçmişte Habur sınır kapısını düğün dernek yerine çevirenler bu yiğit delikanlıyı şehit eden şerefsiz teröristler kadar suçludurlar. 

 
ALLAH BELASINI VERSİN 

Dünkü maçta yine inanılmaz bir şekilde sürücüler vatandaşlar sorun yaşadı. Park sorunu artık çözülmesi gereken ciddi sorunlar bir tanesi. Dün Akyazı’da işletme sahibi Turan Pervanlar bu mesajı yayınladı; 
“Allah hepinizin belasını versin. Altı aydır bir şekilde bize gelişler kapatılıyor..”
İşte bu mesaj bile neyin ne olduğunu gösteriyor. Her işimiz böyle.. Önce üstü yaparız sonra altı.. Önce yaparız sonra planlarız. Lakin aylardır Akyazı’da ki maçlarda bu park plansızlığı sorumluların yetersiz kalıması artık vatandaşları çileden çıkarıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler