Anahtar Deliği 13.1.2016

MÜKEMMEL KUMAŞ ABDULKADİR!  Trabzonspor, Türkiye Kupası grup karşılaşmalarında dörtte dört yaptı.  Ligde bu sezon üst üste mağlubiyetler rekoru kıran bordo mavililer, Başkan Muharrem Usta ve yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte kupada coştu.  Kupa karşı

Anahtar Deliği 13.1.2016

MÜKEMMEL KUMAŞ ABDULKADİR!

 Trabzonspor, Türkiye Kupası grup karşılaşmalarında dörtte dört yaptı.

 Ligde bu sezon üst üste mağlubiyetler rekoru kıran bordo mavililer, Başkan Muharrem Usta ve yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte kupada coştu.

 Kupa karşılaşmalarında Sadi Tekelioğlu yedeklere ve gençlere şans tanıyor, onlardan da beklediği verimi alıyor.

 Deplasmanda Adanaspor karşısında, alt yapıdan Muhammet Beşir’e son dakikalarda yer vermesine rağmen gol bulamazken, ikinci yarıda orta sahaya aldığı Abdulkadir isimli genç futbolcu ise kendisinden hocası Tekelioğlu’nun da söz ettiği gibi geleceğin Türkiye’nin yıldız futbolcularından biri olacağını daha ilk maçında gösterdi.

 Türk Messi olarak anılan 16 yaşındaki Abdulkadir’in önünde çok zaman var.

 O futbolunu oynamaya devam ederken, kendisiyle birlikte ailesi de çuvallar dolusu para kazanacak, şimdiden helalı hoş olsun, yeter ki genç evladımız 16’lık Abdulkadir futbolunu geliştirmekten başka şey düşünmesin. 

 ÇOLAK’A GEÇMİŞ OLSUN

 ÇOLAK’A GEÇMİŞ OLSUN

 Trabzon’un imarı Cengiz Çolak’tan sorulur.

 Ne zaman arasanız, ya makamında imar projeleriyle ilgili çalışma ve toplantısı vardır, ya da o cadde benim o sokak senin misali Ortahisar İlçe merkezini gezer, şehrin içini avucunun içi gibi bilir.

 Trabzon Belediye’sine Esiroğlu Belediyesi’nden geldi.

 Asım Aykan başkanlığı döneminde Cengiz Çolak’ı İmar Müdürü yaptı.

 Volkan Canalioğlu ve sonrasında göreve gelen O. Fevzi Gümrükçüoğlu’da imar müdürü olarak kendisiyle çalıştı.

 Büyükşehir Belediyesi olunca Gümrükçüoğlu kendisini Genel Sekreter Yardımcısı koltuklarından birine oturtarak, tüm şehrin imarını Çolak’a bağladı.

 Gümrükçüoğlu kendisini Genel Sekreter olarak bakanlığa önermesine rağmen, bu isteğini henüz gerçekleştiremedi.

 Cengiz Çolak stresli bir dönemden geçiyordu, dün de strese bağlı olarak mide kanaması geçirdi ve Farabi Hastanesi’ne yatırıldı.

 YEREL SİYASETİ KONTROLDE TUTUYOR

 YEREL SİYASETİ KONTROLDE TUTUYOR

 Geçen dönem Trabzon Belediyesi’nde AK Parti Meclis Grup Başkanı olarak görev yapan Fahrettin Aksoy, çok başarılı bir dönem geçirmesi nedeniyle her kademeden partilileri tarafından takdir edildi.

 Öz güveni de yerinde olan Aksoy, partililerinden almış olduğu destekle 30 Mart 2014 yerel seçiminde Ortahisar Belediye başkanlığına aday adayı oldu.

 Yapılan anket ve yoklamalarda yeterli desteği bulamayan Aksoy, belediye meclis üyesi bile gösterilmemesine de içerleyerek Afyon’a gitti ve bu ilde ortaklaşa taş ocağı tesisi açarak işletmesini yapmaya başladı.

 Aksoy’u memleket hasreti sarmış olacak ki, bugünlerde Trabzon’da, gününü dost ziyaretleriyle geçiriyor.

 Bir yandan da yerel siyaseti adım adım takip ediyor.

 ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR

 ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR

 Basın İlan Kurumu eski Genel Müdürü hemşerimiz Mehmet Atalay, bu kurumda görev yaptığı dönemde, Trabzon basınına önem vermesiyle ve Trabzon’dan başarılı gazeteciler arasından bazı isimleri BİK’e müdür yaptı.

 Atalay’ın BİK’e müdür yaptığı isimlerden biri de TAKA Gazetesi’nin eski yazı işleri müdürü Muharrem Mermertaş.

 Mermertaş önce Kocaeli BİK müdürü oldu, ardından Atalay tarafından Trabzon Müdürlüğü’ne atandı.

 Basın mensupları tarafından taktir edilen, adaletli yönetimi ile basın kuruluşları arasında ayrım gözetmeden icraatlarına devam eden Mermertaş’ın müdür olduğu yeni mekanı da “Aslan yattığı yerden belli olur” sözünü anımsatıyor.

 TÜRKMEN GERÇEĞİ

 TÜRKMEN GERÇEĞİ

 Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in aralıksız beşinci dönemi.

 Gerçekten kırılması güç bir rekor.

 Eskisi kadar muhalifleri kalmamış olsa da Türkmen’i eleştirenlerin bazıları bu adam hiç bir şey yapmıyor ama beş yıldır üst üste Akçaabat gibi zor bir ilçede seçim kazanıyor, bu adamın esbabı mucibesi nedir diyorlar.

 Bizim tanıdığımız ve izlediğimiz Şefik Türkmen dürüsttür ve adaletlidir.

 Beş yıl üst üste farklı siyasi partilerden seçilmesinin sebebi de vatandaşa karşı adaletli olması ve güçlere karşı boyun eğmeyişidir.

 Şefik Türkmen milletvekilliği ve bakanlık yapacak ve bu makamların hakkını verecek yetenekte bir mühendis ve iyi yetişmiş bir yöneticidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler