Anahtar Deliği - Yine bir Galatasaray maçı ve hakem faciası - 13.09.2021

Diğer maçlarda da hakem hataları olur, yine sinirleniriz. Ama Galatasaray maçlarında hakem hataları bir başka oluyor.

Anahtar Deliği - Yine bir Galatasaray maçı ve hakem faciası - 13.09.2021

Abdulkadir Ömür, ağlama değil çalışma zamanı

Trabzonspor dün Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Karşılaşmaya damga vuran ise Abdulkadir Ömür ve İsmail Köybaşı’nın 37. Dakikasında Abdullah avcı tarafından oyundan alınmalarıydı.

İsmail Köybaşı’na zaten tepkili olan taraftarlar Abdulkadir’e ilk defa bu kadar bariz bir şekilde tepki gösterdi.



Yıllardır patlama beklenen “Türk Messi” denilen futbolcunun bir türlü istenilen patlamayı yapamaması, şanssız sakatlıklardan sonra bir türlü toparlanamaması, saha içerisindeki kötü performansı sonrasında taraftarın yuhalaması, beklenen şampiyonluk senesinde taraftarın “artık daha tahammül etmeyeceğiz mesajı” olarak algılandı. Özellik 34 yaşındaki Marek Hamsik’in performansı yanında çok şey beklenen Abdulkadir Ömür’ün silik ve hatalarla dolu futbolu bu sonucu doğurdu galiba.

Şimdi açık ve net görüldü ki Abdulkadir güzellemesi yapmanın zamanı değil. Nasıl evinizde canınızdan çok sevdiğiniz çocuklarınızı yer geldiğinde azarlıyorsanız, Abdulkadir Ömür’e de birilerinin parmak sallayıp uyarma zamanı geldi de geçiyor.

Zira biz sakatlıktan döndü diye kendisine klip yapılan başka bir isim hatırlamıyoruz.

Kısacası yapılan bunca yatırımlar ve şampiyonluk iddiası sonrası kimsenin çalışmayan, mücadele etmeyen futbolcuya tahammülü yok gibi gözüküyor.

O yüzden sevgili Abdulkadir Ömür kardeşimiz, sana “Türk Messi” başlığı atıp en büyük kötülüğü yapan UEFA’yı unut artık.

Performansını artır ve bir daha böyle bir şey yaşamamak için ağlamayı bırakıp çalış.

**

Yine bir Galatasaray maçı ve hakem faciası

Diğer maçlarda da hakem hataları olur, yine sinirleniriz. Ama Galatasaray maçlarında hakem hataları bir başka oluyor. Öyle ki herkesin gördüğünü görmemek için direniyorlar. Cornelius’un şutunda Nelsson2un eline çarpan şutu görmemek için ya gözlerde sorun olması lazım ya da art niyet.

Birincisi olmadığına eminiz de o kadar net bir penaltı VAR’da görülmedi hayret!

Kim vardı VAR koltuğunda? Tabiki Cüneyt Çakır.

“Avrupa’nın yıldızı Türk Ligi’nin ayarcısı!”

Evet taraftar bu lakabı taktı Cünet Çakır’a.

Gösterdiği performans da bunu destekliyor.

Bırakın ülkede futbol oynansın.

Ama bırakmayacaklar.

Trabzonspor Scout ekibinde bulunan Caner Çuvalcıoğlu da duruma sert tepki gösterdi. Çuvalcıoğlu “Saha içi hakem performansı ile puan verilip cezalandırılan ve dinlendirilen hakemler oluyordu halen var mı uygulama bilemedim. Bu durum VAR için de kullanılmalı. Mesela herkesin gördüğünden farklı şeyler gören yada göremeyen CÜNEYT ÇAKIR bir daha ki GS maçına kadar dinlendirilsin.”

**

Trabzon’da Şenol Güneş’e destek

Trabzonspor’un efsane ismi Şenol Güneş, Milli Takımdaki görevinden ayrıldı. EURO 2020 Avrupa Şampiyonasına takımı taşıyan, oynattığı iyi futbol ile alkış alan Şenol Güneş için rüzgar bir anda tersine döndü ve şampiyonada sıfır çeken milli takım Dünya kupası elemelerinde kötü futbol sonucu kötü sonuçlar almaya başladı.

Bir anda başlayan algı operasyonları sonrasında da Şenol Güneş görevinden ayrıldı.

Şenol Güneş’e Trabzon’dan destek geldi.

Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Adnan Günnar, Şenol Güneş’in kariyerinin tartışılmaz olduğunu belirtip destek verdiler.

En bariz destek ise Trabzonspor Divan Kurulu başkanı Ali sürmen’den geldi. Sürmen, Şenol Güneş’in Trabzonlular tarafından tartışmaya açılmasının çok büyük bir hata olduğunu belirtip, bunun bir sonraki adımının Trabzonspor’un şampiyonluğuna taş koymak olabileceğini belirtti.

Galatasaray maçıjnda yaşanan hakem hataları Sürmen’in hakılılığını tesciller mi bilmiyoruz ama Sürmen yönetimi bu konuda daha uyanık olması konusunda uyardı.

**

Trabzon’da yoğun bakımlar yine doldu

Trabzon’da koronavirüs rakamları artmaya devam ediyor. Yoğun bakımlarda doluluk oranının yüzde 90-95 olduğu söyleniyor Bunların yarısının ise entübe yani her an hayatını kaybedebilecek vakalar olduğu belirtiliyor.

Belirtiliyor dediyse, bu konuda Trabzon'un en yetkili İsmi Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta veriyor bu bilgileri.

Haber61 genel yayın Yönetmeni Tuncay Lakot’un sorularına cevaben pek de iç açıcı olmayan bu rakamları verdi.

Hatta entübe olan 4-9 yaş aralığında bir çocuk olduğunu da belirtip, hem kendimizin hemde sevdiklerimizin sağlığını korumak için aşı olmaya davet etti.

Okullardaki son durumun ise tolere edilebilecek bir seviyede olduğunu belirtip bir nebze de olsa içimizi rahatlattı.

Bir şey daha söyledi Hakan Usta; Mutlaka aşı olun ama olsanız da olmasanız da maske ve mesafe kurallarına mutlaka uyun!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar