Anahtar Deliği 12.10.2015

OLAYI ÜSTLENEN OLMADI 10 Ekim’de Ankara’da düzenlenen barış mitingi öncesi patlatılan bombanın tarihi katliama dönüşmesi sebebiyle Türkiye’de üç gün ulusal yas ilan edildi. Siyasi partiler seçim çalışmalarına ara verdi. Devletin tüm istihbarat güçleri kat

Anahtar Deliği 12.10.2015

OLAYI ÜSTLENEN OLMADI

10 Ekim’de Ankara’da düzenlenen barış mitingi öncesi patlatılan bombanın tarihi katliama dönüşmesi sebebiyle Türkiye’de üç gün ulusal yas ilan edildi.

Siyasi partiler seçim çalışmalarına ara verdi. Devletin tüm istihbarat güçleri katliamı meydana getiren canlı bombaların nereden ve hangi örgütten emir aldığını ortaya çıkarmak için yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bombaların patlatıldığı yerde bu zamana kadar yapılan araştırma ve inceleme sonucunda ortaya çıkan bulguların IŞID terör örgütünü işaret ettiği söylenmesine rağmen, olayın ardından üç gün geçmesine rağmen, patlamayı herhangi bir örgüt üstlenmiş değil.

 PEKŞEN YARIN DÖNÜYOR

 

 PEKŞEN YARIN DÖNÜYOR

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’daki katliamın hemen ardından yaptığı açıklamada üç gün seçim çalışmalarına ara verdiklerini duyururken, seçim bölgelerinde çalışma yapan milletvekillerini de Ankara’ya çağırdı.

Trabzon Milletvekili ve milletvekili adayı Haluk Pekşen’de önceki gün Kılıçdaroğlu’nun çağrısına uyarak Ankara’nın yolunu tuttu. Pekşen muhtemelen yarın Trabzon’a gelerek seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

 KORAY AYDIN ARANIYOR

 

 KORAY AYDIN ARANIYOR

 MHP Trabzon Milletvekili ve Meclis Başkan Vekili Koray Aydın yurtdışındaydı.

 Seçim startını milletvekili adaylarıyla birlikte Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ile birlikte verdikten sonra Ankara’ya dönen Koray Aydın seçim meydanlarını diğer milletvekili adayları Yavuz Aydın ve Hüseyin Örs’e bıraklıx durumda. Listenin iki ve üç numaralarında aday olan bu isimler Trabzon’u arşınlarken, İl teşkilatı da kendilerini bir an olsun boş bırakmayarak çalışmalara ortak oluyorlar.

 TRABZONSPOR CAMİASINI DERİNDEN ÜZDÜ!

 

 TRABZONSPOR CAMİASINI DERİNDEN ÜZDÜ!

 Geride bıraktığımız hafta içinde Yargıtay şike davası ile ilgili kesin kararını açıkladı.

 Ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la birlikte bu davada sanık olan 36 kişinin tamamının beraatine karar verdi.

 Bu karar Fenerlileri ne kadar rahatlattıysa, Trabzonspor camiasını o derece üzdü.

 Yerel mahkemenin kararını yok sayan Yargıtay’ın tüm belge ve bilgilere rağmen geçerli delilleri yok sayarak, Aziz Yıldırım’ın şike yaptığı delilleri ile sabit görünmesine rağmen, şike yok beraat denmesi Trabzonspor camiası dışında Türkiye futbol kamuoyunu da şoka uğrattı.

 SARIALİOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN

 

 SARIALİOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN

 Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu Medikal Park Hastanesi’nde yatıyor.

 Doktorların kendisine boyun fıtığı teşhisi koyup hastanede yatarak tedavi olmalısın, kesinlikle hareket etmemelisin demelerine rağmen aldırış etmeden bildiğini okuyarak işinden gücünden feragat edemeyen Başkan Sarıalioğlu ağrılara dayanamayarak çareyi doktorlara teslim olmakta buldu.

 Başkan Sarıalioğlu on gün hastanede yatarak tedavi olduktan sonra taburcu olsa bile boyun fıtığı tedavisinin devam edeceği belirtiliyor.

 Başkan Sarıalioğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler